Hei jenter,

Hvis du har lest "kontaktfargelinser" innlegg fra meg, ville du ha sett at jeg har vurdert "Brown" -varianten på IMBB tidligere fra Bausch og Lomb. Jeg foretrekker å ha "grå" og "brun" kontaktlinser hele tiden, men noen ganger kjøper jeg hasselinser. Denne navratra sesongen, paring farget objektiv med sminke min er et must for meg; uten fargelinser, er øyesminke min ufullstendig. Jeg åpnet denne pakken med "grå" linser nylig. Sjekk ut om det blandes med festligheter eller ikke, flere detaljer følger 🙂

Produktbeskrivelse: Bausch og Lomb Lacelle Farge kontaktlinser har et unikt blonder mønster og bruker ikke-ikonisk materiale som blander sømløst med naturlig øyenfarge. Disse kontaktlinsene kommer i 5 vakre farger grå, brun, blå, aqua og grønn. Så utforsk det nye du med hvert blikk med disse stilige Lacelle-farger. Pris: 2 linse per boks, 1000 INR.

Min erfaring med Bausch og Lomb Lacelle Circle Myke kontaktlinser Grå:

Grå kan være veldig kul tonet noen ganger og også veldig skummelt og sterk også. Dette grået er et sted mellom Freshlook grå og den forrige Lacelle grå som jeg hadde plukket. Jeg har prøvd Lacelle-fargede linser i Blå, Brun og Grå tidligere, men de hadde ikke mørkere ytre sirkler rundt linsen som ville gjøre øynene dine større. Dette er grunnen til at jeg prøvde "sirkelobjektivet" fra samme merke. Disse varierer i emballasje da Lacelle Colors-serien kommer i en mindre lilla papp. Sirkellinsene kommer i et slikt søtt, rosa rektangulært tilfelle. Tross alt er første inntrykk det siste inntrykket!

Jeg elsker dette linset, men noen ganger finner jeg det litt kult tonet for meg. Dette er definitivt ikke ment for festlig varm sminke, så jeg tror å stikke med brune linser er en god ide. Selv om jeg ville elske å para dette med rosa leppestift og rosa rødme, vil dette definitivt trenge et vestlig antrekk sammen med, kanskje en svart kjole!

Dette er ikke min favoritt linse å bære med lehenga. Jeg finner linsen behagelig i en måned hvis jeg tar godt vare på det med løsning og rensing. Du må endre løsningen hver dag. Hvis det er en fin glimmer eller støvpartikkel i objektivet, kan det forstyrre deg hele tiden du bruker linsene, så rengjøring er veldig viktig. Jeg anbefaler at du bruker sminke etter at du har satt linsen i øynene. Bruk også fuktende øyedråper ofte hvis du er en linsebruker.

Samlet sett vil jeg anbefale dette linsene til å avkjøle hudtoner med litt rosa undertone i huden. Hvis du har en gul base eller tone til huden din eller hvis du er varm eller dusk, er dette ikke din skygge. Prøv "Brown" -kretslinsen i stedet. Ja, det gjør at øyekulene dine ser større ut.

Fordeler av Bausch og Lomb Lacelle Circle Myke kontaktlinser Grå:

  • Fin farge for kule hudtoner.
  • Gjør øynene større med større øye.
  • Ser bra ut når de sammenkobles med grå eller smokey sminke med kule tonede skygger.
  • Komfortabelt å ha på, lett å ta vare på.
  • Gir et utseende av koreansk "dukke-øyne utseende" på grunn av mørkere kant på linsen.

Cons av Bausch og Lomb Lacelle Circle Myke kontaktlinser Grå:

  • Bare en måneds bruk er det du får ut av denne pakken.
  • Pleie og rengjøring er viktigst, spesielt hvis du bruker øye sminke (det kan holde seg til linsen).
  • Dette er ment for kjøligere hudtoner, dusk hud vil ikke bære denne brønnen.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Bausch og Lomb Lacelle Circle myke kontaktlinser grå? Ja, jeg finner det naturlig nok for meg og behagelig å ha på. Jeg prøver sikkert flere nyanser fra Lacelle. IMBB Rating: 4.5/5

Bausch + Lomb Lacelle Farger Månedlig Engangs Kontaktlinser - Grå Bausch + Lomb Lacelle Circle Brown Color Lens Bausch + Lomb Lacelle Farger Månedlig Engangs Kontaktlinser - Majestetisk Blå Bausch + Lomb Farge Kontaktlinser Brun Hvordan velge farget kontaktlins for øyne Makeup Tips for kontaktlinser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: