På samme måte som ansiktet og nakken vår, blir våre hender hele tiden utsatt for sollys og forurensning; Dette fremmer garvning og gjør også hendene våre kjedelige. Å gå på vanlig manikyr bidrar sikkert til å gjøre huden din friskere, men det er veldig viktig å ta vare på hendene selv hjemme. Derfor er det noen få enkle hjemmelagde pakker som hjelper deg med å opprettholde den ungdommelige huden på hendene dine.

1) Tan Removal Pack

Den første hjemmelagde pakken er for tan fjerning. Som alle av oss er utsatt for sollys, er det svært viktig å bruke en pakke som kan hjelpe oss med å fjerne tan og gjøre huden vår ungdommelig. For denne ansiktspakken er alt du trenger, følgende 3 ingredienser som vil bidra til å fjerne solbrentene effektivt. ingredienser: 1 ts limesaft 1 skje gram mel (Besan) 1 ts rå melk Fremgangsmåte: Alt du trenger å gjøre er å blande alle de tre ingrediensene og lage en pasta. Påfør denne limen på hendene og la pakken på igjen til den blir tørket. Når det blir tørket, kan du vaske hendene dine. Du vil legge merke til en myk glød på hendene og hendene dine vil oppnå sin naturlige farge.

2) For tørre hender

Den andre pakken er for de som har tørre hender og de som har hendene manglende fuktighet. For denne pakken trenger du følgende 3 ingredienser: ingredienser: 1 skje melkkrem 1 skje gram mel En klype gurkemeie Fremgangsmåte: Etter å ha blandet alle disse tre ingrediensene, må du legge på pakken på hendene og la den stå på i 15-20 minutter. Du vil føle en merkbar forskjell i hudens tekstur. Denne pakken vil hjelpe deg med å oppnå fuktige hender.

3) For super myke og glatte hender

For den tredje pakken trenger du følgende 3 ingredienser. Denne pakken er veldig enkel å lage og alle ingrediensene er lett tilgjengelige i vårt kjøkken. ingredienser: 1 teskje gram mel 1 skje med rosevann En klype gurkemeie Fremgangsmåte: Når du blander disse 3 ingrediensene og gjør en pasta, må du legge den på hendene. Vask pastaen av når den tørker helt. Dette vil hjelpe deg å oppnå myk, jevn og sunn hud.

4) All-Rounder Pack

Den fjerde pakken er også en enkel og hjelper til å fukte huden din mens du fjerner brunfarge. ingredienser: Grammel (Besan) 1 teskje honning En klype gurkemeie 1 ts kokosmelk Fremgangsmåte: Bland alle disse fire ingrediensene og lim inn som vanlig. Bruk nå denne pakken godt på hendene. Etter at pakken tørker opp, må du vaske den av. Du blir igjen med myk, jevn og sunn hud som er fri for soling.

Bildekilde: 2, 3

Slank Makeup Siren Lip 4 Lipstick Palette Makeup Academy Shade 4 Mascara 2 Easy Homemade Tan Removal Behandlinger: Gjør-det-selv Lett hjemmelaget ansiktspakker for tørr og fet hud Hjemmelaget 3-i-1 nærende ansikt og kroppspakke Aromamagic Brightening Beauty Pack Leger Formula Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation Slik får du ungdommelige hender Skjønnhetsformler Vitamin E Hånd og neglelakk Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream Beauty Formulas Beroligende og nærende håndmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020