Hei damer,

I dag vurderer jeg den siste varianten fra samlingen My Make Up for Ever Aqua Liner. Jeg har tidligere vurdert følgende nyanser for deg: 4 Diamond Lagoon Green, 5 Diamond Turquoise Blue og 9 Iridescent Fuchsia. La oss se hvordan denne Iridescent Navy Blue utfører.

Pris: INR 2200 / USD 23 Produktbeskrivelse: En svært pigmentert, vanntett flytende eyeliner med non-stop resultater. Rik på polymerer, tilbyr denne overlegne eyeliner et upåklagelig hold som garanterer vann-, tåre- og flekkfast farge. Den ergonomiske skum-spissapplikatoren er utformet for å ligne et sminkehåndtak for den raskeste, enkleste og mest nøyaktige applikasjonen. Aqua liner er tilgjengelig i et bredt spekter av livfulle nyanser med matte, iriserende og diamantfinish. Fjern lett med vanntett sminkefjerner.

Slik søker du: For best resultat, husk å riste Aqua Liner før hver bruk. Hold lokket som en børste og spore langs lash linjen. Pro-tips: Aqua Liners stabile vanntette formel og presisjonsapplikator gjør den ideell for å lage sminke-design.

emballasje: Produktet leveres pakket i en typisk flytende lineremballasje. Det gode er at røret selv og toppen av hetten er fargekoordinert med produktets skygge. Dette gjør at du kan nå frem til den du vil ha lettere.

Røret er ganske tynt. Du skruer for å åpne hetten for å finne ut at produktet har en filtespiss. Tipset er ganske solid, slik at du kan lage klare, presise linjer. I henhold til merkevaren er tynnheten av røret / hetten for å etterligne følelsen av en børste i hånden. Hele greien kommer pakket i en svart pappkasse - som i alle andre MUFE-produkter. Samlet sett er emballasjen effektiv og effektiv.

Min erfaring med å gjøre opp for alltid Aqua Liner 6 Iridescent Navy Blue:

Skygge: Skyggen, Iridescent Navy Blue, er akkurat det - en marineblå med fin iridescens. Når lyset ikke faller på det, vil skyggen se ut som alle andre marineblå, men når lyset fanger det i en vinkel, gir det denne grå / blå / sølvglans. Vakker! Å være marineblå er det ikke for lyst og i ansiktet ditt, som de andre nyanser som jeg tidligere har vurdert. Den er mer subtil men fortsatt tydelig synlig.

Dette ville ha gjort en veldig fin forandring for folk som kjeder seg med sine svarte linjer hvis det ikke var for standardproblemet med formelen - det gjør vondt hvis det kommer inn i øyet. Så det er ikke noe som kan erstatte min vanlige svarte flytende liner på min lashline. I FOTD har den blitt brukt direkte på lash linjen. Og gutt, begynte det å skade som gal 15 minutter nede da væsken migrert i øyet! Også, øyet utseende har ikke kommet ut ganske hvordan jeg ville så vær så snill, vær snill.

Tekstur: Tekstur er ganske flytende. Merket antyder at du rist produktet før du bruker det. Dette sikrer at produktet løsner seg som en homogen blanding. Ellers er pigmentet skilt fra bunnen. Produktet gjelder jevnt. Pigmentet hopper ikke over eller klumper sammen. Du får en fin jevn linje. Også, basen fjær ikke inn i mine fine linjer.

Med tanke på dette har produktet definitivt en god formel for søknaden. Men som jeg nevnte tidligere, kommer denne skyggen også til å bli gal hvis den kommer inn i øyet (selv ved et uhell). Ikke, lite ubehag; det virkelig virkelig gjør vondt. Du har ikke annet valg enn å ta det av med sminken din.

Produktet tørker ut ganske raskt og er ganske budgeproff når det har satt seg. Det vil ikke bevege seg hele dagen, og det vil heller ikke miste sin glans eller intensitet. Det er vanntett. Det vil ikke falme eller smuss når det kommer i kontakt med vann. Men hvis det kommer i konstant berøring med vann og deretter gni øyet, vil liner smuldre og flake av i stykker. Også, i motsetning til tealskyggen, flekker dette ikke huden.

pigmentering: Produktet har utmerket pigmentering. Skyggen og glans er en så homogen blanding - du kan egentlig ikke se separate skimmerpartikler. Du trenger ikke å gå over det to ganger for å få skyggen dukke opp. En enkelt sveipe gir full intensitet i skyggen.

Longevity: Elsker levetiden til dette. Som jeg nevnte tidligere, blir det hele dagen. Det vil ikke falme, det vil ikke fjær. Det springer bare ikke. Det gir deg full dagslitasje. Du trenger en oljebasert sminkefjerner for å ta den av på slutten av dagen.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med å gjøre opp for alltid Aqua Liner 6 Iridescent Navy Blue:

• En vakker marine skygge med skiftende iridescens • Vanntett • Utmerket pigmentering • Lett å gjøre en tynn eller tykk linje • Lett å gjøre en kattflick • Effektiv og effektiv emballasje • Filtipset er lett å jobbe med • Tekstur er utmerket

Cons of Make Up For Ever Aqua Liner 6 Iridescent Navy Blue:

• Stinger dårlig hvis produktet kommer inn i øyet / vannlinjen er - en bummer - vurderer at det er et øyeprodukt • Flager av når den gnides etter å ha kommet i kontakt med vann

IMBB Rating: 4/5

Jeg liker denne skyggen ganske enkelt som den er lett å bruke. Det faktum at det stikker er en slik bummer. Jeg ønsker MUFE endrer denne formelen snart og tar seg av det aspektet.

Gjøre opp for alltid Aqua Liner 5 Diamond Turkis Blå Gjøre opp for evig trinn 1 Skin Equalizer Redness Correcting Primer 56 Fyll opp for evig øyeskygge bilder Gjøre opp til evig C211 Rose Wood Artist Rouge Creme Kremet, høypigmentert leppestift Gjøre opp for alltid Aqua Liner 4 Diamond Lagoon Green Gjøre opp for alltid Aqua Liner 9 Iridescent Fuchsia

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: