Av Gurpreet

Hei venner!

Hvordan går det med deg? Jeg leste Shivani artikkel i dag. Det var så sant. Flaunting en mørk brun leppestift, denne trenden var så latterlig. Det pleide å se ut som om damen har dyppet sine lepper i en bolle med sjokoladesaus. Mens noen pleide å bære det bra, var det mange som pleide å se katastrofale ved å bare følge trenden. De fleste av oss i disse dager har vedtatt trenden med å inkludere serum i vår hudpleierutine. Mens jeg nesten ble solgt på mange steder, rømte jeg på en eller annen måte, og da kom den store dagen når jeg endelig ble solgt til dette serumet - Kaya Brightening og Firming Eye Serum. Mens jeg var ivrig etter å plukke den som ble vurdert her, fortalte personalet meg at denne er en ny lansering fra Kaya og er ment spesielt for øyet.

Pris: INR 990 for 10 ml

Farge: Gjennomsiktig

Konsistens: Tykk vassen

Påstander: Hver kvinne ønsker feilfri hud. Imidlertid kan eksponering for sol, hormonelle ubalanser, aldring føre til overproduksjon av melanin og få huden din til å bli ujevn og pigmentert. Kaya's Intense Clarify HD virker underverk på huden din, da den bruker sterke aktiver som Ferulic Acid, Waltheria Indica Extracts, Peptides og C-vitamin for å regulere og forhindre overproduksjon av melanin. Resultatet er en klar, flekkfri hudfarge.

Brightening og Firming Eye Serum inneholder et synergetisk aktivt kompleks av soya og rispeptider, gjærprotein, hyalunorinsyre og havsugekstrakt. Denne sterke kombinasjonen retter seg mot puffiness og misfarging og øker fastheten rundt øynene. Dermatologisk testet for å være trygt. Ingen Optisk korrektor.

Hvordan å bruke: Påfør 1 til 2 dråper, bruk fingeren forsiktig rundt øynene, to ganger om dagen. Ikke gni. Rens ansiktet ditt med Creamy Exfoliating Skyll etterfulgt av Refining Mist. Påfør Pigmentering Reducing Complex daglig på ansikt og nakke. Påfør daglig bruk solkrem + SPF 15 hver 3-4 timer i løpet av dagen for fullstendig beskyttelse. Påfør Lysende Serum daglig om natten. Bruk Brightening og Firming Eye serum hvis det er behov for to ganger om dagen.

Min erfaring med Kaya Brightening og Firming Intense Clarify HD Eye Serum:

Jeg besøkte Kaya Clinic for en ansikts, ærlig. Dermatologen anbefalte en hudinspeksjon for å anbefale det samme. Dette var da han sa at jeg hadde forholdsvis god hud, men øyeområdet var forholdsvis mørkere enn ansiktshuden min. Han sa også at området heller ikke er for lyst. Han anbefalte sterkt Kaya Brightening og Firming Eye Serum-Intense Clarify HD.

Serumet kommer i en hvit, ugjennomsiktig plastflaske med en dråpehett. Det er en sølvfarget hette over den. Serumet er litt tykkere enn vann og føles veldig lett på huden når det påføres. To dråper serum er tilstrekkelig for begge øynene i en enkelt forekomst. Dråperen spytter ut riktig mengde serum når de pumpes på fingertoppen. Jeg bruker det samme med lett trykk på hele øyet, om morgenen og om natten. Det forsvinner nesten umiddelbart i huden uten å gjøre øyeområdet tungt.

Jeg har brukt dette i nesten en måned nå og har lagt merke til en betydelig reduksjon i mørke sirkler. Området ser også lysere ut i forhold til tidligere. Det har fungert utmerket for meg, og jeg har tenkt å plukke en annen flaske av serumet snart når det kommer over.

Fordeler med Kaya Brightening og Firming Intense Clarify HD Eye Serum:

• Fin emballasje; effektivt unngår spild • Liten, reisevennlig størrelse • Får absorbert raskt • Lyser og lyser øyeområdet i stor grad • Reduserer puffiness rundt øynene • Lett tilgjengelig

Cons av Kaya Brightening og Firming Intense Clarify HD Eye Serum:

• Dyrt

IMBB Rating: 4.5/5

Kaya CC + Complexion Corrector Cream Kaya Insta Brightening Micro Mask Review Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Review Kaya Revive og Firm - Serum Review Kaya Skin Clinic Lighten og glatt under Eye Gel Review Kaya Nourishing Night Cream Review Kaya Super Orange Bloom Skin Awakening Gel Review Kama Ayurveda Brightening Ayurvedic Face Scrub Kroppsbutikken Natrulift Firming Day Cream Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquer - Fortsett å prøve for deg Suave Naturals Daily Clarifying Shampoo Revlon Geranium Ultra HD Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: