Av Priyanka Dixit

Hei peeps! Håper du er perfekt og fin. 🙂 I dag skal jeg fortelle deg hvorfor voksing hjemme er alltid en bedre ide. Kroppshår kan uten tvil være ganske pinlig for kvinner, og voksing er en fin måte å kvitte seg med slik uønsket hår over lang tid. Men jeg tror sterkt at voksing hjemme fører til bedre resultater. Ta en titt på disse punktene, og du forstår hvordan.

Hjem voks er ganske billig

Personlig pleie er et viktig aspekt av livet vårt. Og vi betaler ofte mye penger for å se godt preparerte. Men visste du at du kunne lage din egen voks hjemme eller kjøpe i bulk til en mye billigere pris? Også, det er klare å bruke voksstrimler som er ganske billige og like effektive. Vi kan kjøpe ulike varianter i henhold til vår hud eller til og med humør og bruke dem når og når vi liker det uten å bekymre deg for penger.

Smertefri formel

Du kan prøve mange ideer før du starter voksen hjemme for å få en smertefri opplevelse. Fra å gni noen isbiter til å pusse smertestillende før økten, kan du gjøre alt hjemme. Også, hvis noen andre gjør det for deg, kan du ligge i en stilling som du er komfortabel i, noe som ofte ikke er mulig på salonger.

Godt koselig miljø

Igjen er atmosfæren i de fleste salonger ikke veldig hyggelig. De estetikere kan også være ganske irriterende til tider. Dette kan unngås hvis du gjør din egen voksing hjemme. Også, hvis du vokser eller hvis vennen din gjør det for deg, kan du være mye mer forsiktig og ta din egen søte tid. Hjemme kan du vokse i ditt eget tempo og vokse når du føler behovet. Alle faktorene er til din fordel når du vokser hjemme.

Ikke travelt, ta et dypt pust

Voksing i stuen betyr ingen tid for å ta et dypt pust eller slappe av mens huden din gråter i smerte. Men hjemme er ting annerledes. Du har tid til hånd og andre står ikke i kø for å få voksing ferdig.

Ingen spenning for sena avtaler

Tenk deg at du må delta på en fest om natten, og du må få armene dine vokst. Nå når du kommer til din salong, blir du fortalt at du er sen for avtalen eller at du må vente en time etter tur. Vil det ikke irritere deg mye? For å unngå slike tilfeller, prøv å vokse huden din hjemme. Hvis du ikke har en voksvarmer, vil kjøpte voksstrimler fungere helt fint.

Hygiene problem

Selvfølgelig er dette en svært viktig faktor. Selv om damene på salongen lover å bruke rene verktøy, vet vi alle hvor ofte de holder fast på sine løfter! De bruker det samme voksrøret for hver enkelt person og de samme knivene også. Deretter er det andre intime produkter som håndklær som kan skade huden vår ved å gi oss infeksjoner. Derfor, for å unngå alle dine hudproblemer, voks huden din hjemme og vær trygg.

10 viktige tips for uanstrengt voksing hjemme Hvordan få en bikini voks Voksing mot epilatorer - Hva foretrekker du for hårfjerning? Alt om italiensk Rica Waxing Alt om sjokoladevoks Slik bruker du Veet Waxing Strips Effektivt 7 grunner til at stiftelsen din ikke er feilfri! Hvorfor du ikke bør bruke maisstivelse til å bake ansiktet ditt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: