Hei damer,

Jeg har begynt å føle seg berøvet - har ikke gjort eyeshadow vurderinger for en stund nå. Så, dagens gjennomgang er på denne Anastasia Beverly Hills øyeskygge singelen. Jeg håper å komme inn i sporet og gjøre noen øyeskygge singel og palett vurderinger før jeg ser på andre ting. Hva sier du? Så, la oss fortsette med denne.

Produktbeskrivelse: En samling av enkle øyenskygger i individuelle påfyllingspanner. En finmalet, full pigment, øyenskyggeformel i åtte overflater: titan, duokrom, ultra-matt, metallisk, sateng, glimmer, glitrende og fløyel. Disse finmalte pulverøyskyggene har åtte overflater i panner som lett kan fylles på igjen. Lag en tilpasset palett med Empty 4 Well Refillable Eye Palette som inneholder fire panner av favorittfarger og teksturer. Pris: USD 12

emballasje: Skyggene kommer individuelt pakket i en plasthylse - som en påfyllingsemballasje. Det samme er da vedlagt i et pappdeksel som har produktnavnet og ingrediensene nevnt på den. Bortsett fra det er navnet også nevnt på selve øyeskyggen. Jeg ting emballasjen er utmerket. Ikke en eneste øyeskygge ble knust ved ankomst. Metallpansene er enkle å komme inn i en magnetisk palett - som en Z-palett. Alternativt kan du også velge en tom palett fra ABH-siden.

Min erfaring med Anastasia Beverly Hills Ikke i dag Øyenskygge:

Skygge: Skyggen "Ikke i dag" er en mørk lilla-tonet plomme med varme brune undertoner og fint sølvglitter / glitter og en undervurdert perlemorsk glans. Ved første øyekast syntes skyggen ganske lik Aubergine (en annen ABH-skygge som jeg tidligere har vurdert). Og det er fordi de begge er varme tonet lilla plomme nyanser. Jeg tror ikke du trenger både i stashen din - selv med en som har sølvmikroglitter mens den andre er ganske matt. I FOTD har jeg brukt "Ikke i dag" i den ytre halvdelen av lokket mitt. Jeg skal diskutere tekstur senere, men bare sammenligne finishen av skyggen med Aubergine, "Ikke i dag" har en satiny glans som gjør fargen ser mer levende ut.

Tekstur:Tekstur er litt forskjellig fra de andre nyanser. Når du berører, føles det nesten som om du kan berøre granulariteten til mikroglitter. Du får nesten følelsen som om det kommer til å være en av de nyansene som er stive med masse fallout og generelt vanskelig å jobbe med. Det er imidlertid ikke tilfelle i det hele tatt. Skyggen er vakkert glatt og veldig lett å jobbe med. Satinbasen gjør at øyeskyggen glir lett på. De fine sølvmikropartiklene gir ikke et problem. Ærlig, halvparten av dem forsvinner bare mellom pannen og lokket. Og hva som helst som går inn på lokket, oversetter ikke til falle ut. Selv på slutten av dagen var det veldig lite fall ut på kinnet mitt. Tekstur er ikke tett som noen av shimmer nyanser fra linjen. Og det er ikke støvete som noen av mattes i linjen. Sammenlignet med Aubergine, fant jeg denne skygge silkeren, lettere å blande og generelt lettere å jobbe med.

pigmentering: Skyggen har utmerket pigmentering. Det er en rik nyanse, og det er en annen ting som gjør at den skiller seg ut mot Aubergine. Den minste berøring av børsten resulterer i dyp pigmentering. Vil råde deg til å bruke skyggen med forsiktighet. Å være så dypt som det er feil kan være vanskelig å korrigere.

Forbli kraft: Jeg bruker øyenskyggene mine over en primer fordi lokkene mine er altfor fet. Denne nyansen ga omtrent 8 timers slitasje tid før det viste tegn på fading. Med en primer klipper den ikke på meg.

Pros av Anastasia Beverly Hills Ikke i dag Øyenskygge:

  • En dyp varmtonet lilla-blommeskygge med fin sølvmicroglitter og en satinglans.
  • En god nyanse for å definere ditt rosa / lilla basert øyeutseende.
  • Utmerket pigmentering.
  • Det understreker ikke tekstur av huden min.
  • Anstendig slitasje - med primer - ca 8 timer.
  • Glatt tekstur.
  • Lett blandbar.
  • Har ikke en tett tekstur som noen ganger er tekstur av lokket.
  • Er ikke støvete som noen mattes skygger fra dette området.

Ulemper med Anastasia Beverly Hills Ikke i dag Øyenskygge:

  • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: 4.5/5

Skyggen ser ganske dyp og skummel ut i pannen, men er helt fantastisk å jobbe med. Jeg tror at tekstur, pigmentering og levetid har blitt opparbeidet bra i dette tilfellet. Men hvis du er ute etter noe med faktisk glimmer / glitrende i det som kan dukke opp med øynene, vil du bli undervurdert av det. Helt anbefale!

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Single Aubergine Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Sjokolade (Titanium) Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Sangria Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles Kobber Shimmer Revlon Matte Eyeshadow Venetian Blue og Aubergine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: