Hii IMBBians,

Det finnes flere hårfarger tilgjengelig i markedet, men har du noen gang lurt på hvilken du vil kunne rocke? Vel, vi har allerede dekket emnet for hvordan du velger den beste hårfarge for hudtonen din. Nå er vi alle klar til å begynne på emnet som er de beste hårfargene for mørk hudtone.

1. Rødt hår:

Rødt hår ser utrolig ut på mørke hudtoner. Rød bringer også glød til huden din. Det finnes forskjellige nyanser av rød tilgjengelig for håret ditt. Du må finne ut hvilken som er den beste røde fargen for hudtonen din. Subtile mørke auburn røde eller lyse kirsebærrødder ser fantastisk ut på nesten alle hudtoner. Men med virkelig mørkere hudtone, ville burgunder nyanser se utrolig ut.

2. Blonde:

Noen mørke hudtoner som tar sikte på en dugg finish, ser utrolig ut i blonde nyanser. Men blonde nyanser krever mye vedlikehold, og det må også gå med sminken din. Noen ganger kan du utfylle din blonde hårfarge med leppestiftfargen din og noen ganger kan du prøve det med øyesminke.

3. Svart og Ombre:

Med mørkere hudfarger går brun, svart og ombre farge utrolig bra. Jeg vil fortelle deg hvordan du gjør denne fargen arbeid. Hvis du har svart farge så bare gå motsatt vei. Velg en lysere brun farge for håret ditt og bruk det fra hårenden til midtveien. Nå, når den brune fargen tørker, kan du se en vakker ombre-effekt som vil se fantastisk ut på mørkere hudtone.

4. Lilla:

Hvis du vil gå litt fet og dramatisk, så gå for den lilla hårfarge. Dette vil se utrolig ut med mørkere hudtone og markere ansiktet ditt samtidig. Dette vil også legge til en rockstar-finish i ansiktet ditt.

5. Sølv:

Hvis du elsker den gamle britiske følelsen, og hvis du er en fan av det prinsinske håret, så bør dette definitivt være ditt valg. Gå med sølvfarget hår. Dette vil se nydelig ut på langt hår. Dette vil fungere som en perfekt kontrast til håret ditt og dermed vil det gi en vakker glød til ansiktet ditt.

6. Rosa:

Vi forteller deg ikke å gå med det mørke rosa håret. Med rosa er vi her refererer til den subtile rosa fargen. Dette vil gå bra med din mørke hudtone og gir et naturlig utseende til ansiktet ditt. Dette gir også en glitrende effekt på utseendet ditt.

7. Blå grønn:

Dette er en annen trendy og pop stil hårfarge som ser fantastisk ut på mørkere hudtone. Dette er en hårfarge som aldri vil gå ut av stil og vil legge til den perfekte dosen av glød til din hudfarge.

8. Lilac:

En annen blå-basert farge som ser sexy på mørkere hudfarge. Dette gir en myk finish til din hudfarge og ser ekstremt stilig ut på ansiktet ditt. Denne fargen ser ekstremt flatterende ut på mørkere hudtoner. Så, du kan enkelt bestemme skyggevariasjonen for å finne ut hva som passer best for deg.

9. Brown:

Det er forskjellige nyanser av brun og det ser utrolig ut på mørkere hudfarger. Brun farge komplimenterer den mørke hudtonen godt og det gir et sexy utseende til håret ditt. Men du må finne ut hvilken som er den beste brune fargen for hudtonen din. For eksempel ser de afrikanske kvinnene best ut i mahogny og karamellhårfarger.

9 beste BB kremer for fet hud 9 Beste hårklipp for tynt, fint hår 9 Best Full Coverage Drugstore Foundations Velge riktig hårfarge for indisk hudton 10 hårfargeutvikling som regner med året 2017 8 Best Natural Hair Dyes For Grey Hair Hvordan lage hårfarge fading raskere 9 Beste Hud Whitening Creams for Dark Skin Topp 7 Hyperpigmentation Creams for Dark Skin 7 Lip Farger som ser helt fantastisk ut på Dusky / Darker Hudtoner!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: