Av Chanchala Bose

Hei IMBBians,

I disse dager er inflasjonen hele tiden høy og kjøp av skjønnhetsprodukter kan ikke være en impulsiv beslutning lenger. Det bør være en godt planlagt, velprøvd beslutning. Tross alt sminke og skjønnhetsprodukter er mer som en investering i disse dager; du spruter ut en stor sum penger i dem.

Så når du planlegger mye og test det godt før du kjøper et produkt. Hvorfor ikke bruke den helt og fullt før du byter slutt farvel til produktet. Jeg er sikker på at du er enig med meg på dette punktet. Så, her vil jeg gjerne presentere deg med noen enkle, men ekstreme viktige tips som kan hjelpe deg med å spare store penger og som du kan bruke skjønnhetsprodukter til siste bit. Les videre for å være ikke bare en vakker, men en smart shopper også -

1. Stiftelse

Stiftelser i dag koster helvete mye penger. Takket være Rati har vi virkelig høye forventninger når det gjelder grunnlag i disse dager. Alle IMBB-elskere gjør ikke noe for noe lavere enn MAC eller Bobbi Brown og lignende. Og når du er på den siste dråpen av grunnlaget, ikke kast det. Legg til noen dråper av ansiktet fuktighet og rist det kraftig. Kan være du kan få noe fundament fast på krokene og hjørner av flasken.

2. kutte dem ut

Før du kaster noe av sminke- eller hudpleieproduktet som kommer i røremballasje, kutte du dem en gang. Jeg er sikker på at du får mange produkter fast i hjørnene. Med dette kan du enkelt overleve i en uke eller så.

3. Trykkpulver

Gi et nytt liv til trykket pulver ved å stikke et bånd til det og fjerne det etter en tid. Noen ganger presses kraften på grunn av ansiktsoljen. Så vil båndet fjerne det harde laget øverst og du får mye produkt inni.

4. Øyenskygge

Gjenta øyenskyggepaletten ved å legge til noen gniddende alkoholdråper og gni den med en liten bomullsboll. Dette vil bringe øyeskyggen til liv.

5. Knust øyenskygge

Tid til å fikse en knust øyenskygge med litt alkohol og sett det med skjeen; Dette vil gjøre øyeskyggen til en tynn brukbar lim og du kan bruke den igjen.

6. Lip gloss

Noen ganger kan gummiemballasje som er vanlig i få leppeplaster hjelpe deg med å ta ut den siste biten av produktet. Du kan bruke det direkte på leppene dine og sette det med børsten eller til og med bruke fingrene til applikasjonen.

7. Øyeskygge i leppefarge

Hvis du elsker en øyenskygge på leppene dine, så er dette for deg. Fortynn øyeskyggen med litt alkohol eller ånd på skjeen, og bruk deretter tynnlaget som en leppefarge.

8. Kjøleskap

Jeg har sett min mor gjør det, men aldri trodd logikken. Men det er sant. Ved å holde nagelmaling, vil parfymer i kjøleskapet forlenge livet.

9. Parfymer

Legg til noen dråper av din favoritt parfyme til kroppen din. Dette vil gi en ny måte å legge til duft på kroppen din.

10. Sminkebørster

På samme måte som du tar vare på sminken din, bør du også ta vare på sminkeverktøyene. Legg til noen dråper olivenolje og rengjør dem regelmessig for å bruke dem for lenge.

11. Nail maling

Noen ganger stryker nagelmalingens børstehett så det du bør gjøre er å dyppe toppen av neglelakken i varmt vann og luken åpnes automatisk. Også hvis nagelmaling tykkes opp over tid, legg til noen dråper tynnere for å få tilbake bruken av konsistensen.

Så, disse var noen av tipsene og triksene om hvordan du bruker sminke til siste dråpe; som vi alle sier "paisa vasool". Gi meg beskjed hvis du elsket artikkelen som leser den så mye som jeg elsket å skrive den i kommentarene nedenfor.

10 bruksområder av babyolje i skjønnhetsregime Bruk av glycerin til hydrering av hud og hår 5 beste måter å bruke gjennomsiktig løs pulver Hvordan gjenopplive Tørket ut Mascara og Alternativ bruk av Mascara Wand 23 tips for å lette mørke lepper naturlig Makeup Tips for kontaktlinser Strålende måter å gjenbruke utgåtte produkter 11 forskjellige måter å bruke hvit eyeliner blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: