Lips: sensitive, pigmenterte, har en tendens til å tørke og blir ujevn Hei alle sammen,

I dag er jeg her for å dele mine synspunkter på natura bisse diamond lip booster. Natura Bisse har en rekke hudpleieprodukter oppført under hver samling; Diamantkolleksjon er en av dem. For å vite mer om denne leppeforsterkeren, les videre.

Pris: USD 82 for 15ml

Produktbeskrivelse: Lepper uttrykker følelser og formidler følelser. Gi dem den omsorg de fortjener med dette luksuriøse, sofistikerte leppeserum. Den svært nærende og hydrerende virkningen beskytter, reparerer og glatter ikke bare leppene, minimerer rynker og tørrhet, men gir også elastisitet og volum. leppene ser synlig fullere og smidig på et øyeblikk! Vis av et absolutt uimotståelig smil, takket være sin subtile glansfulle finish!

Viktige ingredienser:

 • Inneholder omega 5 (punicic acid), som bekjemper frie radikaler, utløser cellulær fornyelse og forbedrer nivået av hydrering, opprettholder elastisiteten til leppene dine.
 • Gurkemeieolje øker hudens cellulære forsvarsmekanismer mot oksidativt stress og beskytter huden mot skader forårsaket av solstråling.
 • Kraftige antioksidanter, slik som gurkemeieolje og vitamin E, forhindrer for tidlig aldring.
 • Det naturlige vitamin F som er inkludert i formelen, øker hudens motstand mot miljøangrepere, nærer, forbedrer barrierefunksjonen og forhindrer unødvendige inflammatoriske prosesser.
 • Den inneholder capsicum for en midlertidig plumping effekt.

ingredienser: Polyisobuten, C12-15 Alkylbenzoat, Octyldodekanol, Hydrogenert Polydecen, Mentylelaktat, Tocopherylacetat, Glyceryllinolat, Capsicum Frutescensharpiks, Curcuma Longa (Gurkemeie) Rotenkstrakt, Vanillylbutyleter, C10-30 Kolesterol / Lanosterol Esters, Punica Granatum Frøolje , Glyceryllinolat, tokoferol, duft (parfume), benzylalkohol.

Hvordan å bruke: Klem forsiktig produktet fra røret mens du glir applikatoren over leppene dine. For å øke mikrosirkulasjonen og øke volumet, må du alltid massere med den forfriskende metalliske applikatoren. Den er perfekt for å beskytte leppene dine, når du nyter utendørsaktiviteter, eller reparerer dem etter eksponering for ugunstige værforhold (sol, vind, snø). Fyllingseffekten og den subtile glansige finishen fremhever leppens naturlige attraktivitet og gir en perfekt, glatt base for å bruke leppestift.

emballasje: Lip-booster kommer pakket i et platinfarget rør, med en skruehett. Hodet på røret har en applikator festet, som har et lite uttak. Dette luksuriøse røret kommer pakket i en platin farget pappkasse. Emballasje er reisevennlig.

Min erfaring med Natura Bisse Diamond Lip Booster:

Jeg hadde plukket to leppepleieprodukter fra Natura Bisse; leppe utvinning balm som jeg har vurdert her og diamant leppe booster som jeg vurderer i dag. Som nevnt tidligere har Natura Bisse ulike hudpleie samlinger. Denne lip booster tilhører diamant samlingen; som har luksuriøse anti-aging produkter.

Det er et gjennomsiktig serum som kommer pakket i et rør med en applikator festet. Røret må presses lett for å påføre serumet på leppene ved hjelp av applikatoren. Hvis det presses sterkt, har det en tendens til å ose ut ekstra serum, noe som kan resultere i søppel. Serumet gjelder jevnt og det er ikke klistrende, men gir en prikkende følelse til leppene, som varer ganske lenge. Lips føles glatt, smidig og hydrert. Det fungerer bra under leppefargene og endrer ikke leppefargene. Det kan brukes til å beskytte og prep leppene for dagen.

Jeg bruker det daglig etter min morgendusj, sammen med min hudpleie regime. For de første dagene brukte jeg det direkte på leppene mine ved hjelp av rørapplikatoren. Men senere følte jeg meg mer komfortabel med å bruke fingertoppen. På den måten har den kriblende følelsen blitt redusert. Jeg merket ikke noen plumping effekt, men ja, det gjør prep leppene mine for å bruke leppeprodukter, som varer lenger. Det kan bæres av seg selv som gir en subtil glanset glans til mine lepper. Tørker eller irriterer ikke mine følsomme lepper. Imidlertid holder hydreringen knapt i to til tre timer eller så.

Fra nå av har denne lip booster blitt en del av mitt daglige morgenpleie regime. Regelmessig bruk vil hjelpe leppene til å forbli myk og smidig. Det er imidlertid veldig dyrt. Jeg er definitivt ikke tilbakekjøp dette produktet. Til sammenligning ville jeg velge leppeutvinningsbalsam.

Fordeler med Natura Bisse Diamond Lip Booster:

 • Luksuriøst, ikke-klebrig serum.
 • Gjelder jevnt.
 • Gir en subtil, glatt finish til leppene mine.
 • Lips føles glatt, smidig og hydrert.
 • Tørker eller irriterer ikke mine følsomme lepper.
 • Hjelper å beskytte lepper mot værforhold og forurensning.
 • Leveres i en tube emballasje med en applikator festet.
 • Kan brukes alene eller brukes under leppefarger.

Ulemper med Natura Bisse Diamond Lip Booster:

 • I mitt tilfelle merker jeg ikke noen plumpingeffekt.
 • Veldig dyrt.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Natura Bisse Diamond Lip Booster? Jeg anbefaler dette produktet til alle. Imidlertid er jeg ikke tilbakekjøp. Jeg finner det veldig dyrt.

Natura Bisse NB Ceutical Lip Recovery Balm Biotique Diamond Facial Kit med Diamond Bhasma Naturens Essence Mini Diamond Facial Kit Makeup Revolution Rose Gold Lipstick Diamond Life Beste Lip Plumping produkter for tynne lepper Rimmel London Volume Booster leppestift i Glam 117 Sephora Color Reveal Lip Balm - Unik Pink Deborah Milano volum og farge Lip Plumper - Sunset Oriflame Gloss Booster: Fargeprøver og gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: