Hei alle, Jeg har nylig hentet mange ting fra BH Cosmetics, og endelig fikk jeg den perfekte, rosa rosa fargen i deres flytende leppestift-kolleksjon. Hvert merke i disse dager kommer ut med flytende leppestifter, og det er menneskene som er forvirret om hvilken som er best. Jeg har blandede følelser om disse flytende leppestifter; Les videre for å finne ut mer.

Pris: 11 dollar (unntatt fraktkostnader)

Produktbeskrivelse: Sett mer pud i pudden din med vår BH Liquid Lipstick, en myk, slitesterk, full dekning formel som fortsetter å våt og tørker til en myk matte finish som ikke vil smette, budge eller overføre. Infundert med E-vitamin for beskyttelse mot antioksidanter, gir denne høyytende, høymote leppestiften uanstrengt glam til ethvert utseende med bare en sveipe. Den er tilgjengelig i 10 farger, fra baby rosa til smoldering rød til edgy blackberry, for dag til natt allsidighet. Snakk om en smart munn!

Funksjoner og fordeler: Infisert med vitamin E Lang slitasje Smudge Proof Klinisk testet Ikke-irriterende Allergi Testet

ingredienser: Isododecan, cyklopentasiloksan, DisteardimoniumHectoritt, Beenylmetakrylat / T-butylmetakrylatkopolymer, Dimetikon, Kaolin, Syntetisk Bivoks, Silikasilylat, Octyldodekanol, Tocopherylacetat, C18-36 Syretriglycerid, Propylenkarbonat, Etylheksylglyserin, Fenoksyetanol.

Min erfaring med BH Liquid Lipstick - Langsiktig Matte Leppestift Glory:

emballasje: Den leveres pakket i et sylindrisk rør med en fotfot applikator. Røret kommer i en svart ytre kartong. Emballasjen er elegant og reisevennlig.

Farge: Jeg elsker denne røde farge fordi den har en sterk rosa undertone og i forskjellige lys, det ser rosa ut som er fantastisk.

Tekstur: Tekstur er glatt når du bruker den, men når den er i ferd med å tørke, er den litt klissete. Tiden det tørker helt ned, stikker den bare til leppene som lim som jeg liker!

pigmentering: Fargen er pigmentert, men du må gå inn i røret for å fylle leppene riktig. Det er ikke så pigmentert som Lust.

Jeg har prøvd mange forskjellige flytende leppestifter, og alle tørker ut leppene som ikke er en klage. Med denne, trenger du ikke å bruke tonn balsam før du bruker den. Du kan bare lett exfoliate og du er god å gå. Dette forblir i evigheter på leppene og beveger seg ikke, men når du har et måltid eller har for mye kaffe eller en annen drink, begynner det å crusting fra den indre delen av leppene. Med denne nyansen, farger fargen vekk fra den indre delen av leppene etter å ha spist. Fargen overføres ikke i det hele tatt, og det flekker leppene. Du må være forsiktig når du tar den av fordi den vil flekken rundt leppene også. Bruk olje for å ta denne flytende leppestift av. Det er ikke lett å bruke det igjen når det har tørket av. Det ser for tungt ut og tar seg ikke for godt på leppene når du bruker det igjen etter at det har tørket ned. Så raskt gjenta det andre laget.

Jeg liker formelen av disse flytende leppestifter fordi de ikke tørker ut mine lekkede lepper, men de legger seg delvis inn i de fine linjene i leppene. Det er alltid godt å exfoliere før du bruker væske leppestift. Jeg må si lukten av disse flytende leppestiften er litt irriterende. Det lukter som kjemikalier fra apotek eller apotek.

Fordeler med BH Liquid Lipstick - Langtids matt Lippestick Glory:

• Langsiktig. • Rimelig. • Utrolig rød farge med rosa undertoner. • Tørker raskt. • Gjelder godt. • Vanntett og overføringsbestandig. • Tørker ikke ut leppene for mye.

Ulemper med BH Liquid Lipstick - Langsiktig Matte Leppestift Glory:

• Vanskelig å fjerne. • Flekker leppene og omgivelsene. • Går crusty etter å ha spist eller drikker. • Gjenta er en smerte. • Ikke en lettvektsformel. • Lukten kan være irriterende. • Ikke ekstremt pigmentert.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe BH Liquid Lipstick - Langt slitesterk Matte Lipstick Glory? Jeg elsker denne fargen, og derfor vil jeg fortsette å bruke denne leppestiften, men jeg vil ikke tilbakekjøpe denne nyansen.

Kat Von D Underage Red Everlasting Liquid Lipstick Review Deborah Milano Red Laque Liquid Lipstick # 9 Coloressence Siren Red Intense Long Wear Væske Lip Color Review BH Kosmetikk Creme Luxe Lipstick - Coral Escape Review BH Kosmetikk Berry Bite Creme Luxe Lipstick Review BH Kosmetikk Blissful Color Lock Langvarig Matt Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: