Hei IMBBians,

Håndkrem er et must for meg. Jeg må bruke en etter hver vask. Avhengigheten av hånd kremer kom fra IMBB! Jeg hadde aldri brukt noen håndkrem. Etter at jeg begynte å lese vurderinger på IMBB, åpnet den meg til et helt nytt nivå av hudpleie og sminkeprodukter. Uansett har jeg nylig hentet noen kroppspleieprodukter, og denne anmeldelsen handler om Garnier Loving Blends Honey Treasures, som gjenoppretter håndkrem.

Pris og antall: $ 4 for 75 ml Produktbeskrivelse: En gjenopprettingskrem skreddersydd for svært tørre hender med honning og kongelig gelé når det brukes regelmessig, er hendene beskyttet dag etter dag. En rik og kremaktig tekstur, med en honning duft, som trengs umiddelbart. Gjenoppretter øyeblikkelig mykhet for å tørke hender. Ikke fettete, ikke klistrende

Min erfaring med Garnier Loving Blends Honey Treasures Gjenoppretting av Hand Cream:

Produktet kommer i et lyst, skinnende krøllet-oransje rør med en gul-gull flip cap. Produktet kommer ikke forseglet. Jeg har brukt nesten alle produkter fra Honey Treasures-serien fra Garnier. Da jeg så dette, plukket jeg det øyeblikkelig opp. Det er litt informasjon på baksiden av røret. Røret er reisevennlig, og du kan også ta det sammen som en lotion.

Håndkremet er lysegult i fargen, har en middels tekstur og er ikke veldig tykk. Duften er veldig lik lotionen. Den har en veldig honningaktig duft og lukter hyggelig. Duften forblir for en stund og fades deretter bort. Ved påføring på hendene blir det raskt absorbert og gir ikke noe fettete rester.

Kremet er veldig lett og gir en matt effekt på huden, samtidig som den ser veldig sunn ut. Det legger til en sunn glød på hendene. Produktet gir næring til huden. Hvis du har alvorlig tørrhet, beroliger dette produktet huden og kan være et perfekt valg. Produktet myker også naglene og gir også en glans til neglene ved å nærme dem.

Produktet eliminerer tørrhet helt. Jeg vasker hendene mine ofte med en håndvask som gjør neglene og hendene mine veldig tørre. Bruken av denne krem ​​har hjulpet meg mye. Det har reparert huden min og resultatene varer lenge. Fuktighetsfaktoren er stor. Produktets effekter varer ca. 5-6 timer hvis du ikke vasker hånden med såpe. Ellers er det nødvendig med en ny påføring.

Produktet gjør huden veldig myk og glatt. Siden produktet er flott for tørr hud, kan den brukes til å behandle tørre albuer, knær og hæler. Produktet er fri for parabener, noe som er et annet pluss. Produktet kan brukes hele året og kan være et perfekt tillegg til håndpleieregimet.

Pros av Garnier Loving Blends Honey Treasures Gjenoppretter Hånd Cream:

• Lettvektsformel. • Ingen fettete rester. • Lommevennlig. • Eliminerer tørrhet. • Intensivt nærer hendene. • Gjør dem myke og glatte. • Fritt fra paraben. • Perfekt for alle årstider. • Langvarige resultater. • Mykner naglene. • Legger til en sunn glød.

Cons av Garnier Loving Blends Honning Treasures Gjenoppretter Hånd Cream:

• Ingen!

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier Loving Blends Honey Treasures Restoring Hand Cream? Ja til begge!

Garnier Loving Blends Body Honning Treasures Intense Nourishing Bodymilk Garnier Body Intensive 7 Days Hydrating Lotion Aloe Vera Garnier Body Cocoon Garnier Body Under Dusj Monoi Body Lotion Garnier Body Intensive 7 Day Milk Almond Oil Ansiktsbutikken Acacia Honey Daily Parfumed Hand Cream Kropps butikken, Honeymania Hand Cream Burt's Bees grundig terapeutisk honning og grapeseed olje håndkrem Aroma Magic Honey Hand and Body Lotion Joy Honey and Almonds Nourishing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: