Complexion: Fair med kul undertoner Hudtype: Kombinasjon, Sensitiv

Hallo jenter!

Jeg er her med en ny kajal, og det er fra vår egen, L'Oréal Paris! Det er en oppgradering til den opprinnelige Kajal Magique. Les videre for å vite hvordan det går for meg, og ikke glem å sjekke sammenligningsprøver med kajals fra andre merker.

Pris: € 350 for 0,35 gram Beskrivelse og krav: Oppdag Kajal Magique BOLD, vår dristigste Kajal-formel for det dristigste utseendet.

ULTIMAT SVART - 25% mer konsentrert i svarte pigmenter, glir hver stroke uten problemer for å levere en levende svart linje.

MER EKSTRAORDINÆR CARE - Formelen inneholder 2X mer vitamin E * og er forsiktig på øyet. BOLD RESULTAT - Lag en intens linje med ett eller to slag på vannlinjen. Fullfør ditt modige utseende ved å legge til en tykk linje på øvre lokket.

• 14 timers smudgesikkerhet. • Vanntett. • NonTransfer. • Oftalmologisk testet. • Egnet for kontaktlinser. • Laget i Tyskland.

Min erfaring med L'Oreal Paris Kajal Magique Fet:

Emballasje - Kajal kommer inn i en pakke med svarte og gullfarger med Katrina Kaifs ansikt på den, i motsetning til den forrige som er rosa og svart med Aishwarya Rai ansikt (selv om Kajal Magique er skrevet i rosa på denne pakken). Den jet black kajal kommer i et svart plastrør i en uttrekkbar form. Merket og produktets navn er skrevet fancy i gull på røret og det har også andre detaljer skrevet i hvitt.

Pigmentering - Kajal er en vakker jetfarge med minimal sølvglitter for glans, akkurat som Maybelline Colossal Super Black Kajal. Jeg finner ingen forskjell mellom de to når det gjelder pigmentering og natur. Se sammenligningsprøver for en bedre ide.

Bo Power - Jeg elsker lang levetiden til denne kajal som det er fantastisk og blir satt i veldig lang tid. Den forblir i 4 timer uten concealer på min vannlinje og i 5-6 timer med concealer / kompakt pulver. På mitt øvre lokk holder den seg i 6-7 timer lett. The Colossal Super Black mangler i å holde strøm på min vannlinje.

Tekstur - Jeg har ingen klager med denne kajal når det gjelder tekstur som det er kremaktig og glir på glatt på øynene mine. Selv om, hvis du snurrer opp mye og gjelder med trykk, kommer spissen å bryte (mitt hjerte brøt sammen med det!).

Teksten til denne kajalen er ganske lik Maybelline Colossal Super Black Kajal og Lakmé's Absolute Kohl Ultimate Kajal, er ganske lik når det gjelder tekstur. De 3 kajals er de samme når det gjelder pigment også. Den eneste forskjellen mellom Lakmé og de andre 2 kajals er at de inneholder sølvglitter for glans og Lakmé-en ikke. Selv om dette kajal går bedre når det kommer i kontakt med vann og mandelolje. Det har også en bedre flekkfast formulering.

Alt i alt liker jeg denne kajal mye, og jeg kan ikke vente å leke med det hver dag! 😀

Sammenligning:

Svinekjøtt av L'Oreal Paris Kajal Magique Bold, Maybelline Colossal Super Svart Kajal og Lakmé Absolutt Kohl Ultimate Kajal:

Fordeler av L'Oreal Paris Kajal Magique Fet:

• Vakker jet svart farge med litt glans. • Fantastisk oppholdsstyrke. • Glir på glatt på grunn av sin kremete tekstur. • Sprøyter egentlig ikke når det kommer i kontakt med mandelolje (den beste typen sminkefjerner). • Smussfast og vanntett. • Flager ikke når det er kraftig flekker (i motsetning til Colossal Super Black Kajal). • Vannlinje sikker, irriterer ikke øynene. • Attraktiv emballasje.

Ulemper ved L'Oreal Paris Kajal Magique Fet:

• Dyrt for en svak nyanse. • Brytbar hvis trykk påføres. • Ikke mye forskjell mellom denne kajal og Maybelline Colossal Super Black når det gjelder pigment og tekstur. IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale L'Oreal Paris Kajal Magique Fet? Jeg foretrekker dette kajalet over Maybelline og Lakmé kajals bare på grunn av sin flekkfasthet, og jeg vil anbefale det over dem selv om naturen er ganske nært til dem. Du kan også få denne hvis du ikke er glad i den opprinnelige Kajal Magique fordi den fungerer bedre.

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Paris Kajal Magique Fet? Ja!

10 beste produkter fra L'oreal Paris L'Oreal Paris Kajal Magique L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner L'Oreal Paris Color Riche-samlingen Eksklusive Pinks - Eva's Pink L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation Slik legger du på fet og skarp Kajal Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Brush Fet Orange Lip Makeup Look Introduserer IMBB Beauty Panel: Favoritt Kajal 4 Eye Makeup Tutorials Bruke Maybelline Turkis Kohl og Maybelline Colossal Kajal Kajal Sammenligning Post - Best Kajal / Kohl i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: