Hei folkens, Så etter en anstrengende dag, hva ville du egentlig foretrekke når du kommer hjem? Hva med et fint og enkelt måltid, et lite, men godt snakk med kjære eller bare en beroligende og avslappende dusj? Hmm! Vel, håper vi får alle tre før vi treffer sengen, men en fin beroligende dusj vil sikkert gjøre kunsten å anspore neste dag! Og for det er et hyggelig, avslappende bad nødvendig for å løsne opp trette nerver og celler. Og her er den velegnet dusjgel som er designet for den. Før jeg begynner å skrive om produktet, la meg fortelle deg om merket. Radox kjent allment for boblebad og dusjgeler eies av Unilever. Du vil virkelig finne et bredt spekter av duftende dusjgeler som er spredt over alle stemningene som tilbys for menn og kvinner.

Pris: £ 1,99 for 250 ml

Produktbeskrivelse: Pust i søt lavendel og la de varme sommerdagen i Provence vaske over deg. Stjernefylte netter som går på og på og i det fjerne den chirping av cicadas! Pust ut og slapp av. En beroligende blanding, med lavendel og vannlilje! Duftende lavendel, kjent for sine avslappende egenskaper, har blitt blandet faglig med fredelig vann Lilly for å vaske bort dagen din, slik at du føler deg rolig og avslappet.

ingredienser:

Min erfaring med Radox Føl deg avslappet med lavendel og Waterlilly Shower Gel:

Det er så mange kroppsvasker / dusjgeler tilgjengelig i bad- og kroppsmarkedet at du ikke kan holde fast i et merke eller produkt. Etter å ha prøvd Palmolive Naturals Shower Milk, var jeg på utkikk etter en forandring, og jeg fant et godt utvalg av Radox dusjgeler i Superdrug, London. Det gode poenget med Radox er deres eksperimenter og blandinger av dufter i ett produkt. Siden jeg liker lavendel, plukket jeg opp denne og gjerne likte jeg det.

Den er pakket i en plast gjennomsiktig oval flaske med flip åpen lokk. Jeg fant lokket ganske stramt å bruke med våte hender. Bare etter noen få bruksområder vil du se at lokket løsner seg litt. Dusjgelen er i fin lys, lilla farge med tynn konsistens.

Vanligvis føler jeg at lukten av dusjgeler er ganske høy i forhold til dusjmelk og kremer. Men hei, denne dusjgelen er ganske subtil. Lavendel er så vakkert innstilt med vannlilje at vaskerommet ditt begynner å lukte som en fin fersk hage. Det er friskt, pent og nydelig. Duften er ganske avslappende og varm og kan brukes om morgenen eller etter en drenert dag.

Det blir et ekstra poeng for duft, men savner når det gjelder å fukte huden. Det er ganske mildt på huden skjønt. Jeg er enig i at det kreves en kroppsrengjøring etter en dusj av hvilket produkt vi bruker for å rense. Men i dette tilfellet nærer dusjgelen faktisk, men tørker ikke ut huden. Lukten fordamper etter en dusj og går ikke utover vaskerommet.

Ettersom dusjgelen har en ganske likegyldig konsistens, trenger du litt mer, rundt en god to myntstørrelsen dukker på loofaen din for å rense kroppen og skyll den. Det skaper en fantastisk soapy lather nok til å rense kroppen. Så generelt er dette et godt produkt for daglig bruk.

Pros av Radox Føl deg avslappet med lavendel & Waterlilly Dusj Gel:

• Beroligende og beroligende duft. • Lammer godt. • Fantastisk kombinasjon av lavendel og vannlilje. • God emballasje. • Ganske rimelig.

Ulemper med Radox Føl deg avslappet med lavendel og Waterlilly Dusj Gel:

• Duft varer ikke lenge. • Lett fuktighet. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Radox føles avslappet med lavendel & Waterlilly dusjgel? Sikkert. Dette er en herlig blanding av duft og du bør prøve det minst en gang. Vel, det er så mange andre dusjgeler fra dette området som kjøper dette igjen, vil ganske ta tid.

|KJØP: C.O. Bigelow Lavendel & Peppermynte Dusj Gel| |KJØP: L'Occitane - Lavendel Organisk Dusj Gel| |KJØP: Crabtree & Evelyn Lavender Bath & Shower Gel|

Original Kilde Lavendel og Tea Tree Dusj Gel Review Khadi Herbal Lavendel og Ylang Ylang Body Wash-Review Bath and Body Works Fransk Lavendel Honning Dusj Gel Review Crabtree og Evelyn Lavender Body Lotion og Shower Gel Review L'Occitane Lavande De Haute-Provence Dusj Gel Review Bath og Body Works Sleep Lavendel Vanilje Body Wash og Skum Bath Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: