Hei kjære damer,

Håper du likte helgen. Jeg tok hvile og lazed om fordi jeg hadde en hektisk uke. Nå er jeg klar for uken og rar å gå; Jeg tenkte på å vurdere et produkt som jeg oppdaget i min stash. Det er en rødme fra N.Y.C, og du må rulle ned for bilder og detaljer.

Pris: $3.49 Produktbeskrivelse: Fremhev og fremhev den naturlige skjønnheten i ansiktet ditt med NYC New York Color Cheek Glow Single Pan Blush Powder. Denne naturlig utseendet gir øyeblikkelig farge og livsstil, med en myk, rosa glød som er ideell for en rekke forskjellige hudtoner. Det pressede rødpudderet inneholder kalendula ekstrakt for å myke huden din og la den puste fritt uten tilstopping av porer. Havremel virker som en anti-inflammatorisk og hjelper til å berolige og fukte tørr, irritert eller følsom hud. Risstivelse absorberer olje og reduserer glans, for en langvarig ren, matt finish. NYC blush, West Side Wine, kan brukes over fundament og presset pulver eller feid over tonet fuktighetskrem for en subtil flush. Den myke, naturlige finishen er ideell for bruk i dag eller natt.

Min erfaring med NYC Cheek Glow Powder Blush West Side Vin:

Pakken serie billig kvalitet. Ærlig, emballasjen er spinkel. Den gjennomsiktige plastdekselet er ikke solid og kan brytes hvis overtrykk blir påført. Hetten er vanskelig å åpne og kan sprekke lange negler. Den har en børste vedlagt. Baksiden av rødmen har produktetiketten. Selv om emballasjen er kompakt og praktisk, er det ikke reisevennlig.

Fargen på rødmen er en støvete rose. Det er en veldig fin nyanse med mauve toner, og vil se fint ut på blek / fair / medium hudtoner. Pigmenteringen er ikke stor, så det tar flere swipes å dukke opp på solbrent medium / hvetete hudtone. Hvis du er blek eller rettferdig, ville dette være en perfekt daglig slitasje. Det er et perfekt alternativ for de som hater rødmer med rød / rosa undertoner.

Denne rødmen kommer med en svart syntetisk børste som er greit, men jeg vil definitivt foreslå å bruke en bedre kvalitet børste, noe fra Real Techniques. Med en god pensel kan du spre faren jevnt. Tekstur er finmalt, men litt pulveraktig. Det føles ikke krittete eller gritty i det hele tatt. Det største problemet er at det sparker opp mye pulver i pannen. Bare se bildene, og du vil finne løs rødt pudder på svart panneinnredning og jevne sider.

Hvis du liker naturlig kinn med bare et snev av farge, vil du nyte dette. Du kan ikke gå overbord med dette, og du må investere noen anstrengelser for å bygge opp det. Det er veldig lett å blande. Det ser ikke ut ujevn eller føles tørt, og det understreker heller ikke porene. Den har en oppholdsstyrke på 3 timer eller så før det fades av.

Pros av NYC Kinn Glød Pudder Blush Vest Side Vin:

 • Rimelig.
 • Dusty rose shade.
 • Gir naturlig utseende rosa kinn.
 • Bra for lettere komplekser.
 • Finmalet pulver.
 • Lett å blande.
 • Ikke forårsaker patchiness eller accentuere porene.
 • Flott for daglig bruk.

Cons av NYC Kinn Gløve Pudder Blush Vest Side Vin:

 • Ikke godt pigmentert.
 • Spinkel emballasje.
 • Lav oppeffekt.
 • Sparker opp pulver

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøre NYC Cheek Glow Powder Blush West Side Wine? Hvis du er blek / rettferdig, og som lyspigmenterte rødmer for daglig bruk, vil du like det.

NYC Color Wheel Mosaic Face Powder NYC Color Wheel Mosaic Face Powder: All Over Bronze Glow NYC Smooth Skin BB Radiance Perfeksjon Pulver NYC Sun 'n' Bronze Bronzing Powder Montauk Bronze Maybelline Kinnelig Glød Blush - Peachy Sweetie Clinique Nectar Glow 02 Pop Oil Lip og Cheek Glow Revlon Powder Blush 004 Vin Ikke Maybelline Plum Vin Drøm Bouncy Blush KIKO Milano Rebel Bouncy Blush - 04 Passion Rødvin Urban Decay Rapture Afterglow 8-timers pulverblush NYX Wine & Dine Cheek Contour Duo Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019