Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne utsatt / Normal hår

Hei flotte damer,

I begynnelsen av året lanserte NYX en hel del nye produkter, inkludert Vivid Brights væskeformede eyeliners. Jeg kunne ikke plukke dem opp på den tiden fordi jeg var i India da, og også min lokale Shopper's Drugmart begynte nylig å bære disse babyene. Jeg bruker vanligvis lyse og dristige liners i alle farger mulig, men pastell nyanser? Jeg var så fascinert, så la oss komme i gang.

Krav / Produktbeskrivelse: "Lini lokkene dine med levende farger med våre nye Vivid Brights Liners. Tilgjengelig i ni utrolige nyanser, gir disse pro-level liners øyeblikkelig og intens fargepenger. "

Pris: CAD 10 (Omtrent INR 511).

ingredienser:

Min erfaring med NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir:

Da jeg var på Shopper's Drugmart, fanget disse eyeliners øyeblikket mitt øye. Jeg var foran det som sto i et par minutter, og prøvde å bestemme hvilken man skulle få, fordi jeg virkelig ønsket å få dem alle, men da bestemte jeg meg for å gå med de to sikreste nyansene for fargede eyeliners - blågrønn og blå ! Her er mine tanker om skyggen "Safir."

emballasje:Denne liner er en slank tube av eyeliner med .06 oz av produktet i den. Denne linerrøret kommer i en enkel pappemballasje. Spissen på linerplaten er en fin børstespiss, noe som gjør applikasjonen så enkel. Røret er fargekodet til fargene på liner som gjør livet så enkelt! Emballasjen er mer eller mindre som NYC Liquid Liner.

Farge: "Levende Safir" er en dempet pastell safirskygge med kule undertoner. Det er ingenting som jeg noensinne har sett før. Stol på meg damer, denne fargen er super unik og nydelig. Det er en pastell slags safir som gir en lys farge i øyelokkene.

pigmentering: Dette er alvorlig noen av de mest pigmenterte fargede liners som jeg har kommet over. Denne skyggen gir full ustabilitet i bare en sveipe. Pigmenteringen er også lett å bygge videre på.

Tekstur: Tekstur av denne liner er ganske vannet, men det tørker ned til en fullstendig matt finish. Formuleringen er ganske pigmentert for en vannaktig væskeforing. Det tar to lag for full på opasitet og litt lenger enn normalt for å tørke helt ned, noe som ikke er ideelt, men jeg er villig til å gå på kompromiss fordi fargen er så vakker.

Longevity: Du kan bruke denne liner på lokkene dine og glemme det! Denne babyen går ikke hvor som helst. Hvis du er en person som har en vane å gni øynene for mye, så garanterer jeg ikke noe, men ellers er det eneste som kan gjøre det kjekt, en sminkefjerner!

Kvalitet: HERREGUD!! Jeg elsker absolutt hvordan denne liner utført på mine øyne. Det har alle de faktorene som gjør en eyeliner en må ha for alle. Rett fra stor emballasje til levetid og den unike skyggen, roper alt om denne liner trendy mot meg. Jeg har en ny nyanse fra dette området, men jeg kommer til å få et par nyanser helt sikkert.

Pros av NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir:

 • Fantastisk fargekodd emballasje.
 • Super fin spiss børste med perfekt lengde på håndtaket.
 • Helt unik, dempet pastell safirskygge.
 • Vanntett.
 • Briljant pigmentert.
 • Tørker raskt ned.
 • Helt matt finish.
 • Ett slag ugjennomtrengelighet.
 • Fantastisk skygge utvalg med 8 perky nyanser.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i butikker og online.

Cons av NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir:

 • Ikke alles kopp te!
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 5/5 (jeg har ingen klager).

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Levende Brights Eyeliner - Levende Safir? Jeg nøt virkelig denne liner som en morsom måte å legge til pasteller til min sminkerutine. Jeg tror det er som må-ha hvis du vil eksperimentere med en nyanse av eyeliner som du ikke tror du vil bruke for mange ganger. Alle de morsomme farger er tilgjengelig til en svært rimelig pris. Så, ta tak i noen nyanser damer og eksperimentere med forskjellige øyeutseende! Jeg anbefaler denne liner!

NYX Vinyl Væske Eyeliner i svart NYX Auto Eye Pencil i Brown NYX Eye / Eyebrow Pencil - Hvit Pearl NYX flytende eyeliner i marinen Maybelline Levende og glatte linjer Olive og Metallic Silver Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner - Truffle Makeup Academy Bright Orange Intense Color Eye Liner Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt L'Oreal Super Liner Safirblå Gel Intenza 36 Hours Eyeliner Revlon 205 Sapphire Colorstay Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: