Hei alle sammen!

Håper at du gjør det bra. I dag skal jeg gjennomgå en underkrem av Dermalogica. Det heter Total Eye Care med SPF 15. Det er en all-in-one eye cream. Les videre for å vite mer om det.

Pris: INR 3245 Produktbeskrivelse: SPF øye krem ​​skjuler mørke sirkler. Retexturize for å redusere utseendet av puffiness og fine linjer med hudutjevning av alfa-hydroxy syrer og planteekstrakter. Optiske lysdiffusorer bidrar til å redusere mørke sirkler, og en kjemisk fri solkrem bidrar til å beskytte mot ytterligere skade. Formulert uten kunstige dufter og farger. Fordeler: Kjemisk fri SPF bidrar til å forhindre ytterligere UV-skade. Hjelper med å redusere puffiness og fine linjer. Optiske lysdiffusorer bidrar til å minimere mørke sirkler.

Hvordan å bruke: Etter rensing om morgenen, klapp forsiktig rundt hele øyet, blending innover fra det ytre hjørnet. ingredienser: Aktiv: Titandioxid (4,5%). Andre: Vann (Aqua), C12-15 Alkyletylheksanoat, Butylenglykol, Glyserin, Silika, Melkesyre, Kaliumcetylfosfat, Cetearylalkohol, Magnesium Aluminiumsilikat, Glycerylstearat, PEG-100 Stearat, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Blomst Ekstrakt, propylenglykol, spiraea ulmaria blomst ekstrakt, centella asiatica ekstrakt, leucin, valin, tyrosin, arginin, lysin, natrium PCA, tokoferyl acetat, bisabolol, allantoin, Laurinsyre, aluminiumhydroksid, ceteareth-20, xanthan gummi, dinatrium EDTA, Fenoksyetanol, Metylparaben, Propylparaben, Talc, Natriumhydroksid, Jernoksyder (CI 77492, CI 77491), Glimmer (CI 77019).

Min erfaring med Dermalogica Total Eye Care SPF 15:

Jeg føler alltid at alle skal bruke øyekrem. Øyekremene bør brukes til å ta vare på den delikate huden rundt øynene og for ekstra forsiktighet og hydrering. og ikke bare når det er et problem. Jeg lette etter en øye krem ​​som jeg kunne bruke i min dag samt natt tid hudpleie regime. Siden jeg er en stor fan av dette merket, bestemte jeg meg for å velge denne krem.

Den har en fin røremballasje, slik at du kan bære den lett, og det er også hygienisk. Det er en veldig lett krem ​​og sprer seg lett. Så, bare en liten mengde er nødvendig for hver bruk, og det varer lenge. Denne krem ​​er et flott alternativ for dagtid. Siden den har hudfarge kan den også brukes som primer (eller kanskje for lett dekning rundt øynene).

Den har SPF 15, noe som er flott, ettersom vi sjelden finner øyefløte med SPF i det for å beskytte vårt øyeområde mot solskader. Den har en liten nyanse til det, som jeg liker mye. Faktisk bruker jeg noen ganger denne fløten som høylys for å oppnå en sunn glød rundt kinnbenet mitt. Denne krem ​​gir riktig hydrering til øynene. Men jeg kunne ikke se noen forskjell i mine mørke sirkler. Du kan se en liten forskjell etter noen måneder, skjønt.

Du kan bruke denne øyekrem for umiddelbar reduksjon i puffiness, for å lyse øyet og for solbeskyttelse. Men det er definitivt ikke effektivt nok på fine linjer eller mørke sirkler. Jeg tror det er bedre alternativer tilgjengelig for det.

Siden det har SPF og en fargetone i det, bruker jeg ikke denne kremet i nattetiden for hudpleie. Så, hvis du er spesielt ute etter en øyekrem for natt, så er dette ikke et godt alternativ. Likevel, jeg vil si dette er en god øye krem ​​for dagen tid.

Fordeler med Dermalogica Total Øyepleie SPF 15:

⦁ SPF 15. ⦁ Skjuler puffiness og mørke sirkler. ⦁ Fragrance-fri. ⦁ Lyser øyeområdet.

Ulemper med Dermalogica Total øyepleie SPF 15:

⦁ Kan ikke redusere mørke sirkler eller fine linjer. ⦁ Prisgunstig.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøre Dermalogica Total Eye Care SPF 15? Ikke når som helst snart! Jeg har ikke mørke sirkler eller fine linjer ennå, og jeg vil gjerne kjøpe en krem ​​som jeg kan bruke i min dag så vel som natt tid hudpleie regime. Jeg kan få det i fremtiden. Alt i alt: Jeg liker dette produktet til daglig bruk, spesielt for tynn fordi det virkelig fremhever øyet mitt. Også SPF i denne krem ​​er en ekstra fordel. Men for øyeblikket er å holde øyeområdet hydratisert min prioritet, og jeg tror jeg har bedre alternativer i dette prisklasse.

Dermalogica Sheer Tint Moisture spf 15 Dermalogica Clean Start All Over Clear Dermalogica Daily Microfoliant Dermalogica Clean Start Hit the Spot Dermalogica Skin Smoothing Cream Yves Rocher Elixir 7.9 Ungdom gjenoppretter øyeomsorgen Sommer Spesial Øyepleie Tips Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream 10 beste øye kremer for Milia Clinique Pep-Start Eye Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020