Hei damer,

Fortsetter med øyeskygge vurderinger, denne anmeldelsen handler om en matt skygge fra Anastasia Beverly Hills. Vi kan hanker for lyse og glitrende skygge, men vi trenger alle grunnleggende i vår kitty. Dette er en slik skygge. La oss finne ut mer om denne skyggen.

Pris: USD 12 Produktbeskrivelse: En samling av enkle, finmalte pulverøyskygger i individuelle panner. Bruk Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles til å lage en profesjonell, fire- eller åtte-pan skreddersydd, påfyllbar palett. Skygge Beskrivelse - Rik, varm brun

Min erfaring med Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Fudge:

Skygge: Skyggen Fudge er en varm, dyp brun med en matt finish. Fra en mengde brune tilgjengelig i skjønnhetsverdenen, er fudge en skygge som holder seg selv, takket være skyggenes rikdom. Det er virkelig mørk chocolatey fudge på huden. Dette er den slags skyggen vi alle trenger i vår stash - en god dypbrun. Det er et flott alternativ til svart og det fungerer godt på våre varme hudtoner. Enten du vil skape et røykaktig øye eller bare konturere øynene dine og fremheve ytre V, fungerer det veldig bra. I FOTD har jeg brukt den på den ytre 1/4 - bare ytre ytre V - for å skape dybde og forlenge øynene.

Tekstur: Tekstur er ganske myk, glatt, finmalet og smøraktig glatt. Det er definitivt en av de fineste matte øyeskyggene jeg har møtt. I motsetning til Dusty Rose (som er en annen matte nyanse fra ABH) - dette er ikke pulveraktig. Det sparker ikke ut når børsten berører pannen. Så det er knapt noen fallout, noe som er utmerket for en skygge denne mørke. Gjør det enkelt å jobbe med det. Skyggen er lett blandbar og passer lett på huden.

pigmentering: Skyggen har utmerket pigmentering. Dette er den slags skyggen nybegynnere må være forsiktige med når de jobber med det, fordi det er en liten ting som går langt. Og til tross for den sterke pigmenteringen, er det lett å diffuse og blande seg ut. Det blir ikke ujevn under bruk eller blanding.

Oppholdsstyrke: Jeg bruker øyenskyggene mine over en primer fordi dekslene mine er altfor fet. Skyggen ga ca 9 timers slitasje tid før det viste tegn på fading. Denne skyggen klipper ikke på meg.

Jeg husker da jeg først begynte å likte øyenskygge, ville jeg lage en nøytral matte quad med MAC eyeshadows - nyanser som Cork, Espresso, osv. Noe som kan sammenlignes med Tom Ford Quad - Coco Mirage, kanskje. Og jeg vil ikke finne disse MAC eyeshadows i butikken. Jeg kunne ikke forstå det. Disse var populære nyanser i utlandet, og likevel ville våre MAC-butikker ikke ha dem på lager. Det tok meg en stund å forstå at folk ikke egentlig går til MAC for å kjøpe nøytrale grunnbrune. Folk vil ha lysere, blingere eller mer fargerike nyanser. Og forståelig nok så. Men alle trenger et sett med grunnleggende brune nyanser - noe for krøllen, noe for overgang, noe for å fremheve ytre V. Ja, de fleste largish nøytrale paletter ville ha disse nyanser, og folk kan derfor ikke finne behov for å kjøpe dem individuelt. Men jeg føler at man trenger et par av disse grunnleggende nyanser i stash, for å falle tilbake, uansett hvilken palett du bruker. Og dette er en perfekt må-ha grunnleggende nyanse i stashen din.

Fordeler med Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Fudge:

• En intens dyp mørk sjokoladefarge • Utmerket pigmentering • Glatt og smøraktig tekstur • Lett å blande ut og diffusere • Det understreker ikke tekstur av huden min • Utmerket slitestid med primer - ca 9 timer • Ikke sparker opp noe pulver - i motsetning til noen matte nyanser fra ABH • Ingen nedfall

Ulemper med Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Fudge:

• Litt går langt

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Fudge? Helt anbefale det!

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Single Aubergine Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Sangria Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Singles Intense Blur Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Opaline Anastasia Beverly Hills Øyenskygge Enkeltrom Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Metal og Gold Rush Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Kobber Shimmer Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Sjokolade (Titanium) MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow Våt n Wild Sugar Farge Ikon Øyenskygge Single LA Farger Leppestift Matte Fudge Lakme Perfect Definition Lip Liner i Cocoa Fudge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020