Hei IMBBians,

Jeg har nylig hentet noen spikerprodukter som jeg følte at jeg har forsømt neglene mine. En liten farge gir mye utsagn til neglene dine. Jeg plukket opp noen raske, tørre neglelakker fra Kiko, og dagens gjennomgang handler om Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquers. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 4,50 for 10ml Produktbeskrivelse: Rask tørr neglelakk. Hurtig og enkel å bruke, Quick Drys spesielle formel beriket med ingredienser som gjør at farge kan settes raskt, revolusjonerer tørketiden. Det første laget tørker på mindre enn 60 sekunder *. Formelen inneholder en høy prosentandel av pigmentet for en umiddelbar fargeeffekt, og dens ingredienser fremhever også lysstyrken på fargen og. Når det er tørt, har polsken en intens og skinnende overflate. Takket være den store flatbørsten med ekstra børster, er applikasjonen rask og enkel. Neglelakk glir jevnt og jevnt på negler uten å forlate striper. Quick Drys formel inneholder ikke ekstra aggressive ingredienser. * Figur støttet av 70% av kvinnene under produktforsøk Quick Dry Nail Lacquer er en 5-fri neglelakk: den er formulert uten å legge til sterke ingredienser som Toluen, Camphor, DBP, Formaldehyd Resin og Formaldehyd.

ingredienser: Etylaketat CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 19140 (GUL 5 LAKE) (VIOLET 2), CI 74260, CI 77007 (ULTRAMARINER), CI 77266 (BLACK 2), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Min erfaring med Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquer:

Neglelakk kommer i en rund glassflaske med en svart skruehett. Luken lukkes ganske stramt og åpner ikke eller tørker neglelaket. Penselen er tett og flat og gir enkel påføring av fargen uten streker. Jeg elsker absolutt det røde programmet. Det glir på som en drøm og forårsaker ingen bobler i applikasjonen.

Konsistensen av neglelakk er god. Det er heller ikke for rennende eller tykt. Det ligner nesten andre neglelakk tilgjengelig i markedet. En av hovedgrunnene til at jeg plukket dette er på grunn av den raskere tørkingskapasiteten. Neglelaket, som hevdet, tørker ganske raskt; Det tar neppe 30 sekunder siden det første frakket påføres. Jeg er veldig fornøyd med denne kvaliteten. Én kappe på neglene mine og de er klare til neste kappe. Jeg elsker absolutt sin hurtig-tørre evne. Det er lykke for kvinner som er på farten og har ingen tålmodighet til å vente på at neglelakket tørker. Det er et ordtak om at en kvinne bare er rolig når neglelaket tørker; Kiko har vist seg feil!

Skyggen rekkevidde er fantastisk. Det er flere farger å velge mellom. Jeg har sett mange kvinner som sporter den dristige røde og jeg plukket opp noen røde denne gangen, og dette er første gang jeg noen gang eier rød neglelakk. Fargene går ut av lager ganske fort og det viser populariteten til nyanser og rekkevidde. Fargene er godt pigmentert og bare ett lag gir en ugjennomsiktig finish. Etter at neglelaket tørker, skaper det en blank overflate og med 2-3 strøk, kan du enkelt lage en gellac finish. Pigmenteringsprosenten er ganske høy og 1-2 frakker gir deg den ønskede finishen. Nyanser er som nedenfor:

805 Kirsebærrosa: Dette er en Barbie rosa skygge. Det er en dyp pigmentert nyanse.

815 Taupe: Dette er en nakenbrun. Det er også en ugjennomsiktig nyanse. Fargen blander seg med hudtonen min, og jeg antar at det ville se bra ut på rettferdige hudtoner i stedet for oliven.

825 Martha Red: Dette er lyse, mørk orange oransje. Det er dypt pigmentert og med bare ett lag har du ønsket effekt.

826 Apple Red: Som navnet antyder, ligner skyggen mye på den modne saftige eplens hud som du ser på hyllene i store supermarkeder. Den har et snev av magenta i den, men det er overveiende rødt.

846 Metallisk Rød: Dette er en skinnende rød versjon av Martha Red. Den har en halvglanset glans og er nydelig.

Neglelaket er også formulert for å være fri for toluen, kamfer, DBP, formaldehydharpiks og formaldehyd. Neglelakkene gir ikke noen problemer på neglene. De tørker ikke dem eller forårsaker noen peeling. Når jeg fjerner neglelakkene, forårsaker de ikke noen brittles på neglene eller gir noen flekker, noe som er bra. Det eneste problemet jeg har med neglelakk er dens levetid. Det varer knapt 3-4 dager på neglene mine med eller uten et grunnlag. De skiller seg lett ut etter 3 dager og forsvinner ganske raskt. Samlet sett er nyanser ganske bra, men levetiden er en bummer. Så, oppsummering:

Fordeler med Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquer:

• Reisevennlig • Pris effektiv • Glanset, gellac finish • God konsistens og strekkfri, boblefri applikasjon • Faste tørkefunksjoner • God pigmentert og ugjennomsiktig finish • Fri fra Toluen, Camphor, DBP, Formaldehydharpiks og Formaldehyd • Utrolig skyggeområde • Tørker ikke eller forårsaker brittles • Ikke etterlater flekker

Ulemper med Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquer:

• Skiller ut • Varer bare 3 dager med eller uten grunnlag

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquer? Jeg vil anbefale det for sine rasktørkende egenskaper. Ville jeg tilbakekjøpe Kiko Milano Quick Dry Nail Lacquer? Nei! Jeg er skuffet over sin korte oppholdskraft!

Kiko Milano BB Cream Colored Beauty Balm SPF 15 Kiko Milano Smart Farge Øyenskygge 16 Metallic Orchid Violet Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer # 26 Pink Beige, # 40 Black, # 101 Milk White Kiko Milano Nail Lacquer # 225 Bordeaux Red, # 243 Plum Rød, # 319 Light Dove, # 380 Medium Grey, # 507 Blush 22 Colorbar Quick Finish Nail Paint Sally Hansen Fast Dry Nail Color Pen i Blå Tom Ford Nail Lacquer - Mink Brule Chambor Gel Effect Nail Lacquer - Shades 401, 204, 607, 157 Tony Moly Tony Tint Delight - # 1 Cherry Pink Essence Quattro Over Taupe Eyeshadow Maybelline fargeshow Big Apple Red Creamy Matte leppestift Red Liberation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: