Hei alle sammen,

Jeg er tilbake med et annet innlegg på hvordan du kan behandle uhåndterlig, tangled hår, slik at du kan style det som du vil, og holde håret ditt ser sunt, skinnende og sterkt ut. Hvis du har veldig fint hår som også er voluminøst, så vil du vite hva det betyr å ha uhåndterbart hår som lett blir sammenflettet. På den annen side kan kvinner med svært krøllete, grove eller krusete hår også møte det samme problemet, og det kan bli ganske vanskelig å administrere. Her er 10 tips for deg å prøve om håret ditt er uhåndterlig og tilbøyelig til å klemme seg.

1. Gjenopprett fuktigheten i håret ditt:

Hvis håret ditt har blitt for grovt, tørt eller vanskelig å håndtere (på grunn av at du har tangles i håret ditt), så er det første som skal gjøres for å gjenopprette fuktigheten i håret ditt. For dette formålet kan du bruke et serum, et permisjonskrem, en essensiell olje eller en tørr olje.

Anbefaling: Kropps butikken Wild Argan Dry Oil

2. Bruk hår utjevning serum:

Gjør det til en vane å bruke et utjevnings serum til håret 2-3 ganger om dagen. Dette vil temme frizzen og gjøre håret jevnere og mye enklere å håndtere. Du kan også bruke en detangling spray hvis du vil.

Anbefaling: Kerastase Elixir Ultime Oleo Kompleks

3. Olj håret før du vasker det:

Å vaske håret for ofte kan tørke det ut og gjøre det vanskeligere å håndtere. Sørg for å olje håret ditt og kam det ordentlig før du vasker det.

Anbefaling: Forest Essentials Organisk kaldpresset Virgin Almond Oil

4. Vask håret ditt riktig:

Ikke gjør feilen ved å knuse håret mens du shampooer det. Vask det forsiktig slik at du ikke øker friksjonen mellom håret. Bruk en mild, sulfatfri sjampo for å rense håret.

Anbefaling: L'Oreal OleoTherapy Sulfate Free Shampoo

5. Komb håret ditt med balsam på:

Når du har lagt på balsam i håret ditt, la det stå på i noen minutter og ta en tannkamme for å forsiktig kaste tangene ut av håret ditt. Dette vil gjøre håret betydelig mer håndterlig.

6. Bruk et permisjonskrem:

I tillegg til å bruke et vanlig balsam, vil du kanskje også bruke et etterlatt balsam når du har vasket håret. Dette vil legge til mer fuktighet og temme håret ditt og gjøre det frizzfritt.

Anbefaling: Levende bevis Nei Frizz forlate i balsam

7. Bruk en avstivende børste eller kam:

Hvis du har uhåndterbart hår som er tilbøyelig til tangles, er det viktig å bruke en spesialisert hyllebørste eller en brennende kam laget med naturlige materialer (som tre).

anbefalinger: The Wet Brush, Tangle Teezer

8. Unngå varme og fargebehandlinger:

Med uhåndterlig og tangle-utsatt hår, er det viktig for deg å unngå alle typer varmebaserte stylingbehandlinger samt fargebehandlinger, da disse gjør situasjonen verre. Prøv noen varmefrie frisyrer og naturlige farger.

9. Komb håret fra bunn til toppen:

Den beste måten å håndtere sammenflettet og vanskelig å håndtere hår på, er å begynne med å kamme fra enden og gradvis jobbe deg opp til kronen. Vær alltid forsiktig og ta aldri håret ditt.

10. Sov med håret i en løs fletning:

En god måte å unngå å få håret til å bli sammenflettet er å trekke håret sammen i en løs flette før du går i seng. Du kan også skifte pute til en satin og se forskjellen!

10 tips fra Shahnaz Husain for glødende hud 10 tips og triks for å redusere under øye vesker 10 tips for å trekke ut den mørke leppestifttendensen 4 umiddelbare måter å fikse tørt og skadet hår på 7 forskjellige måter å fikse en grunn som er for mørk for hudtonen din Groovy måter å håndtere uhåndterlig hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: