Hilsener alle,

Fine linjer og rynker er de fremste synlige tegnene på en aldrende hud. Videre er fine linjer og rynker fremtredende rundt øyeområdet og leppekonturen. For å behandle disse tegn på aldring rundt øyet, her er en liste over 11 beste øye kremer som du kan velge fra. La oss komme inn på detaljene.

1. Himalaya Youth Eternity Under Eye Cream:

Himalaya ungdom evigheten under øyekrem er en blanding av plante stamceller, woodfordia, rose myrtle, cipadessa og amla. Denne fløten er best å bruke tidlig i aldring. Det hydrerer huden dypt uten å gjøre huden fett i det hele tatt. Det behandler effektivt de puffete og pigmenterte øynene. Denne krem ​​beroliger huden effektivt samtidig som den gjør den lysere. Det kan doble opp som en base for øye sminke også.

2. Innisfree Eco-Science Eye Cream:

Innisfree øko-science eye cream er formulert med rene marine ekstrakter fra Jeju. Denne øyekrem er ganske silkeaktig i tekstur og er litt på den tyngre siden. Det fukter og nærer huden sterkt, noe som gjør den mykere og mykere. Med vanlig bruk reduseres synligheten av fine linjer og rynker. Videre, hvis mørke sirkler er din bekymring, kan du stole på denne øyekrem.

3. Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream:

Aveeno ageless eye cream er formulert med blackberry kompleks som nærer øyeområdet effektivt. Kremet er lett og har en ikke-fettete formel. Det fukter øyet uten å gjøre det fettete. Med den vanlige bruken reduseres synligheten av fine linjer, rynker, kråkefødder og mørke sirkler, noe som gjør huden frisk og ungdommelig.

4. Clarins Special Eye Contour Balm:

Clarins spesielle øye-konturbalsam er en blanding av gingko biloba, cikoria ekstrakter, aloe vera og kornfrø. Disse ingrediensene er ganske effektive i å utjevne huden, noe som gjør den ungdommelig og sunn. Det fukter det tørre øyeplasset perfekt og gjør huden strålende. Med vanlig bruk, kan du definitivt merke endringene i din øyeområdet tekstur. Det plumper opp huden, reduserer utseendet på fine linjer, rynker og kråkefødder, samtidig som det forhindrer dannelsen av nye.

5. Sebamed Anti-Aging Q10 Løftende Øyekrem:

Sebamed anti-aging Q10 løftende øyekrem er formulert for å balansere hudens pH. Denne øyekrem er en blanding av kraftige ingredienser som er ganske effektive i å fukte huden og behandle tegn på aldring. Den er lett og har en gel-crème tekstur som blir absorbert i huden uten å etterlate noen rester bak. Det forbedrer hudens elastisitet og firmaer opp i huden, og reduserer utseendet på fine linjer og rynker.

6. Tata Harper Restorative Under Øyekrem:

Hvis det brukes jevnlig, kan denne øyekrem fra Tata Harper gjøre underverker for underhuden. Kremet har tynn konsistens og glider lett på huden. Det blir absorbert i huden i løpet av sekunder uten å etterlate noen rester. Det fukter øyet effektivt, reduserer utseendet på fine linjer, rynker og mørk sirkel, noe som gjør huden jevnere og mykere.

7.L'Oreal Paris Youth Code Youth Boosting Eye Cream:

Det er effektivt for å holde øyet næret og fuktet nok. Det blir absorbert i huden og føles ikke fettete. Med fortsatt bruk gjør det øyeområdet til å se lysere mens du reduserer synligheten til de fremste tegn på aldring. Videre er det også effektivt i behandling av de mørke sirkler.

8.Olay Age Defying Classic Eye Gel:

Denne øyegelen har en kombinasjon av agurkekstrakt, heksehasel og vitamin B5. Det er ganske effektivt i beroligende huden, og holder den hydrert og næret hele dagen. Gelen er ganske tykk og blir absorbert i huden uten å føle seg klebrig. Det gjør huden myk og glatt, og holder den friskere og lysere. Det minimerer synligheten til fine linjer og rynker rundt øyet også.

9. Clinique Super Defense SPF 20 Age Defense Eye Cream:

Den leveres med SPF 20 som beskytter øyet fra skadelige UV-stråler. Det hydratiserer og fukter det tørre området effektivt og skjuler hver tørr del. Det gjør huden mykere og glattere sammen med lysende. Denne gullige farget krem ​​hjelper også med å skjule de mørke sirklene. Derfor kan det også doble opp som en concealer. Med vanlig bruk, plumper den opp huden, noe som reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Dessuten gjør det ikke at huden din blir skadet mot sollys.

10. Fabindia Organic Under Eye Cream:

Den Fabindia organiske øynene er formulert med økologisk aloe vera juice, druefrøolje, mandelolje, olivenolje og agurkekstrakt. Kremet er lett og føles ikke fettete i det hele tatt. Det etterlater ingen fettete rester. Det fukter og nærer øyeområdet sterkt. Med den vanlige bruken kan den redusere utseendet på fine linjer og rynker. Hvis mørke sirkler ikke er din største bekymring, prøv denne krem.

11. Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue Eye Cream:

Denne fløten til charlotte tilbury har en super elegant emballasje. Den er formulert med sterke ingredienser som effektivt nærer, fukter øyet mens du behandler de synlige tegnene på aldring. Det hydrerer huden nok til å behandle de tørre flekkene og gjør huden ikke fettete. Med vanlig bruk glir det ut de fine linjene og reduserer puffiness.

10 beste øye kremer og serum tilgjengelig i markedet 5 Best Under Eye Dark Circles Removal Creams i India 10 beste øye kremer for Milia Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler 7 beste øye kremer for bløt øyne 7 beste kremer for å stramme sagende øyelokk 7 sminke tips for å få øynene dine til å se stor oppvåkning 7 Øvinger og tips for å gi deg et stramt og fast ansikt 7 beste behandlinger for hyperpigmentering på huden Hudstramming Face Pack: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: