Heylo jenter,

Jeg har prøvd å gjennomgå denne sjampoen fra OGX fra ganske mange dager, selv om bildene var klare, er det bare nå at jeg har tid og energi til å sette meg ned og skrive ned tankene mine om denne OGX sjampoen. Du vet hvor vanskelig det er å få en SLS / SLES-fri sjampo, og når du får en veldig god en, er det veldig vanskelig å slippe av det! Før du gir mye bort i introen, er det detaljert gjennomgang 🙂

Produktbeskrivelse: Drenk dehydrerte trådene dine i søte næringsstoffer. Ingenting slukker tørst hår som denne vektløse samlingen, infundert med kokosnøtt vann, kokosnøttolje og elektrolytter. Den beste delen? Håret ditt vil lukte så vakkert som det utseende.

Pris: 725 INR for 385 ml.

ingredienser:

Min erfaring med OGX Vektløs Hydrering Kokos Vann Sjampo:

I begynnelsen hadde jeg nevnt at denne sjampoen er SLES / SLS gratis, og det betyr at det er mindre sjanser for at denne sjampoen forårsaker irritasjon og håravfall. Så, ifølge meg, når du plukker opp et slikt hårprodukt, har du allerede vist håret ditt litt barmhjertighet. 😛 Problemet med SLES / SLS-fri sjampo er at de ikke skummer mye, og hvis du har høyt TDS-innholdsvann , å få squeaky rent hår er en oppgave, men dette er et unntak.

Når du snakker om emballasjen, kommer denne helt tydelige sjampoen i et 385 ml klumpet kar som er gjennomsiktig, slik at du kan holde tabber på hvor mye sjampo har blitt brukt og når du må hente en annen flaske.

Jeg burde ikke gå glipp av å beskrive duften, det er ikke en sterk, sterk kokosnøtt duft som du får når du åpner flasken, det er en søt kokosnøtt karamell slags søtthet, og det lengter ikke i håret for lenge etter skylning, så de som ikke gjør det som kokos-duft, trenger ikke bekymre deg.

Jeg elsker absolutt denne sjampoen fordi den lammer godt uten å rive av fuktighet eller tørke ut hodebunnen. Jeg bruker litt mer enn den vanlige mengden (sammenlignet med andre vanlige apotekshampoos) når jeg har tungt oljet håret mitt. Denne sjampoen klarer å hydrere og fukte håret mitt, jeg ser litt skinne også. Det største for meg er at det ikke dreper sprettingen i bølget hår.

Jeg har slått gull med en annen sjampo nylig, Wella Elements Renaming Shampoo, som fulgte i denne måneds Fab Bag. Veksel mellom Wella og OGX Coconut Water Shampoo har gitt et nytt løft av liv og hydrering til håret mitt. Det har ikke vært noe hårfall, flassproblem heller, så jeg er veldig glad, og vil tilbakekjøp når dette slutter. Det er også på tide å få flere SLS / SLES-fri sjampo fra OGX fordi jeg kan se forskjellen på hva detergentinnholdet kan gjøre for håret.

Oppsummering fordeler og ulemper OGX Coconut Water Shampoo:

Pros av OGX Vektløs Hydrering Kokos Vann Sjampo:

  • Ripper ikke av fuktighet fra håret ditt.
  • SLS / SLES-fri sjampo.
  • Nydelig kokosnøtt duft (ikke tenk på fallskjerm ennå: P)
  • Gir en økning av hydrering til håret.
  • Tørker ikke håret ut.
  • Forverrer ikke hårfall eller flassproblemer.
  • Lammer godt.

Ulemper med OGX Vektløs Hydrering Kokos Vann Sjampo:

  • Du trenger litt mer enn vanlig mengde for å rense tungtoljet hår.

IMBB Rating: 4.5/5

OGX Vektløs hydrering Kokosnøtt vannkondisjonering Organix Nourishing Coconut Oil Vektløs Hydrating Oil Mist er et hit Organix Nourishing Coconut Milk Shampoo OGX nærende kokosmelkkondisjonering OGX Fuktighet + Vitamin B5 Vektløs oljetåke Giovanni Direct Leave-In Vektløs fuktighetskondisjonering Organix Biotin & Collagen Vektløs Healing Oil Mist Sebastian Light Weightless Shine Shampoo Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Moroccanoil Hydrating Shampoo, Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: