Hei IMBBians,

Jeg elsker parfymer, og jeg holder på dem ganske ofte. Jeg hadde plukket opp denne lenge siden, og nesten etter 2 måneder skriver jeg en anmeldelse. Dagens gjennomgang handler om Davidoff Cool Water Wave Woman EDT. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 36 for 100 ml Produktbeskrivelse: Cool Water Wave parfyme av Davidoff er en frisk duft for kvinner som fremkaller vannets renhet, men gir en tydelig, sensuell og feminin personlighet. Perfumer Philippe Bousseton opprettet denne blomstrete og fruktige cocktailen inspirert av Aphrodite. Med sin friskhet minner Davidoff Cool Water Wave deg om rent, krystallvann. Det begynner med sommernotater av saftig, fersk og søt vannmelon som blander seg med notatene av lidenskapelige frukter av mango og guava med floral akkord av freesia, datura, rosa pepper, pioen og mais. I basen av denne forførende duften er det sandeltre, iris og rav. Denne tåreformede flasken ble designet av Elie Papiernik. Den iriserende havblå farge forfører moderne, elegante og sofistikerte kvinner over hele verden.

Min erfaring med Davidoff Cool Water Wave Eau De Toilette:

EDT kommer i en forseglet papppakke. Ombre design av pakken er flott. Det er svært lite informasjon på pakken. Ingredienslisten finnes på baksiden av pakken. Parfymen sitter perfekt i esken. Parfymen er blå ombre tåreformet glassflaske.

Dysen er sølvfarget og har en blå plasthett. Luken lukkes med et klikk og er perfekt. Jeg elsker formen veldig mye. Fargekombinasjonen gjør at den ser ut som en havbølge, og det er flott! Flasken er lett og ikke så stor. Det er en flott reise følgesvenn.

De øverste notatene til parfymen er fruktige; de midterste notatene er floral; basen notater er musky. Parfymen er tilgjengelig i 30, 50 og 100 ml flasker. EDT er frisk og feminin. Den har en typisk Davidoff duft. Davidoff er hovedsakelig kjent for menns parfymer og det er et snev av maskulinitet i denne parfymen også.

Wave har dette friske havet duft. Parfymen åpnes med en fruktig duft av vannmelon og guava. Det er litt fruktig og minner meg om disse fruktige tannkjøttene. Det lukter deretter av pion og freesia. Lukten av pioen er veldig dominerende og det maskerer alle de andre duftene. Parfymen legger seg til en musky, rav og sandeltre som lukter. Det lukter vanligvis også av mango og dette er noe jeg ikke liker. Det lukter som naturlige mango.

Jeg liker vanligvis mosky dufter og denne er også musky. Lukten er ganske mild og ikke veldig skremmende. Dette gjør det flott for hverdagsbruk og uformelle utflukter. Parfymen er ikke for dine spesielle dager. Jeg føler at dette er en unisex duft som gjør den egnet for både menn og kvinner.

Siden det er en EDT, forventet jeg ikke mye på lang levetid, men likevel var jeg litt skuffet. Det forblir nesten ikke i 2 timer og så helt bort. Selv om det ikke flekker, lukter min slags klær som legemidler etter noen dager. Det setter meg av. Siden det er en forfriskende duft, er det en god sommer parfyme.

Det eliminerer helt kroppen lukt og du lukter frisk hele dagen. Jeg har bestemt meg for å bruke denne parfymen bare for denne eiendommen. Jeg har brukt Burberry Brit Rhythm som min daglige slitasje parfyme. Samlet sett, hvis du er ute etter en frisk duft som er unisex, kan du velge denne. Men det er ikke et must-buy.

Så, oppsummering:

Fordeler av Davidoff Cool Water Wave Eau De Toilette:

• Unisex duft. • Avgjøres i en myk duft. • Forseglet emballasje. • Utrolig design. • Frisk, havlignende duft. • Mild og ikke veldig skremmende. • Eliminerer kropps lukt for en dag. • En blanding av fruktig, blomstret og mykt duft. • Billigere sammenlignet med andre Davidoff-parfymer.

Cons av Davidoff Cool Water Wave Eau De Toilette:

• Livslang er ganske dårlig. • Lukter medisiner på klær! • Ikke en spesiell dag parfyme.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Davidoff Cool Water Wave Eau De Toilette? Ikke et must-buy, og jeg ville ikke kjøpe duften igjen.

Davidoff Cool Water Woman Eau De Toilette Davidoff Cool Water Tender Sea Rose Eau De Toilette Davidoff Cool Water Gentle dusjbris for kvinne Davidoff Cool Water Sensual Essence Eau de Parfum Davidoff Varmvann Parfyme Colorbar 012 Brown Wave Ultimate 8hrs Stay Lipstick Elle 18 Color Pops Matte leppestift Red Wave Essence Powder Blush Heat Wave Neutrogena Wave Power Cleanser & Deep Clean Foaming Pads Ouai Wave Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: