Hei IMBBians,

Jeg er velsignet med en høy metabolsk hastighet så uansett hvor mye jeg spiser jeg bare ikke legger på meg. Men likevel har jeg alltid vært fascinert av ideen om å bli med på et treningsstudio og ha det kule aktive slitasje, gymsko og en kul vannflaske eller glidelås for å ta med! Og du vil bli overrasket over å vite at det er så mange andre fordeler med å bli med på treningsstudio annet enn å miste vekt. Vil du finne ut noen spennende grunner til at du snart skal bli med på treningsstudioet? Vennligst fortsett å lese for å vite.

1. Ungdommelig hud:

Ikke vent å investere i dyre kremer og serum for å få det yngre utseende. Begynn å trene og du vil legge merke til en betydelig forandring i tekstur av huden din på en svært kort periode. Mange har observert at deres voksne akne begynte å avta så snart de ble med på treningsstudioet. Selvfølgelig hjelper trening med å opprettholde hormonbalanse, men det hjelper også i blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen som resulterer i strålende glødende hud med økt kollagen.

2. Flott stilling:

Ved å gå på treningsstudio vil du hjelpe deg med å korrigere holdningen din over en periode. De drenge skuldrene, buede rygg og flabby armer begynner å komme i form om en måned eller to, og med regelmessig trening vil du få en tynt attraktiv kropp også. Uansett om du ikke er overvektig, blir du bare kvitt overflødig fett og dårlig holdning ved å bli med i treningsstudioet. Ingen liker en hunchback, gjør vi?

3. Cure for søvnløshet:

Hvis du har rastløse netter, må du slå på treningsstudioet. Utarbeide vil skarpere kroppens følsomhet for stresshormonet kortisol, noe som forbedrer søvnen. Trening utløser ventilen for kortisol, derfor sover du fredelig og våkner, føles friskere enn noen gang neste morgen. Utarbeiding sender en melding til hjernen din at du bruker kortisolen til det opprinnelige formålet som er bevegelse, og at det er trygt å slå av produksjonen etterpå. Så før du kommer ut for sovende piller, gi et skudd til treningsstudioet; du vant ikke bli skuffet.

4. Stress buster:

Trening er en god stressavlastning. Utarbeiding øker konsentrasjonene av norepinefrin, et kjemikalie som kan forbedre hjernens respons på stress. Øvelser er boosters av hjernen din. Kjære kjemikalier (endorfiner), og det forbedrer også individets selvtillit. Derfor blir stress og depresjon ute av veien, og du lever et godt liv. En av vennene mine ble med på treningsstudio etter hennes oppbrudd, og før og etter var effekten så drastisk. Fra en 24 x 7 gråtende baby ble hun omgjort til en sterkere, mer selvsikker kvinne.

5. Redusert risiko for slag:

Stroke har blitt et slikt vanlig uhell med eldre mennesker i disse dager. Ved å bli med på et treningsstudio, registrerer du deg for vanlig fysisk aktivitet. Daglig fysisk aktivitet styrker hjertemuskelen, øker ditt gode kolesterol og senker ditt dårlige kolesterol. Vi vet alle at trening forbedrer blodsirkulasjonen. Studier har bevist at trening reduserer risikoen for hjerneslag med 27 prosent.

6. bli kvitt stædig ryggsmerter:

Hvis du har en sittejobb og en ryggsmerter fra lang tid, må du slå på treningsstudioet. Arbeide hjelper til med å lindre spinal press. Utholdenhet, fleksibilitet og holdning vil bli bedre, og du vil føle en betydelig reduksjon i smertenivået i ryggen. Men snakk med treneren din om denne smerten, og han / hun vil fortelle om spesifikke, ætsafe treningsøkter som kun er ment for dette formålet.

Hvordan treffer treningsstudioet i stil Essentials for Gym Bag 9 spennende steder å trene annet enn treningsstudioet Tips hver nybegynner trenger å vite før du treffer treningsstudioet Stil opp din treningsdrakt Gym Bag Beauty Essentials Alt om ansikt Gym Hvordan å mentalt forberede seg på gym

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: