Etter å ha brukt BHA-væsken fra Cosrx, ville jeg også prøve AHA-væsken. Les videre for å finne ut hvordan Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid fungerte for meg.

Produktbeskrivelse: Formulert med 7% AHA (glykolsyre), AHA 7 Whitehead-kraftvæske exfolierer forsiktig huden og hjelper til med å avdekke en strålende, jevnt tonet hudfarge. Pris: 1150 INR (omtrentlig) / 18 USD for 100ml / 3,38 fl.oz

ingredienser:

Min erfaring med Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid:

Denne AHA whitehead kraftvæsken har 7% AHA, som er ganske mild hvis du allerede er vant til slike exfoliants. AHA og BHA er kjemiske exfoliants, og de er væsker som gjør det samme som vår fysiske skrubbe. Jeg begynte å bruke dem når akne min var plutselig "foryngende" over hele ansiktet mitt og fysiske eksfoliatorer gjorde ikke noe godt for min skadede hud. Og for å bekjempe arrene, hadde jeg behov for eksfoliatorer, og jeg snudde seg mot kjemiske.

Du finner dem i ulike former som væsker, peeling masker, peeling gelé og så videre. Alt dette kan gjøres hjemme fordi de er i lav konsentrasjon, og produktprodusentene kan tro oss med disse konsentrasjonene for ikke å forbrenne oss selv. De mest brukte AHA er melkesyre og glykolsyre. Dette produktet inneholder glykolsyre. For noen mennesker kan melkesyre eller appelsinsyre fungere bedre.

Denne væsken kommer pakket i en typisk Cosrx-emballasje. De endrer bare fargen på etikettene for hvert produkt. Den har en plastglassflaske med en plastpumpe. Hetten er også av samme materiale. Hvis det ikke er tett lukket eller omhyggelig omsorg, kan det ha en tendens til å lekke under reiser.

Pumpen er enkel å bruke, og den gir bare en minimal mengde av produktet. Selve produktet er vannaktig, i motsetning til blackhead-væsken, som med sin tykke / oljeholdige konsistens er ment for blackheads. Denne whitehead væsken er rennende i konsistens og den har en veldig mild skarp lukt. Lukten var ikke forstyrrende for meg, men noen mennesker der ute kan finne det slik.

Som anbefalt av Cosrx-merket, bruker jeg denne væsken på bomullsputer. Jeg bruker 2 til 3 pumper på bomullsstoffet, og spre det over ansiktet mitt. Det stikker ikke selv første gang. Jeg legger den på i noen minutter, og deretter fulgte den opp med min vanlige rutine. Det anbefales å bruke disse produktene om natten, slik at det, hvis du kan, følger det opp med en arkmaske eller en hydrerende maske. Selv ved bruk av aloe vera gel etter slike strømningsvæsker kan det være nyttig. Jeg fant at denne typen behandling eller metode faktisk økte fordelen.

Også, siden det er veldig vannaktig, vil det ikke føles tungt i det hele tatt. Selv om du bare kan bruke om morgenen, vil det ikke forstyrre din etter rutine og sminke! Jeg har brukt denne kraftvæsken en gang i uken, i en måned og deretter to ganger i uken. Til å begynne med følte jeg ikke noe annet enn å få super myk hud. Etter en måned eller så kunne jeg se synlige fordeler. Det hjalp ved å legge til litt lysstyrke og ved å gjøre huden min enda tynn litt. Det forbedret gradvis huden min med vanlig bruk. Dette produktet gjør det det hevder - fjerner whiteheads og gir ut hudtonen.

Fordeler med Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid:

 • Rydder huden i stor grad.
 • Hjelper mye med dullness og pigmentering.
 • Minimale ingredienser. Mild nok for nybegynnere i kjemisk peeling.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Føler ikke tungt på huden.
 • Kan brukes før vanlig hudrutine. Bare trenger å bli fulgt av en SPF 30 eller høyere.
 • Gjør hva det hevder etter en måned - fjerner whiteheads og gir ut hudtonen.

Cons av Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid:

 • Hvis du er vant til større konsentrasjon av syrer på huden din, virker dette kanskje ikke.
 • Noen vil reagere bedre på melkesyre, som er den andre AHA.
 • Pris! Men vurderer dette er en kjemisk exfoliator og mengden produkt, det er definitivt en investering for huden din. En flaske kommer langt hvis du bruker bare to ganger eller tre ganger i uken.
 • Ingen umiddelbar resultat. Hvis du vil ha transformasjon som magi, vil dette ikke hjelpe.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid? Ja, det må definitivt bli prøvd.

Cosrx AHA / BHA Clarifying Treatment Toner Cosrx Galactomyces 95 Whitening Power Essence Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Cosrx Acne Pimple Master Patch Alpha Skincare Intensive Rejuvenating Serum 14% glykolisk AHA Mario Badescu AHA og Ceramide Moisturizer Michael Todd Skin Defender AHA Creme Ansiktsrens Herbivore Botanicals Blå Tansy AHA + BHA Resurfacing Clarity Mask 6 tips for hvithud-utsatt hud Hjemmelaget behandling for å fjerne whiteheads 10 fantastiske måter å bli kvitt Whiteheads over natten

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: