Hei alle sammen,

Vinteren kommer snart, og huden din vil skrike for litt ekstra oppmerksomhet (les fuktighet). Vår kropp trenger fuktighet så mye som vårt ansikt gjør. Mange kvinner holder seg borte fra kroppen butters som de er for tunge. De fleste av oss unngår også kroppsolje som de kan være fettete og kan gjøre våre kjoler skitne. Kroppskrem er det beste alternativet for slike tilfeller, om vinteren. Disse lotionene er super fuktighetsgivende, og du trenger ikke å bruke dem ofte fordi de holder huden myk i flere timer. Hvis du er en travel bi, velg favoritten din fra listen før vinteren kryper inn.

1. Vaselin Intensive Care Deep Restore Lotion:

En fantastisk kvalitet på denne lotionen er at den inneholder mikrodroppene av vaselinjelly som fukter huden intensivt ved å trenge dypt gjennom forskjellige lag av huden. Det holder huden fuktig i veldig lang tid. Bare en liten mengde av produktet er nødvendig for å forvandle din grov, tørr hud til sunn, smidig hud i løpet av få sekunder. Foruten fuktighetsgivende huden gir den en skinnende glød til huden, slik at den ser strålende ut.

2. Vivel Cell Forny Deep Cream Body Lotion:

Denne lotionen inneholder mikrobe av vitamin E som trenger inn i huden og gir fuktighet til de dypere lagene i cellen. Det fungerer veldig bra og gjenoppliver tørr, skadet hud. Du trenger et ert størrelse størrelse som dekker dine hender og ben. Produktet lukter veldig forfriskende, og du kan bruke det i ekstreme vintermåneder for å få de beste resultatene.

3. Nivea silkeaktig kroppsmelk for tørr hud:

Alle Nivea body lotions er ekstremt fuktighetsgivende, og denne er trolig den beste av dem til vinterbruk. Lotionet inneholder glyserin og gjør huden myk og dette resultatet forblir på lenge. Det gir ingen fettete rester og gjør huden ser frisk og glødig ut. Det reparerer tørre flak og er derfor et must for kvinner med tørr hud.

4. Dove Indulgent Nourishment Body Lotion:

Denne lotionen har en kremaktig konsistens, men den sprer seg lett og absorberer godt dypt inn i huden. Det er perfekt for vintrene og det er ikke fettete i det hele tatt. Det holder huden fuktig i en hel dag. Shea smør inneholder godheten av vitaminer som gjør huden ser strålende ut. Lukten av dette produktet er smålig fantastisk og det går i 3-4 timer.

5. Cetaphil fuktighetsgivende lotion:

Hvis ingenting virker for din ekstremt tørre hud om vinteren, vil denne sikkert. Denne lotionen gjelder som en drøm! Det etterlater seg ingen glans, heller ikke noe tegn på at det har vært noe på huden i det hele tatt. Det kan ta vare på ekstremt tørr hudproblemer og et lite produkt er nok for kroppen din. Den er fri for noen sterke kjemikalier, og det klumper aldri porene. Du kan også bruke det på ansiktet ditt også.

6. Bad og Kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Lotion:

Umiddelbart etter påføring gjør huden huden så berørlig og glatt at den føles så myk som babyens hud. Det er ikke fettete og dette alene kan holde huden hydrert i 7-8 timer, selv i vintermånedene. Den har en fantastisk lukt som er søt ennå varm på grunn av en himmelsk blanding av epler, kanel krydder og oransje. Det gir definitivt julen ferie slags følelse og vil definitivt gjøre de dystre vintermorgenene bedre.

7. Marker og Spencer Fresh Aloe Vera Fuktighetsgivende Hånd og Kropp Lotion:

Denne lotionen holder huden hydratisert i mer enn 15 timer! Det er definitivt en flott nyhet for både de travle og dovne kvinnene der ute! Det blir absorbert ganske godt og gjør huden myk umiddelbart etter påføring. Lukten er også veldig hyggelig. Det er lett tilgjengelig i India, og du må prøve det en gang.

8. Body Shop Wild Argan Olje Kropp Lotion:

Denne lotion har en ikke-klebrig, ikke-fett overflate som blir absorbert veldig raskt og gir en umiddelbar boost av hydrering til huden. Det gjør huden veldig myk og glatt og forbedrer også tekstur. Huden holder seg hydrert i veldig lang tid. Duften er forfriskende, og den går i timevis. Hvis du ønsker å få en avslappende spa-lignende opplevelse, bruk dette etter en dusj.

9. Weleda Citrus Hydrating Body Lotion:

Dette er et organisk produkt og er lastet med oljeekstrakter. Selv om den er ekstremt lett, holder den huden hydrert i flere timer. En applikasjon er nok til å holde huden fuktig hele dagen. Den naturlige sitrus duften åpner stemningen øyeblikkelig, spesielt i løpet av de kalde, dystre dagene. Det er litt dyrt i forhold til resten, men hvis du vil skjemme deg bort litt, er dette det beste valget.

10. Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer:

Fuktighetskremet inneholder fransk sypress essensiell olje, olivenolje, aloe vera, sukker, hvetekim, solsikkefrø, rose og jasmin. Alle disse ingrediensene er ekstremt gode for huden og er kjent for å gi god fuktighet. Det sprer seg godt og blir gjennomvåt umiddelbart. Lotionen gjør ikke huden klebrig og gir hydrering i god 6 til 8 timer etter påføring. Det er verdt en prøve for alle citrus søte duft elskere som ikke ville tenke på kostnaden.

Jeg vil gjerne dele noen tips her. Jeg er ikke en fan av kroppsoljer som min hud føles klissete etter at jeg bruker den. Også, jeg er ikke en fan av den oljeaktige flekken det går på kjolen. Imidlertid elsker jeg fuktigheten den gir. Så jeg blander olje med lotion og bruker det etter dusj for å holde kroppen min hydrert i lang tid. Også, du kan bruke oljen før dusj og lotion etter dusjen for å få maksimal fordel uten noe greasiness. Også, når det er fest, blander jeg arganolje med lotion for å få en veldig sensuell duft.Du kan også bruke en essensiell olje av ditt valg for å få den avslappende følelsen. Gi meg beskjed hvis du likte tipsene!

Best Lightening og Whitening Body Lotions tilgjengelig i India Beste kroppskremer tilgjengelig i India 10 Best Body Shop Body Butters Best Stretch Mark Creams and Lotions tilgjengelig i India Beste kakaosmørsprodukter for vintre Vinter hudpleie rutine for myk og glødende hud Vinter hud og hårpleie tips Topp 10 Winter Beauty Tips Du kan ikke gi råd til frøken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: