Hudtype: Oljete og følsomme

Hei jenter! Dagens gjennomgang kommer til å være på Essence øyevipper. Jeg har aldri brukt falske øyevipper før dette. Men jeg ville prøve falske pisker siden et år og til slutt kjøpte disse. Så som en førstegangs bruker valgte jeg naturlig effekt pisker. Og jeg er forelsket i dem helt! La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs. 299 for 1 par

Produktbeskrivelse: Føl deg som en stjerne! De falske piskene gir øynene deres wow-faktoren de fortjener! De falske berømmelsesbrillene er behagelige å bære og har pålitelig oppholdskraft. egnet for flere formål. ett sett inneholder enten et par vipper eller 40 individuelle vipper, samt et rør med øyenvippe lim.

Bruksanvisning

Min erfaring med Essence Frame for Fame Lashes:

Piskene kommer i en søt, liten sølv og blå pappemballasje. Viskene er pent plassert i en brett som er dekket med en tynn plasthett. Emballasje er trygt og fint. Du får 1 par vipper og 1 lite limrør. Alle detaljer og anvisninger er pent beskrevet på emballasjen. Jeg liker virkelig denne lille reisevennlige emballasjen. Selv om emballasjen er litt spinkel, kan jeg lagre viskene mine pent inn.

Om limrøret ser det veldig lite ut, og jeg vet ikke hvor mye produkt du får. Men emballasjen til limrøret er veldig hyggelig. Små rør har en fin applikatorvogn som lett sprer limet på lash linjen. Det er så lett å gjøre denne jobben uten noe rot, da røret er veldig lite. Lim er perfekt kremaktig hvitt i farge, og det tar noen sekunder å bli en perfekt klebrig konsistens. Det er ikke for klebrig eller ikke for rennende, så det holder mykene på plass perfekt.

Størrelsen på piskene er ganske bra, og den passer perfekt til mine øyne. Men det ser litt lite ut til store øyne. Det føles ekstremt lett på øynene etter få minutter; Jeg mener det føles ikke tungt på øyelokk. Ved første bruk stakk hjørnet av lashene litt på huden, og det føltes irriterende. Kanskje jeg ikke hadde satt dem riktig. Men i neste bruk følte det seg helt greit og behagelig. Limet irriterer ikke øynene mine. Etter applikasjonen blir lim blå og jeg må retusjere min liner for å dekke den skyggen. Men det er helt normalt jeg tror.

Viskene ser veldig naturlig ut og de er ikke tykke vipper. Det ser ut som om tynne vipper plasseres separat på lash linjen. Midtdelen av hver lash er lengre enn resten. Den har en super tynn klar stripe som aldri ser overveldende på øynene. Da det er veldig tynt, da jeg først brukte det, var det ganske vanskelig å plassere det på øyelokk. Kvaliteten på lashene er gjennomsnittlig.

Viskene smelter virkelig sammen med mine normale vipper og gir et godt definert utseende. De ser bra ut med normal øye sminke. De er gode for de dagene når du ikke vil se overdramatisk, men hvis du vil ha tilsynelatende lashes, så er de ikke for deg. De ser bra ut med dristig øye sminke og er definitivt et godt alternativ for nybegynnere. Viskene holder øynene mine til jeg skreller dem av. De er også enkle å fjerne. Det er ingen smerte og ingen irritasjon under fjerning. Og etter bruk av disse vippene 3 ganger, er de fortsatt i god stand.

Så generelt er jeg fornøyd med effekten og de ser vakker ut på meg. Min første erfaring med falske øyevisker er ganske bra, og jeg gleder meg til å prøve flere lashes nå.

Pros av Essence Frame for Fame Lashes:

• Reise vennlig emballasje. • Rimelig. • Lim applikator er enkel å bruke. • Lashes ser anstendig og naturlig ut. • Gå med sminke. • Stikk på øyelokkene pent og aldri irritert øynene mine. • Føler så lett på øynene. • Perfekt for et uformelt utseende og for nybegynnere. • Steder lenge.

Cons of Essence Frame for Fame Lashes:

• Spinkel emballasje. • Kvaliteten på piskene er gjennomsnittlig. • Størrelsen er litt liten for store øyne. • Ikke for dramatisk utseende.

IMBB Rating: 3.7/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Frame for Fame Lashes? Jeg vil prøve en annen for mer voluminøse og dramatiske vipper. Men du kan sikkert gå for denne for perfekte, naturlig definerte vipper.

Wet n Wild Shredding Fringe False Eye Lashes Review Makeup Academy Flair False Eyelashes Review Huda Beauty Lashes Giselle # 1 Anmeldelse Huda Beauty Samantha # 7 Øyevipper Review Huda Beauty Quick Drying Vanntett øyenvippe Lim Review Ardell Runway Claudia Black Eyelashes Review Eylure Eyelashes overdrive 140, Lengre 80 Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020