Hei alle sammen!

Jeg besøkte nylig Yves Rocher butikken og fant dette produktet. Det er i utgangspunktet en liten flaske som kan vare opptil 40 vasker! Jeg plukket opp tre varianter fra dette området. I dag vurderer jeg Mango-Coriander-kombinasjonen.

Pris: $ 8 for 100 ml Produktbeskrivelse: Den 1. Konsentrert dusjgel * som bevarer glede og hjelper til å respektere planeten. * På Yves Rocher Føl deg mer livlig mens du hjelper å respektere planeten. Konsentrert innovasjon, den nye konsentrert dusjgelen gir så mange dusjer i sin lille størrelse. Våre botaniske skjønnhetsforskere har valgt og kombinert organisk Aloe Vera Gel, Coriander * essensiell olje og Mango-ekstrakt. Din hud er forsiktig renset og delikat parfymert. * i parfymen

Min erfaring med Yves Rocher konsentrert dusjgel Mango koriander:

Den konsentrerte dusjgelen kommer i en liten plastbeholder. Beholderen selv ser ut som et prøveprodukt. Den passer hver pose eller pose. Det er så lett å bære rundt, spesielt i treningsstudio eller svømmepose. Det er perfekt hvis du reiser også. Hele familien kan bruke den i ganske få dager.

Produktet har et flip-lokk som åpnes og lukkes lett. Det er ikke vanskelig å åpne som deres normale utvalg. Siden produktet er konsentrert, kreves en liten mengde for hele kroppen. Det har et lite hull for å slippe ut produktet. Dette fører til ingen spild av produktet. Man kan forsiktig presse flasken for å slippe ut et lite beløp. Emballasjen er til punktet og kan ikke bli bedre.

Gelen er ganske tykk i konsistens. Du må bruke den over hele kroppen og jobbe litt og det genererer mye skum. Man kan bruke en loofah for slike produkter. Det fungerer best. Det er også enkelt å vaske av produktet. Det etterlater huden ren og ikke tørr.

Duften er nydelig. Jeg er en stor sucker for mango. Kombinasjonen av mango og koriander er perfekt og det lukter fantastisk. Jeg trodde ikke at det skulle være så hyggelig, men det tok meg en positiv overraskelse.

Kroppsvasken hevder å ha aloe vera gel fra økologisk landbruk, koriander essensiell olje og mango ekstrakt. Alle disse er flotte på huden og forårsaker ingen reaksjoner på følsom hud som min. Den er også fri for parabener. Jeg føler at denne vasken kan brukes i alle årstider. Totalt sett er det en må-ha i min svømming og treningspose, og jeg planlegger å reise med den.

Fordeler av Yves Rocher konsentrert dusjgel Mango koriander:

• Meget liten, praktisk emballasje. • Lammer godt. • Mild duft. • Nydelig mango-koriander duft. • Duft varer noen få timer. • Litt går langt. • Tørker ikke ut huden. • Passer også til tørr hud. • Reisevennlig. • Uten parabener.

Ulemper med Yves Rocher konsentrert dusjgel Mango koriander:

• Kan ikke tenke på noen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Yves Rocher konsentrert dusjgel Mango koriander? Det er en må-ha, spesielt hvis du reiser mye.

Yves Rocher Jardins Du Monde Granateple fra Spania Energizing Shower Gel Yves Rocher Raspberry Peppermynte Bath Shower Gel Yves Rocher Coconut Bath and Shower Gel Yves Rocher Jardins Du Monde Lime Fra Mexico Fresh Shower Gel Yves Rocher Mango Coriander Energizing Exfoliating Shower Gel Tree Hut Tropical Mango Shea Sugar Scrub Palmolive Naturals Pomegranate og Mango Shower Gel Koriander Face Mask for Pimple Scar Removal - DIY Crabtree og Evelyn Forfriskende Body Mist Citron, Honning og Coriander

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: