Hilsener alle,

Å velge et produkt for akne utsatt hud er ganske tøft. Du vet aldri hvilken ingrediens som kan irritere huden og føre til breakouts. Dermed anses alt som ikke irriterer huden for å være trygt for akne utsatt hud. Det samme konseptet går med blekekrem. Her er en liste over 7 beste blekekrem som er perfekte for akne utsatt hud. Så, la oss komme inn i detaljene.

1. Fem Fairness Creme Bleach - Blueberry med melk og perle:

Å ha akne utsatt hud, jeg elsker absolutt denne bleken. Fem blekemiddel reduserer belastningen på huden din og reparerer skaden forårsaket av den. Det sikrer også at du får et perfekt resultat hver gang, forsiktig og i minutter, og gir huden din med den kjærlige omsorg. Den passer best for hvetete og mørke hudtoner. Hvis den brukes i riktig mengde, gjør denne bleken huden lysende uten å gi noe unaturlig eller hvitt utseende. Det er beriket med essensen av melk og perle og gir umiddelbar rettferdighet. Den består av krem ​​og aktivator. Søknaden er enkel og det er også skylling. På en eller annen måte klarer dette blekemiddelet å behandle mine små zits også.

2. Oxy Life Natural Radiance 5 Crème Bleach:

Oxy Life Natural Radiance 5 Crème Bleach, beriket med aktivt oksygen og unikt etter blek hudutstrålingsserum, lyser og nærer huden for å løse 5 rettferdighetsproblemer og gi naturlig strålende hud. Det fungerer umiddelbart på mørke flekker, ujevn hudtone, kjedelig hud, døde hudceller og solbrun. Produktet inneholder blekemiddel-, aktivator- og blekerutstrålingsserum etter blekemiddel. Serien for blekkhudets utstråling skal brukes til mer glødende og dugg hud. Påføring av Oxy Life blekemiddel er ganske enkelt. I tillegg støtter eller irriterer huden ikke huden, noe som gjør den perfekt for akne utsatt hud.

3. Fem gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach:

Fem gurkemeie blek er inspirert av hjemmelaget ubtan. Denne bleken fjerner døde celler og solbrun, lyser hudtonen og gir god rettferdighet. Produktet består av blekekrem og aktivator. Påføringen av fem blekemiddel er super lett. Denne bleken er fri for ammoniakk som ikke gjør øynene tåre eller irritere huden. Damene med sensitiv og akne utsatt hud vil elske den.

4. VLCC Insta Glow Bleach Oxygen Rich Kit:

Oksygenrike blekemidler anses å være den beste og sikreste for akne utsatt og sensitiv hud, og VLCC Insta Glow Bleach Oxygen Rich Kit er en av dem. Denne bleken gjør huden til å se rettferdig, strålende og sunn på ca. 15 minutter. Det bleker ansiktshår for å matche hudtonen. Det frigjør voksende oksygen som har en unik gassspyling, som rengjør huden grundig, fjerner de tilstoppede porene. Produktet inneholder pre-blekekrem, blekekrem og aktivator. Pre-bleach krem ​​forholder huden og beskytter den mot irritasjon forårsaket av bleking. Det er ganske enkelt å påføre og fjerne og irriterer ikke huden i det hele tatt.

5. Jolen Creme Bleach:

Jolen Crème Bleach lyser det uønskede håret slik at det blander seg vakkert med din naturlige hudtone, noe som gjør den nesten usynlig. Videre er det perfekt å lette øyenbrynene dine for å matche hårfargen din også. Det er raskt, effektivt og forsiktig mot huden hver gang. Produktet består av blekekrem og akselerator. Det er ganske mildt på huden og irriterer det ikke, noe som gjør det perfekt for akne utsatt hud. Søknaden er super enkel. Det tørker ikke ut huden, men gjør det mykere og jevnere. Dessuten forbedrer det også hudfarge.

6. Naturens Essens Frukt Blekemiddel:

Naturens Essence Fruit Bleach er en delikat blanding av håndplukkede fruktekstrakter som gir en fantastisk rettferdighet og fruktig følelse på huden. Det bidrar til å lette ansiktshår og gjøre huden rettferdig og fin og samtidig holder den øm og myk. Den ekstremt milde blekemiddelformuleringen sikrer minimal irritasjon i huden mens bleking gjør en perfekt match for akne utsatt hud. Produktet består av blekekrem, aktivator og fruktkrem. Det er ganske enkelt å søke og fjerne. Denne bleken gjør huden glødende uten stikking.

7. VLCC Insta Glow Gold Bleach:

VLCC Insta Glow Gold Bleach er beriket med energi og glans av rent gull. Det hjelper huden å se ungdommelig og rettferdig med en gylden glød i en tre-trinns handling. Produktet består av preblekingsgel, blekekrem, aktivator og etterblegemiddelpakning. Pre-blekgelegelen må masseres over huden for å beskytte den mot harde ingredienser i blekekrem, mens blekkpakken beroliger irritert hud. Denne gullbleken anses å være en av de mildeste blekene som gjør den perfekt for sensitiv og akne utsatt hud. Søknaden er helt oppstyrfri og resultatene er fantastiske.

7 Beste Ansikts Yoga Øvelser for Double Chin 7 beste grunnlag for tørr hud 7 beste brude ansikts kits for fet hud Fem Gurkemeie Herbal Fairness Cream Bleach De essensielle Dos og Don'ts of Skin Bleaching Hvordan å kurere bleken din brent hud 15 beste nattkrem for fet, akne utsatt hud 10 beste BB kremer for akne utsatt hud 9 beste pulver for akne utsatt hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: