Hei damer,

For meg handler sommeren om glans og glans, og leglans er en enkel måte å skape det glatte sommersynet på. Ny i min samling er denne Colorbar Diamond Shine "Ikonisk" lipgloss. Som navnet antyder, gjør denne skinnende leglansen leppene som diamanter. Det er et produkt som ikke krever at du ofrer glans for farge.

Pris: INR 675 for 3,8 ml.

Holdbarhet: 3 år.

Produktbeskrivelse: En nydelig høyglans lipglans som bærer som en fjær og innhyller leppene dine med rik, intens farge i bare ett slag. Pakket med luksuriøs glans, denne myke, høypigmenterte glansen overholder perfekt og glir på feilfritt, slik at leppene dine skinner som diamanter. Beriket med vitamin E og trøstende oljer passer den perfekt til hver eneste kvinnes leppebehov.

Min erfaring med Colorbar Ikonisk Diamond Shine Lip Gloss:

emballasje: Denne leppeblanken kommer i et sylindrisk langt glassrør med en blank metallisk sølvhett. Den har et minimalt, men stilig utseende. Den gjennomsiktige delen av røret bidrar til å identifisere skyggen enkelt. Denne lipglossen kommer også sammen med deres typiske sølvpapirboks. All nødvendig informasjon, inkludert ingredienslisten, skrives ut på den. Emballasjen er reisevennlig og solid. Svampespissapplikatoren er myk og litt skrå, noe som gir bedre påføring.

Tekstur: Tekstur er tykk og kremaktig. Den er fullpakket med luxe shimmers, som ikke føler seg sint på leppene. Pigmenteringen er middels, men kan bygges opp med lag. Det er absolutt ikke klistret og lett på leppene.

Farge:"Ikonisk: er en vakker rød med rosa undertone og shimmers. Det er en av de mest pigmenterte nyanser i dette området. Det er slik en bærbar rød og passer alle hudtoner. Fargebetaling er middels, men kan bygges. Når den er lagd på, har den en tendens til å samle seg inn i hjørnene av leppene. Det dekker opp my pigmenterte lepper uten problemer. Denne leppeplaten kan brukes på egen hånd eller over en leppepenn eller leppestift for å legge til glans til din pout.

Når den bæres på egenhånd, gir den en skinnende glød og ser så pen ut. Når den bæres over en leppepenn eller leppestift, gjør det at leppene ser fyldigere ut og blir tykkere. Det er verken hydrering eller tørking. Det er ikke-klebrig og lett tekstur er prisverdig. Ettersom denne leppeblanken er litt tykk i konsistens, holder den seg til leppene mye bedre og holder seg på i 3-4 timer, en ganske anstendig oppholdsstyrke for en lipglans.

Shimmerne forblir når fargen fades av, noe som ikke er et godt syn. Det smøres veldig dårlig når du har fet mat eller et komplett måltid; ellers forblir fargeplassen og glir ikke av. Denne lipglossen glir lett opp et hvilket som helst blikk. Den er ideell for spesielle arrangementer, bryllup og fester. Det må fjernes forsiktig, ellers vil shimmers være over hele ansiktet. Samlet sett er denne nyansen en nydelig rød som ikke er for intens, for lys eller for dyp, men bare rett til sommer.

Over en rød leppeforing:

Bare leppeglans:

Pros av Colorbar Ikonisk Diamond Shine Lip Gloss:

  • Ganske farge.
  • Gir høyglans glød.
  • Middels, men byggbar pigmentering.
  • God oppholdsstyrke.
  • Glams opp et hvilket som helst blikk.
  • Føler seg lett og ikke klistret på leppene.

Cons of Colorbar Ikonisk Diamond Shine Lip Gloss:

  • Ikke alle farger i dette området er dette pigmentert.
  • Shimmers forblir og er vanskelig å fjerne.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Colorbar Iconic Diamond Shine Lip Gloss? Hvis du elsker shimmers i livet ditt, så er denne leppelys verdt å sjekke ut. Det vil ikke være behov for å tilbakekjøpe denne leppeblanken for meg, siden jeg bare bærer glosser om sommeren.

Colorbar Ikonisk Diamond Shine Lip Gloss Colorbar Diamond Shine Brown Girl Lipgloss Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom Colorbar Star Shine Lipgloss-Bare Truth Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine Colorbar Jelly and Shine Lip Gloss - 001 Red Jelly Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss: Pink Shine and Rose Shine Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: