Hudtone: Middels lys med kule rosa undertoner

Hei damer, Dagens gjennomgang kommer til å være på 'Just Plum' fra Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss utvalg. Jeg har vurdert Bubbly blast tidligere. Jeg skal raskt løpe gjennom detaljene, så la oss starte.

Pris: INR 170 Holdbarhet: 3 år

Produktbeskrivelse: • Farge Rich mega shine lip gloss har en ultra glanset og ikke klebrig formel • Gir lyse finish til leppene • Fuktighetsegenskaper med glimmer som gjør at leppene ser utslaget ut • En må ha produkt for de som liker å glamme seg over deres utseende • Går på uten fjæring eller flekker • Myk børste for jevn applikasjon

Min erfaring med Street Wear Farge Rich Megashine Lip Gloss - Bare Plum:

Turen med 'Just Plum' har vært glatt, og jeg er nesten ferdig med mitt reisevennlige lilla glansrør. Jeg elsker mest lagring av denne glansen på mine tonede balanser eller leppefargestifter.

emballasje: Glansen kommer i et enkelt søtt og reisevennlig gjennomsiktig rør som reflekterer glansens skygge, og hetten har et etikettklistremerke med den lykkelige jenta på den. Emballasjen er generelt elegant og perfekt for tenåringer og college-goers. Emballasjen har samme detaljer som det gamle settet med glosser. Det er ingen tilleggsinformasjon. Applikatoren til denne glansen som den gamle serien er svært brukervennlig og den flate svampe applikatoren gjør applikasjonen og re-applikasjonen en veldig jevn prosess.

Farge: 'Just Plum' er en pen mauvish-rosa lilla nyanse som inneholder sølvmikroskimmere. Denne skyggen ligner på samme måte mauve-nyanse fra Lakmes lip tint crème-sortiment. Det jeg elsker om denne rimelige lilla skyggelagte glansen er at det ikke er noe klebrig om fargen. Jeg elsker dette nye spekteret fra 'Streetwear' og denne fargen spesielt, da det er den eneste nyansen fra dette området som lener seg mer mot lilla. Den kan brukes av alle når som helst og hvilken som helst sesong. Hvis det er lagdelt mye eller brukt sammen med mauvebaserte leppestifter, er det sannsynlig at det passer bedre til middels til moderat complexioned skjønnheter.

Tekstur og finish: Det er ikke en super kremaktig glans; Det er ingen klager som det er ikke klistrende. Det føles også lett på leppene, som jeg mener at du ikke føler noe tungt lagret på leppene, men glansen er tung nok, noe som gir deg en følelse av at det er noe produkt på leppene dine. Den gir en skinnende finish som du kan forvente av en typisk glans. Selv om glansen etterlater leppene dine, så ser de fine shimmers det ikke er dårlig ut. Også denne glansen vil ikke dekke pigmentert del av leppene dine, men heller ikke glansen er for ren. Du må bare ha den på den riktige måten. Duften av dette kan være litt plagsom for noen, men det er utholdelig. Du kan knapt føle det eller lukte det etter påføring.

Pigmentering og oppholdskraft: For prislappen den bærer, pigmenteringen denne glans tilbudene er mer enn tilfredsstillende for leppene. Denne glansen kan gå bra med dine tonede leppebalmer eller det kan også swiped en gang over dine lilla / rosa leppestifter. Jeg ser denne massevis av glosser som tilfeldige som jeg bare bærer på farten, og går ut for mine uformelle utflukter, og jeg vil ikke benekte at det alltid er noen favoritt leppebalm av meg under den. Jeg er glad for å koble den sammen med 'Berry Bomb' fra Maybellines elektro pop samling. Kommer til oppholdskraften, har den en betydelig lav oppeffekt. Glansen deler jevnt leppene dine med den første smaken eller dukkert du har.

Det er en fin budsjettvennlig, lilla farget glans som du kan ha i din forfengelighet for alle sine smigrende fordeler og cuteness. Hvis du er noen som blir gal over leppestifter, ville du være mer enn glad for å ha stødt inn i dette spekteret!

Pros av Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Bare Plum:

• Søt røremballasje med navn og nummer angitt på et klistremerke i bunnen. • Hygienisk glansrør med en fin, svampet fotfot applikator. • Vakker mauvish-lilla med sølvskimmere. • Ikke-klebrig. • Lett å bruke på nytt. • En god glans for studenter og tenåringer. • Gjør en nydelig daglig glans. • Reisevennlig emballasje. • Rimelig hvis du foretrekker glans til leppestifter.

Ulemper med Street Wear Farge Rich Megashine Lip Gloss - Bare Plum:

• Denne fargen kan egentlig ikke fungere godt alene for pigmenterte lepper. • Overfører mye. • Lavt forbli strøm. • Overveldende syntetisk blomsterduft som kan være plagsomt for noen.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Bare Plum? Jeg vurderer å kjøpe denne nyansen når jeg har en tilbøyelighet til purples og mauves. Jeg anbefaler deg å prøve denne vakre glansen.

Kjennelse: Det er en søt hybrid av mauve og lilla; milde sølvskimmere gjør denne asken-lilla glans en nydelig festspakke hvis du elsker glosser.

Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Berry Touch Review Street Wear Poppy Pink Farge Rich Mega Shine Lip Gloss Review Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Kakao Love Review Street Wear 17 Royal Raisin Farge Rich Mega Shine Lip Gloss Review Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Rouge Review Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Red Diva Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: