Hudtone: Fair-Light med gul-nøytrale undertoner Hudtype: Fettholdig, akne utsatt

Hei skjønnhet, Hvordan har du det i dag? Jeg er her for å dele min nydelige nyanse fra helt nye Bite Beauty-leppestifter som var en del av min mini haul. Fra min favorittskygge vil jeg gjerne ta oppmerksomheten mot denne lyse oransjerøde "Persimmon" i dag!

Pris: $ 26 for 0,15 oz, ekskluderer frakt og skatt

Hva det er: En samling av effektive leppestifter i dimensjonale nyanser som har blitt håndlaget for å gi ekstrem fuktighet, myk tekstur og kremaktig slitasje.

Hva det gjør: Sveip på fet, kremaktig leppefarge med Bite Beauty Amuse Bouche. Laget og laget for hånd, Bite's små sats, lavvarme prosess bevarer en balansert blanding av lip-quenching næringsstoffer, vitaminer og omega oljer som er essensielle for å oppnå sunne utseende. Laget med 12 spiselige oljer og tredobbelte malte pigmenter, gir denne leppestiften mettet leppefarge med vektløs dekning og en sitrus smak laget av ferskpresset frukt.

Min erfaring med Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick - Persimmon:

Den kremete leppestiften kommer i sin signatur fløyelsgrå kuleemballasje med en buet kappe sikkert plassert i en dobbelt kortbrett. Den har en behagelig naturlig duft som snart minker. Lippestikkene kan virke delikate i bruk, men de er ganske grove og tøffe som de virker perfekte selv etter min 5-dagers bilferie, overlevende ekstrem varme inne i håndvesken / reiseposer uten smelting eller tegn på annen skade!

Min skygge "Persimmon" er beskrevet som intenst oransje rød som er sant for dens beskrivelse; det har en tendens til å grave seg mot oransje tone mer. Du kan også si at det er neon oransje som det ser annerledes ut under ulike lysforhold. Jeg tror denne skyggen er perfekt for våre hveteaktig, gullige indiske hudfarger som det gir en fin, lysende glødende lys til min bleke hudtone. Jeg er imponert over å se at den gir nesten fullstendig fargebetaling i en enkelt sveipe mens jeg trenger andre forsiktig dra for kveldens utkanter og ferdig; høres ut som en velsignelse for skjønnhet med pigmenterte lepper også!

Legge på den kan være litt vanskelig med tanke på kremaktig formel og finish som kan understreke leppe linjer eller andre feil. Jeg sier det fordi det ikke gir noen gel type finish; Det er en lett leppestift, men med pulveraktig kremaktig formel som dukker opp på leppene. Lippestiften virker stiv nok til å overleve varmeste temperaturen uten å smelte i en kule som er så ulikt kremete leppefarger jeg har prøvd så langt. Dette innebærer også at den har en tendens til å føle seg litt stiv mens den påføres på lepper, men jeg kan ikke beskrive den som slenger på leppene. Den gir kremaktig satengfarge på lepper som sitter komfortabelt i flere timer med anstendig fuktighetsegenskaper uten å slå seg ned i leppe eller tørre flekker.

Jeg kan se at leppene mine er fyldigere og definert med denne kremete formelen. Imidlertid kan det sikkert føle seg vanskelig på sprukne tørre lepper, da jeg opplevde leppestiftet, så det som om jeg klamret seg til de sprukne leppene mine, men klandre det på vær mer enn formelen. Jeg sier det fordi hver hydratiserende formel ikke klarte å gi sømløs overflate på leppene så lenge jeg var i LA mens minuttene etter å ha flyttet hjem, fikk huden min den naturlige, fuktige tekstur, og disse leppestiften fungerte perfekt for meg da. Uansett, dette betyr at formelen kanskje ikke er beroligende nok for skarpe, lekkede lepper, men det vil ikke forverre eller fremheve tørrheten ytterligere. Som om jeg aldri følte åpenlyst tørking eller irritasjon på mine sprukne lepper, selv om jeg pleide å føle behov for å slikke leppene mine ofte (Det kan være et unikt tilfelle å hoppe ut i lyse sol i lengre tid).

Oppholdsstyrken til denne kremete leppestiften er fantastisk, siden den holdt seg på og på igjen i god 5 + timer på leppene der, ved å falme på myk flekk som lett kan fjernes på slutten av dagen. Over alt er jeg sikkert imponert over sin tekstur, forblir kraft og fuktighetsegenskaper.

Pros av Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick - Persimmon:

• En dristig og lys kremaktig, hydratiserende oransje rød leppestift infundert med godhet av 12 spiselige oljeblandinger bortsett fra 84% naturlige ingredienser. • Det er en intens pigmentert leppestift for å gi 100% fargelønn på bare 1-2 swipes. • Egnet nok til mildt tørre lepper, inkludert skjønnheter med lette dyp pigmenterte lepper. • Det er stivt nok til å holde formen og vil ikke smelte til og med i varme, brennende somre rundt. • Den sitter komfortabelt på mine vanlige, tørre lepper uten å sette seg i leppe eller tørre flekker. • Det bløder ikke eller fjær rundt. • Den forblir på godt 5 + timer på lepper med lett måltid / snacks. • Det kan forsvinne på lett flekk etter tungt måltid, som lett kan fjernes. • Det verken forsterker eller forverrer problemer med tørre lepper. • Det gir optimal hydratiseringsnivå. • Jeg føler meg ganske fyldigere, definerte lepper så lenge den forblir på mine lepper. • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Cons av Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick - Persimmon:

• Det kan være vanskelig å ha tynne lepper. • Det er ikke en intensiv, hydratiserende leppestift. • Det overfører tungt. • Dupable nyanse og formel som er lett tilgjengelig i lav-endemerker.

IMBB Rating: 4.6/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick - Persimmon? Jeg har ingen store bekymringer med denne leppestiften og vil definitivt gjerne få det igjen. Jeg liker det mer enn den forrige Bite Beauty-samlingen, spesielt over høypigmentpennene og Bite Beauty-leppestifter. Jeg vil absolutt anbefale det til skjønnhetene som drømmer om en ikke-flammende, ikke-blødende, anstendig hydratiserende leppestift med en langvarig satinfinish også; Dette er et svar på alle dine bønner.

PS: Jeg deler turbildene mine der jeg har slitt denne Bite Beauty-leppestiftet.

Summer Makeup Haul 2016 Min siste sminke og hudpleie Bite Beauty Best Bite Set Review Bite Beauty Dolce BB For Lips Review Bite Beauty BB For Lips - Tawny Review Bite Beauty Heather Smør Cream Lipstick Review Bite Beauty Butter Cream Lipstick - Hasselnøttanmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020