Hei søt, Når det kommer til malerier mine negler, stoler jeg alltid på fransk manikyr fordi det er en allsidig stil. Uansett hva jeg har på, vet jeg at fransk manikyr skal se bra ut! Jeg har ikke prøvd mange franske manikyrpakker, men da jeg så denne nye lanseringen av Colorbar, visste jeg at jeg måtte få det. Så la oss se hvordan dette lille settet fungerte for neglene mine.

Produktbeskrivelse: Spiker trender kommer og går, men den franske sjarmen er evig! Colorbar lanserer et DIY fransk manikyrsett laget spesielt for å utfylle indiske hudfarger. Denne franske trioen gir to fordeler med både neglelakk og neglepleie, og etterlater sarte, rene og sunne rosa negler. • 3-fri formel • Presisjonsbørste • Langvarig glans • Anti-chip beskyttelse

Pris: Rs 500 (5 ml x 3 enheter)

Hvordan å bruke: • Begynn med vår langvarige og chip-resistente franske rosa nyanse og legg på to strøk som dekker dine negler fullt ut. La det tørke. • Påfør den rene hvite nyansen ved hjelp av den innebygde presisjonsborsten, for å lage hvite tips på alle 10 neglene. La det tørke • Legg det opp med vår skinnende, langvarig topplakk for å forhindre chipping, splitting og guling. Tips: Påfør omslaget på nytt når det trengs for en skinnoppgradering.

Min erfaring med Colorbar French Manicure Kit:

emballasje: Den franske manikyrpakken kommer i en veldig søt emballasje i rosa og hvitt. Emballasjen har de subtile franske tipsene med et lite Eiffeltårn over det. Emballasjen er ganske kompakt og dermed veldig reisevennlig. Flaskene er veldig små i størrelse og ganske solid som de ikke bryter når de faller. Men jeg føler at mengden er litt mindre i forhold til prisen fordi de store flasker med Colorbar koster det samme. Penselen i neglelakken har fine, myke børster som glir jevnt på neglene, så det er ingen store feil i emballasjen.

Nyanser og konsistens: Den har 3 nyanser i settet og personlig hvis du spør meg, vil jeg alltid hoppe over den rosa fordi jeg ikke føler at det er behov for det. Men for gjennomgang formål, jeg brukte det! Den rosa er faktisk en kjøttfarget neglelakk, og den passer til neglens skygge når jeg bruker den. Det kommer i utgangspunktet ut fargen, men søknaden er litt sterk, og derfor vil jeg ikke like å bruke dette. Konsistensen av neglelakken er ganske tykk, ikke jevn nok til å lagre 2 strøk. Det ser veldig uprofesjonelt ut, som du kan se på bildene.

Den hvite er en fin ugjennomsiktig nyanse som er synlig i en frakk selv, men jeg ønsker at det var tipsguider i settet for et perfekt program fordi en fransk manikyr ser veldig loslitt ut hvis linjene ikke er perfekte. Og jeg kunne ikke lage perfekte linjer, så ja litt skuffet. Basen frakk er en klar en som igjen er ganske tykk og føles tung. Men det gir en fin skinnende glans til neglene mine og får dem til å bli sunne. Jeg er glad for at disse nagelmalene tørker opp ganske raskt siden jeg ikke har nok tålmodighet.

Stå i kraft: Den franske manikyren forblir på neglene mine i 4-5 dager hvis den er forseglet med kappens topplakk. Jeg sørger for at jeg legger 2 strøk på siden, da det kan spyle litt med bare ett strøk. Det spretter litt fra tipsene, men det er ikke så merkbart. Samlet sett, et fint sett, men jeg ønsker at applikasjonen og teksturene var bedre.

Pros av Colorbar French Manicure Kit:

• Kompakt, søtt og reisevennlig sett • Mini og robuste flasker • 3 nyanser for å skape et pent fransk manikyrutseende • Den hvite skyggen er ganske ugjennomsiktig • Toppjakke gir en fin glans • Nail maling tørker ganske raskt på negler • Spor ikke i 4-5 dager, hvis forseglet med topplakk • Lett å bruke

Cons of Colorbar Fransk Manicure Kit:

• Konsistensen er ikke så jevn • Søknaden er litt ujevn og ser veldig uprofesjonell ut • Dette "kit" mangler tipsveiledere

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar French Manicure Kit? Jeg ville ikke få det igjen siden dette vil vare lenge, men jeg kan gå videre og utforske noen andre alternativer. I stedet for å få dette settet, kan man gå for en god topplakk og en hvit neglelakk.

IMBB Rating: 3.8/5

Konklusjon: Neglene fra Colorbar er ganske søte, men jeg tror de er dyre fordi de løse neglemalene fra andre merker er ganske billigere!

Colorbar Floral Flutter Nail Lacquer Pro Kit 22 Colorbar Quick Finish Nail Paint NOTD Topp 5 Colorbar neglelakk Colorbar Coffee Love Nail Lacquer Pro Kit Colorbar Ultimate Spiker Emalje Remover Colorbar Quickfix 4-veis nagelbuffer Bath and Body Works Fransk Lavendel og Honning Fine Fragrance Mist REVEALED: Topp 10 skjønnhetshemmeligheter til de nydelige franske kvinnene Colorbar 003 Fransk Pink Ultimate 8hrs Stay Lipstick 10 trinn for en flott hjemme manikyr Makeup Revolution Light - Medium Focus og Fix Brow Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020