Av Shumayla

Så, dette er min tredje eyeliner gjennomgang på rad. Nå må du ha forstått at jeg er besatt med øye sminke. Vel, de sier at øynene er vinduet til sjelen, hvorfor hakker de ikke deres skjønnhet med alle slags galne fargeavdelinger som sminke har å tilby? Var ikke det hele formålet med sminke? Forbedre det som allerede er vakkert? Uansett, la meg klippe jakten kort og fortelle hvilken farge jeg er besatt av akkurat nå. Magenta. Ja, folkens! Magenta på øynene! La oss se hvordan jeg liker det.

Først, la meg fortelle deg hva det egentlig er. MAC forbedret sin kromatografiske blyantinnsamling ved å komme opp med nye øyenbrynende farger. Og det er fullt spekter. Den består av alt fra fiolett til rødt. Og det har også en intens svart og en gal optisk hvit. Jeg har plukket opp to nyanser fra serien; Den jeg vurderer i dag heter Process Magenta.

Pris: INR 1400 (jeg vet at det er bonkers!) Produktbeskrivelse: En kremaktig bløtpunkts blyant som er ideell for bruk som liner eller for å skissere og definere design. Gir en dristig, intenst jevn applikasjon med en veldefinert, pigmentrik linje. Langvarig Vanntett Trygt for kontaktlinser Dermatologist testet Oftalmologen testet

emballasje: Den kommer i vanlig svart farget MAC-kartong med skyggestrimmel trykt rundt den på slutten. Jeg kastet bort boksen for lenge siden; Beklager for det. Ingen bekymringer, men fordi blyanten har alt skrevet på den. Om blyanten, nå er blyanten vanlig - ikke noe ekstraordinært her. Denne blyanten er akkurat som Camlin fargepennetter. Den er laget av tre og har en farget sylinder i midten som klemmer seg på forsiden.

Du kan skarpere det, noe som er bra. Den har tre, som ikke nødvendigvis er en god ting. Men det er bare meg. Jeg foretrekker blyanter med de svarte tingene rundt dem i stedet for de med tre. Den har merkenavnet, navnet på produktet preget i sølv, med skyggebåndet rundt.

Tekstur: Smør, gutter! Smør laget av silke, det er det nærmeste jeg kan gi deg for tekstur som dette fascinerende stykket magenta har. Men det bryter litt her og der med press under påføring, og der vil du gråte hjertet ditt ut. Smidigheten i tekstur gjør applikasjonen veldig enkelt. Ingen tugging eller trekk overhodet. Farge: Selv om MAC kaller det Process Magenta Jeg tror det er mer av en ekte rosa med sterke gule undertoner enn Magenta. Tekstur er verken skinnende eller matt. Den har en veldig lys svak glans som gjør at den blir for flat. Du kan enkelt bruke den som en leppe. Selv om jeg bruker den på leppene, virker det litt vanskelig av en eller annen grunn.

Min erfaring med MAC Chromographic Pencil Process Magenta:

Jeg har brukt eyeliner i rundt to uker. Jeg prøvde det som en eyeliner, en lip liner og en rødme. Jeg må si at dette er en vinner. Jeg har lyse brune øyne, og jeg føler at det ville se fantastisk ut på øynene som min eller på de som er på den lettere siden. Selv om du prøver på mørke øyne og la meg få vite det. Jeg vil gjerne høre dine synspunkter.

Tekstur er ganske glatt, og det er søknaden som nevnt ovenfor. Det er ikke veldig langvarig, forblir på øynene mine i rundt 4 timer, og gutt, det er så vanntett. Det bløder; bløder som det ikke er i morgen. Gode ​​nyheter er at det ikke stikker i det hele tatt når det brukes som eyeliner. Imidlertid er det noe slitsing når det påføres på leppene. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor, gitt smidigheten i tekstur. Den har fantastisk pigmentering - en swipe og du er ferdig.

Når den brukes som rødme, gir den en veldig lys naturlig rosa rødme, som jeg føler vil se fantastisk ut på damer med rosa undertoner. Bare bruk det på kinnene dine og bland det med fingrene. Jeg føler at varmen på fingrene gjør underverk når man bruker kremprodukter, og dette er ikke noe unntak. Vanligvis bryter jeg på å bruke en bombe på en eyeliner som ikke har en all-anledning farge, men dette er en flerbruks blyant, så egentlig ingen problemer der.

Pros av MAC Chromographic Pencil Process Magenta:

• Multipurpose • Crazy pigmentering • Tekstur er til å dø for • Buttery applikasjon • Pretty shade

Ulemper med MAC Chromographic Pencil Process Magenta:

• Tugs under påføring • Bløder • Varte ikke lenge • Ikke universelt smigrende

IMBB Rating: 3.5/5

MAC Chromagraphic Pencil Landscape Green MAC Cham Pale Eye Kohl, kromagrafisk blyant MAC Velvetease Lip Pencil Formålet med å snakke, Temper Tantrum, bare min type, bare legg til romantikk MAC In Control Pro Longwear Lip Pencil MAC Nightingale Lip Pencil Magenta Eyeliner Look + MAC Pigment Basic Red, Process Magenta, Ekte Orange Sip på disse drikkene for å øke vekttapsprosessen Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte Essence 14 Magenta og Me Quattro Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: