Hei alle sammen,

Vi ender ofte med å kjøpe produkter som mislykkes og så finner vi ut unike måter å bruke dem på! Hvis dette også er din historie, må du lese denne anmeldelsen. Jeg kjøpte denne nakne leppepennen til linje og fylle mine lepper. Les anmeldelsen for å vite hvordan jeg brukte den!

Pris: 300 INR for 17,5 cm Produktbeskrivelse: Kryolan Contour Pencil er en myk teksturerte blyant for ansikt og kroppskonturering. Den spesielle formuleringen gjør denne blyanten svært slitesterk og gir en sterk fargeintensitet. For en mykere tekstur, varm spissen av blyanten før påføring.

ingredienser: Hydrogenated Palm Kernel Glycerider, Cera Microcrystalline Wax, Hydrogenated Tallow Acid, Polyetylen, Hydrogenated Palm Glycerides, Dimyristyl Tartrate, Cera Carnauba (Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks), Polyglyceryl-Oleat, Tri-C12-13 Alkyl Citrate, Ethylparaben , Sorbinsyre, BHT og kan inneholde: [+/- Titandioxid CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Yellow 5 Lake CI 19140, Red 7 Lake CI 15850, Ferric Ferrocyanid CI 77510, Red 28 Lake CI 45410]

Min erfaring med Kryolan Contour Pencil 903:

emballasje: Produktet er en vanlig treblyant med sølvlegeme og lue og en fargekodd base. Blyanten er veldig lang. Det er skarpt, som jeg synes er mer hygienisk. Selv om det er produktspild, da blyanten er veldig myk. Det kan hende du må skjære det to ganger mens du søker. Jeg synes det er greit for en billig, rimelig blyant som dette. Imidlertid foretrekker jeg fargekodede kapsler over fargekodede baser som gjør det enklere.

Skygge: Dette er en nakenrosa skygge og det sørger for at det vasker meg ut dårlig. Dette vil være en perfekt naken skygge for kvinner med ekstremt rettferdig hud. Jeg bruker det vanligvis med dypere nyanser for å gjøre dem lettere. Men jeg bruker det mest for å lyse opp øynene. Jeg har mørke øyelokk. Så, på no-makeup dager, bruker jeg det på dekslene for å gi dem en lys, forfrisket effekt.

Tekstur og oppholdsstyrke: Teksten på denne blyanten er litt for myk og det fortsetter å bryte hvis jeg legger på trykk. Du må være veldig forsiktig og forsiktig med å bruke den. Det glir som en drøm på leppene og gjør dem ikke tørre eller ujevn i det hele tatt. Jeg har også lagt merke til fading av leppeskinnene etter at du har brukt dette og sakte, begynner din pout å se fullere. Jeg bruker hovedsakelig dette på øynene, og det krøp aldri eller blir klumpet. Fargen er veldig kremaktig, men det blir tørrere med tiden. Det føles mykt og fuktighetsgivende på leppene. Den forblir på i 7-8 timer uten merkbar fading.

pigmentering: Pigmenteringen er gal. Den dekker alle leppepigmenteringen på en gang. Jeg har høyt pigmentert overleppe. Når jeg bruker dette, ser begge lekene seg jevnt etter et enkelt fargebelegg. Det dekker også mørket på øvre øyelokk med minimal produktbruk. Jeg bruker vanligvis en oljebasert rengjøringsmiddel for å fjerne produktet helt fra øyne og lepper.

Totalt sett er jeg forelsket i dette produktet. Det er en levende farge som er perfekt for høytiden og jeg nyter å bruke denne.

Fordeler med Kryolan Contour Pencil 903:

• Skarp, hygienisk blyantform • Super rimelig • Kan brukes både på øyne og lepper • God pigmentering • Lang oppholdsstyrke • Gjør leppene mer fulle og mykere • Veldig rimelig

Ulemper med Kryolan Contour Pencil 903:

• For myk, må derfor skjerpes oftere • Farge er ikke egnet for de fleste hudfarger som et leppeprodukt

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Kryolan Contour Pencil 903? Jeg vil ikke, da det ser veldig dårlig ut på leppene mine. Hvis du vil at dette skal lyse opp øynene eller å rette dine lepper, og hvis du har god hudtone, kan du få denne.

Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Brude Kryolan Polyester Glimmer Grovt Kobber Kryolan Contour Pencil i 971 Kryolan Contour Pencil 902 Kryolan Contour Pencil 913 Kryolan Contour Pencil - Shade 915 Huda Beauty Bombshell Lip Contour Matte Lip Pencil Huda Beauty Trophy Wife Lip Contour Matte Lip-blyant Kryolan Contour Pencil 2 Colors NYX Eye / Eyebrow Pencil - 903 Blue Roi og 907 Lagon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: