Av Neha Singh

Luksuriøse skjønnhetsbehandlinger kan ta en baksete denne sesongen, og i stedet sverge ved naturlige hudbehandlinger som ikke bare garanterer langvarige resultater, men sørger også for at huden din blir ren og frisk.

1. Sitron

For de som ønsker å lette huden, er den beste ansiktspakken den for en honning og sitron. Det vil lette huden din og også stramme porene, og dermed gjøre ansiktshuden en skygge lettere enn den er.

2. Papaya

Med hevende varme nesten over oss, trenger ansiktet ditt å kjøle seg ned litt. For å sikre at ansiktet ditt holder seg nær så vel som fri for merker og blemmer, kjøl en halv papaya over natten og squash det godt dagen etter. Påfør denne limen jevnt på ansiktet og hold den på i minst en time før du vasker den bort med lunkent vann. Bruk en fuktighetsgivende lotion for å holde huden jevn.

3. Ripe banan

Det sies å være en naturlig kilde til vitamin A, E og D. Ta en moden banan og smør den godt. Dette vil gjøre din mane jevn, myk og skinnende. For å fjerne flekker av ansiktet ditt, bland en moden banan og bruk den jevnt på ansiktet ditt. Du kan også legge til noen dråper sitron for å lette huden din og bli kvitt pigmentering.

4. Jordbær

For de som lider av fine linjer, rynker og aldrende hud, anbefales det best å bruke en strawberry face pack minst to ganger i uken. Bare bland noen jordbær og legg det direkte på ansiktet ditt. Du kan føle en kløe i begynnelsen, men når pakken legger seg ned i ansiktet ditt, vil det gi en avkjølende effekt og vil lyse ansiktet ditt.

5. Orange

Vi vet alle om underverkene av appelsinjuice og appelsinskall, men vet du om å bruke massen av appelsinjuice vil gjøre huden din lysere i løpet av få minutter. For de som lider av tanning og pigmentering problemer, din beste kur ligger i å bruke masse av oransje på ansiktet på jevnlig basis. For å gjøre pakken tykkere, kan du kombinere banan eller besan med den. Du kan alternativt legge til litt rosevann mens du gjør denne limen og se underverk som skjer på huden din.

6. Sesongfrukter

Mens vi alle vet at forbruket av sesongens frukter renser systemet og holder det rent, sørger en sesongbasert fruktpakke også for at huden din blir næret og sunt. Du kan enten gjøre denne behandlingen på daglig basis eller en gang i løpet av uken.

De fleste kvinner sverger ved dyre hudkrem, men den beste måten å forynge er ved å bruke bestemoroppskrifter. Prøv disse gamle skolemedisinene og skinn som aldri før. Vennligst skriv ned dine kommentarer og spørsmål nedenfor og ikke glem å bli sunn, vær glad og vær stilig.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Hudpleie Rutine ved hjelp av hjemmelagde produkter Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere Sitronsyre for hudpleie Gurkemeie hudpleie fordeler: Topp fem indiske skjønnhetshemmeligheter 5 beste hjemmelaget granatäpple ansiktspakker Topp hjemmelagde ansiktsbehandlinger for fet og akne utsatt hud 5 Hjemmelagde Mint Face Packs Tips for toning og fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: