Hei, nydelig!

Aroma Magic har introdusert to nye produkter for øyepleie, og jeg ønsket å prøve deres belysningsgel for mine mørke sirkler. I dag skal jeg dele visningen min på denne Blossom Kochhar Aroma Magic lyser og oppfrisker under øyegel. La oss komme inn i anmeldelsen.

Produktbeskrivelse:

Jeg er 100% fri for parabener, petrokjemikalier, ftalater, giftige ingredienser, kunstig farging og dufter. Min hydratiserende fusjon av agurkekstrakt og aloe vera gel oppdaterer huden din, mens eksotiske ekstrakter av horsetail og grønn te komplementert av gotukola virker som kraftige antioksidantmidler som fastgjør og strammer din delikate hud. Jeg er rik på essensielle oljer av lavendel og sitron som beroliger bløte øyne og lette huden rundt øynene og leppene.

Hvordan å bruke:

Påfør øynene og masser forsiktig med fingertuppene. Bruk hver morgen og natt.

Tips:

Bruk ringfingeren til påføring og massasje.

Pris: Rs. 195 / - for 20g

Min erfaring med Blossom Kochhar Aroma Magic lyser og oppdateres under Eye Gel Review:

Øyengelen kommer i en fin himmelblå fargeblanding med litt informasjon som er trykt på den. Det er faktisk en røremballasje med en hvit hette, og den har også en lang, tynn dyse som gir riktig mengde produkt. Det er et perfekt reisevennlig rør og et rimelig produkt også.

Som det er en øyegel, har den en klar gelaktig tekstur som glir jevnt på huden og blir raskt absorbert i en fin myk mattekstur. Det føles ikke fet eller fettete og etterlater huden myk glatt. Det føles ekstremt lett på huden og har aldri irritert mine følsomme øyne. Jeg foretrekker mest å tørke gelen på huden og massere gelen i noen minutter. Det krever alltid et svært lite beløp.

Dette er en beroligende øyegel som gir friskhet til øynene, og det gir litt energi til mine slitne øyne også. Jeg har ikke bløte øyne, men jeg har milde mørke sirkler, og øynene mine ser ofte litt sliten ut som jeg er en nattugle, så jeg trenger en øyegel som gir øynene friskhet. Men det er ikke så effektivt på den morgenen puffiness. Noen ganger ser øynene myke ut, men det kan ikke forandre det.

Nå har jeg også lite tørr under øyeområdet, og det gir god hydrering til huden som gir huden myk og godt fuktighet. Men det er lett, så hvis du har et ekstremt tørt øye, er det mulig at du trenger ekstra hydrering som vil redusere patchiness. Det er ikke superhydrerende, men på grunn av denne kvaliteten er det også bra for dagtid, og jeg kan lett bruke den under min sminke uten olje.

Nå bruker jeg dette produktet i noen uker, og det begynte å fungere fra neste dag. Om morgenen ser øynene mine så friske og klare ut. Det lager opp øyeområdet mitt godt og strammer også opp huden. Det reduserer effektivt den sløvheten og gjør området lyst. Men det tar tid å redusere de mørke kretsene. Nå kan jeg legge merke til noe synlig forskjell i øyet og ja det bidrar til å lette mørket i stor grad. På normale mørke sirkler er det effektivt, men det kan ikke være veldig effektivt på store mørke sirkelproblemer. Det vil ta lang tid før det. Men det bringer lysstyrken tilbake. Det fungerer faktisk på meg, og jeg vil fortsette søknaden for best resultat.

Samlet sett er jeg ganske fornøyd med dette produktet som gir friskhet og fuktighet i øynene. Dessuten legger den til en klar lyseffekt med vanlig bruk. Jeg har ikke rynker eller fine linjer, så jeg kan virkelig ikke kommentere det. Men som det ikke er så hydratiserende, så føler jeg at det ikke hjelper mye med disse problemene. I følge prisen er det virkelig et fint produkt, men mørke sirkler trenger tid til å falme, så du må vente og også bortsett fra denne øyekrem, må du opprettholde en sunn livsstil. Ellers vil du aldri få et konkret resultat.

Pros av Blossom Kochhar Aroma Magic lyser og oppdateres under Eye Gel:

• Ganske reisevennlig rør og rimelig. • Krever størrelsen på ertstørrelsen. • Lettvekt gel glir godt. • Ikke-klebrig, ikke-fet og absorberes raskt. • Blader huden myk og frisk. • Gir friskhet og energi til trette øyne. • Reduserer kjedelig tekstur og gjør den lys. • Annen fuktighet; fungerer for både dag og natt. • Lys opp normale mørke sirkler. • Firmer opp i øyeområdet. • Ingen spesiell duft.

Cons av Blossom Kochhar Aroma Magic lyser og oppdateres under Eye Gel:

• Tar lang tid på store mørke sirkelproblemer. • Ikke superfuktende for tørr hud. • Kan ikke redusere puffiness.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Blossom Kochhar Aroma Magic Lyser og oppdateres under Eye Gel?

Ja til begge deler. Hvis du vil ha et budsjettvennlig, lettviktig øyegel, tror jeg det er et godt alternativ.

Aroma Magic Vitamin C Skin Lightening Gel Review Aroma Magic Skin Lightening Konsentrat Løsning Blossom Kochhar Aroma Magic Skin Lightening Serum Aroma Magic Vitamin E Nourishing Cream Aroma Magic Enzyme Peel Pack Khadi Under Eye Gel Review Naturens Co White Rose Under Eye Gel Review Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: