Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Buxom Full On Lip Polish i skyggen "Sugar".

Pris: $ 20,00 USD for 0,15 oz, men dette er en mini-versjon. Produktbeskrivelse: Rosa trøffel. Den bestselgende glansen fra leppepløvende myndighet i en skinnende glans. Lips når sitt fulle potensial med denne ultimate lip plumper. En skinnende glansstrimmel med høy glans for å samle en nydelig leppe, mens du skjemmer bort og fuktighetsgivende med vitaminer A og E. Lærene er lekre myke, plumped og seriøst sexy. Full-on Lip Polish har massevis av nyanser og finish. Velg mellom høy glans, glans eller glitter. Pair full-on lip polsk med stor og sexy fet gelleppe for å ta leppen din til neste nivå.

Min erfaring med Buxom Full On Lip Polish Sugar:

emballasje: Emballasje av Buxoms Lip Polish i "Sugar" er veldig elegant og solid. Leppepolens kommer i et rundt, gjennomsiktig plastrør med sølvhett. Røret har "Buxom" grafisk utformet på siden. Bunnen av leppelyset angir navnet "Sukker". Glansen har en doe-fot applikator som gir en presis anvendelse. Men for å dekke hele leppen, må du doble på applikatoren. Totalt er røret slank og reise vennlig.

Tekstur og applikasjon: Strukturen av denne glansen er veldig glanset uten klistrethet eller klebrighet. Det er veldig behagelig å ha på seg. Det er også veldig hydratiserende. Doe-foot applikatoren gir en enkel applikasjon. Lipglossen har en minty duft til den, og det er ikke overveldende. Denne leglansen gir også en prikkende følelse når du først legger på leppelyset. Den prikkende følelsen gjør meg litt lette på leppene mine. Plumping effekten varer i svært lang tid.

Pigmentering og dekning: Lipglossen er ren med små flekker av glitter i den. Glitteren viser ikke på leppene. Du kan få full dekning hvis du bruker en leppepenneliste før du legger på leppelyset.

Skygge og Avslutt: Skyggen "Sukker" er beskrevet som en "rosa trøffel" og det er en veldig vakker lysrosa n * de skygge. Denne skyggen gir meg "mine lepper, men bedre" slags en titt. Denne fargen vil utfylle alle indiske hudtoner. Lipglossen gir en illusjon av plomme, fullere lepper. Det er ekstremt behagelig å ha på seg.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig god etter standardene i en leppeglans. Den forblir på leppene mine i rundt 4 timer uten at det må brukes på nytt. Men det vil begynne å falme hvis du spiser eller drikker, men dette forstyrrer meg ikke, siden jeg kan gjenta glansen lett. Samlet sett er jeg veldig fornøyd med fargepenger, tekstur og levetid i leppelyset. Lipglossen kan lett fjernes med sminke.

Fordeler med Buxom Full på Lip Polish Sugar:

 • Komfortabel lipglans uten kløe eller klistrethet.
 • Vakker n * de rosa skygge.
 • Inneholder mikroglitter.
 • Glatt lip gloss.
 • Plumper opp leppene.
 • Hyggelig mintyft duft.
 • Lettvektsformel.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Grusomhet fri.
 • < li> God levetid.

 • Uten parabener.

Cons av Buxom Full On Lip Polsk Sukker:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg Buxom Full On Lip Polish Sugar? Ja, jeg vil anbefale det. Ville jeg tilbakekjøp Buxom Full On Lip Polish Sugar? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

Buxom Nicole Full On Lip Polish Buxom Full On Lip Polish - Zoe Buxom Full On Lip Smør i Busted Buxom Full-On Lip Cream White Russian MUA Sugar Lips Love Hearts Lip Balm Bobbi Brown Lip Gloss Pink Sugar Marc Jacobs 312 Sukker Sukker Enamored Hi-Shine Gloss Lip Lacquer Jane Iredale Sugar Plum PureGloss Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: