Av Chanchala Bose

Hei IMBBians! Mange av dere tror kanskje at det er kjedelig og ute av mote med en svart antrekk. Men, la meg fortelle deg noe: svart farge er perfekt for å skjule kroppsfettet. Så, hvis du vil se slankere, så er svart din perfekte farge. Men før du gir et helt sort antrekk, bør du være oppmerksom på noen stylingtips, ellers kan antrekket ditt se ut av sted.

1. Statement halskjede

Et utsagnshalsbånd er et så utsøkt stykke. Det gir det beste ut av et antrekk eller din personlighet. Bruk et flerlags nakkepinne eller prøv et langt kjede med alle dine svarte antrekk. Slike kjeder vil gjøre at du ser godt sammen.

2. En uttalelse håndveske

Har du noen gang tenkt på å parre alt ditt svarte antrekk med en fargerik veske? Du kan også prøve å bære en eneste farget kontrastveske. Gå for en funky bag med sitater eller quirky design.

3. et hodebånd

Ja, pannebånd kan også gå fantastisk med en svart antrekk. Du kan prøve en enkel floral eller du kan også prøve kontrasten. Prøv pannebånd i neonfarger. De ser ganske attraktive og elegante ut.

4. Fottøy

Har du noen gang tenkt på å ha på seg en sexy høye hæler med alt ditt svarte antrekk? Tenk deg at du har på seg neonfargede fotduker med alt ditt svarte antrekk. Dette vil understreke og legge til en stilig kant til ditt generelle utseende.

5. Statement finger ring

Dette er et annet utsagnsstykke for å glamme opp alle dine svarte antrekk. Folk som ikke er komfortable med tunge smykker, kan velge dette utseendet. Bruk en enkel men edgy setningsring på noen av fingrene, og stol på meg, du er sikker på å snu hodene med ditt komplette black outfit.

6. Nese ring

Nese tilbehør går fabelaktig med en enkelt farget eller monokrom antrekk. Og med alle svarte antrekk, bør du gå for en uttalelse eller stor nese ring. Men bruk bare en nese ring hvis du er komfortabel med den. Ellers kan du ende opp med å se klønete.

7. Røde leppestifter

Hver sminkeavhengige og fashionista elskere røde leppestifter. En dyp rød leppestift vil gå med alle dine svarte antrekk. Perfekte leppestiftalternativer for slike leppestifter er MAC Ruby Woo og L'Oreal Pure Garnet.

8. Smokey øyne

En annen perfekt sminke trend å velge med alle dine svarte antrekk! De røykfulle øynene er også svarte, men de intensiverer sminke og gir deg et veldig sultry og sexy utseende.

9. Frisyre

Dette er en annen metode for å forsterke utseendet ditt. Du kan sport enhver elegant hår trend i dette tilfellet. Du kan gå med fishtail flettet eller andre flotte fletninger. Eller du kan rocke en enkel hverdagsbun også.

10. Tradisjonell berøring

Dette er den perfekte måten å gjøre alt ditt antrekk ser edgy ut. Og ikke tro at etnisk tilbehør går med bare tradisjonell slitasje, de utfyller også vestlig slitasje godt. Ta et par store sølv jhumkis, en stor bindi eller en mørk farge, og se den magiske.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Det 10-trinns koreanske skjønnhetsregime 10 tidløse mote trender som aldri går ut av stil 7 nye måter å style dine bangs hvis de fortsetter å falle over hele ansiktet ditt Måter å bruke vann for feilfri sminke Faces Canada Satin Matte leppestift: Jazz Berry Jam DIY: Jazz Up Bobby Pins for å lage vakre frisyrer Dagens outfit: Black Outfit og Red Coat 31 måter å ha på seg svart og hvitt antrekk 26 måter å bære dine grunnleggende svarte pumper 7 Chic Outfits Du kan par med Beige Fottøy å se Drop-Dead Beautiful

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: