Av Srijita Poddar

Hei mine flotte damer,

Hvordan går det med deg? Jeg tenkte den andre dagen at hvis det er en kjendis som aldri klarer å gjøre det til nyhetene, er det Kim Kardashian. Kim Kardashian er det perfekte eksemplet på uttrykket "Elsk meg, hater meg, men du kan ikke ignorere meg". Så la oss se hvorfor motebrorskapet og verden generelt er forelsket i denne bombehallen.

1. Hun introduserte verden til å konturere

Hun er den eneste kjendisen som gjorde konturutviklingen sveve gjennom taket. Hun er stolt av sin hudfarge og tror ikke på å gå for et hvitkalket utseende. Hun føler seg fremhevet hennes beste egenskaper, mørkere visse aspekter av ansiktet hennes bringer ut hennes ansiktsfunksjoner perfekt. Og vi er også enige. Så hvis du vil rocke denne trenden som Kim K, ikke glem å plukke ut en bronzer og en høylys, og kontur ansiktet ditt med disse for å motta hennes feilfri utseende.

2. Hun gjorde høye halssamtaler en varm trend

Så populær Kim Ks motefølelse er blitt at du kan identifisere enkelte stykker som hennes signaturstil. En av dem er pastellko-ordene. Hun elsker å plukke dem ut i høy nakke, godt monterte kutt, som flaunts hennes kurvete kropp perfekt. Hun liker å holde fargene edru og pastell og kuttene er ryddige og vanlige. Så hvis du vil se New York mote perfekt, ikke glem å plukke ut et vanlig pastellkoord.

3. Hun dekker i stil med sine signaturkameljakker

Du kan ikke ha high street mote uten litt lagring og vår Kim Kardashian dekker i stil med hennes signatur kameljakker. Hun holder dem lange, drapet på skuldrene, i nøytral beige og kamelfarger. Hun fullfører utseendet ved å holde resten av stilen minimalistisk og glatt. Vel, motepolisen gir alltid sine brownie poeng for lagring med panache, og vi elsker henne også i dette.

4. Hun er ikke sjenert fra høye bukser

Mens jenter over hele verden prøver å forandre kroppsstrukturen for å se bra ut i en bestemt klærutvikling, liker denne bombehallen å gjøre hva hun bærer på kroppen, se helt fantastisk ut. Hun er stolt av sin derriere og liker å flaute den i høyte bukser.

5. Hun elsker sine høye hæler

På 5'2 "konkurrerer hun i kjendismote-spill med folk som tårn over henne. Men hun lar det aldri komme seg i veien. En inspirasjon for alle oss korte jenter, hun omfavner hennes høyde vakkert og viser oss hvordan et perfekt par høye hæler kan rocke noe antrekk, enten det er et uformelt par jeans eller en rød teppekjole

6. Hennes tillit kan vinne noen over

Sist men ikke minst, grunnen til at Kim fortsetter å wow oss dag inn og dag ut er hennes tillit. Hun omfavner hennes kropp vakkert, hun flaunts hennes moderskap i stil, hun er ikke sjenert fra å prøve dristige trender eller endre fargen på håret. Hennes USP, som burde inspirere oss alle, er at en liten bit av selvtillit kan gå en veldig lang vei.

Skjønnhetstips fra Kardashians Kim Kardashian Women's Eau de Toilette Hvordan få en Derrière som Kim Kardashian 6 Foundations Celeb Makeup Artists Swear By! 9 Skjønnhetstips fra "Jenners" som gjør at du ser ingenting mindre enn en kjæreste! 10 Makeup Tips fra Celebrity Makeup Artist Mario Dedivanovic 8 Kjendiser som har sin egen kosmetikklinje 8 offbeat designer vesker du vil elske! Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020