Hei alle! Jeg er veldig spent på dagens gjennomgang fordi du bare ser på tittelen! De to ingrediensene er en kamp laget i himmelen; Jeg plukket den opp så snart jeg så flasken! Jeg har allerede gitt deg et hint om at jeg er forelsket i denne dusjgelen. Les mer å vite hvorfor nøyaktig!

Pris: INR 275; Prisen varierer mye for disse dusjgeler.

Min erfaring med originalkilde Hindbær og kakao dusjgel:

Denne dusjgelen kommer i en helt annen og veldig attraktiv emballasje. Flasken er litt gjennomsiktig slik at du kan se hvor mye av produktet som er igjen inni. Baksiden har detaljene trykt på den. Den har en svart farget fliphette som lukker med et klikk og forhindrer at produktet lekker ut.

Dusjgelen er en vinfarget rennende væske. Det kommer ut hvis du holder flasken i sovestilling, og hvis klaffhetten er åpen. Så snart du åpner klaffhetten, blir du møtt med den himmelske duften av bringebær og kakao. Overraskende, du kan gjøre de to parfymer umiddelbart ut. Jeg kan ærlig snuse flasken for en hel dag og ikke bli lei av duften! Det lukter den guddommelige!

Det lammer veldig godt på huden, men du må være forsiktig med hvor mye du bruker den. Siden det er rennende, pleier du å bruke et lite ekstra produkt hvis du ikke er forsiktig. Det gjør huden min føles og ser super ren og frisk ut. Mesteparten av jobben er gjort av duften selv. Men jeg ønsker at duften ble stående lenger. Det varer ikke lenge etter at du vasker av. Men det er nok å våkne deg opp tidlig om morgenen. Det tørker heller ikke ut huden din, men ikke glem å bruke en lotion etterpå!

Oppsummering fordeler og ulemper,

Fordeler av originalkilde bringebær og kakao shower gel:

• Attraktiv emballasje • Anstendig priset • Himmelsk duft • Lammer godt • Gjør deg ren og frisk • Tørker ikke ut huden • Vaskes ganske lett ut

Ulemper med originale kilde Hindbær og kakao dusjgel:

• Rennende konsistens som kan føre til mer produktbruk hver gang • Duft varer ikke lenge

IMBB Rating: 4.5/5

Kjennelse: Ja til både tilbakekjøp og anbefaling! Du må bare prøve dette!

Originalkilde Blue Ginger Extreme Hydration Body Wash Original Kilde Skin Quench Black Currant & Moringa Oil All In One Moisturizing Shower Gel Review Original Kilde Citron og Tea Tree Dusj Gel Review Originalkilde Tea Tree Daily Scrub Review Original Kilde Vanilje Melk og Raspberry Dusj Cream - Anmeldelse Originalkilde Rosa Grapefrukt Dusj Gel Review Original Kilde Lavendel og Tea Tree Dusj Gel Review The Face Shop Raspberry Roots Sleeping Mask Maybelline Baby Lips Candy Wow Raspberry Organix Instant Repair Kakaosmør sjampo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: