Produkt kjøpt av IMBB

Mens jeg alltid ser etter matte og ikke-fete solkrem, var jeg på utkikk etter en tykk solkremkrem med høy SPF under mitt opphold i USA. Huden min hadde blitt tørr og flaky og bare ville klø og ville solbrent seg lett. Jeg byttet fra Lotus Herbals 3 i 1 Daily Matte Look Sunblock SPF 40 til denne solkrem fra Alba Botanica, men kunne ikke fortsette med det. Les videre for å vite hvorfor!

Pris: $8.99 Produktbeskrivelse: Kremet, veldig vanntett (opptil 80 minutter), biologisk nedbrytbar formel med lavendel og grønn te gir bred spekterbeskyttelse. Anbefalt av Skin Cancer Foundation. Ingen dyreforsøk. Ingen parabener, ftalater eller syntetiske dufter.

Min erfaring med Alba Botanica Beroligende solkrem Ren Lavendel Lotion SPF 45:

Emballasjen er ganske anstendig. Den kommer i en søt lavendel-farget, lubben rør med en flip åpen cap. Den er laget av solid plast og hullet er av riktig størrelse for å presse nødvendig mengde. Det er reisevennlig, men det kan ikke være det beste for håndbagasje når den krysser 100 ml. Alle produktdetaljer, inkludert inaktive ingredienser og advarsler, er skrevet på røret.

Tekstur er kremaktig og tykk. Jeg var veldig imponert over den virkelig mykende tekstur, som glir og sprer seg lett inn i huden. Det ville føle seg fettete som en ansikts solkrem. Det ville vært en godbit for tørr hud om vinteren som det nærer huden; bare hadde det ikke stikket og irritert øyne så dårlig. Som i løpet av to minutter etter søknad blir øynene mine røde og begynte å vanne dårlig. Det tok timer å berolige øynene mine. Jeg ga det også til min mor, som bokstavelig talt skrek på meg for å utsette henne for denne torturen.

Det er ganske bra for hender og føtter, spesielt om vinteren. Hvis du har tørr hud, som blir flaky og kløende, kan du prøve dette. Det lindrer huden, reduserer betennelse og solbrenthet. Effektene og fuktigheten varer lenge. Den har en veldig sterk lukt, noe mellom lavendel og te-treoljer. Veldig plagsom for følsomme neser.

Jeg er overrasket over at et produkt som er fritt for så mange kjemikalier irriterer øynene mine så sterkt! Veldig skuffet.

Pros av Alba Botanica Beroligende solkrem Ren Lavendel Lotion SPF 45:

 • Tykk, kremaktig solkrem.
 • Bra for tørr, flakete hud.
 • Bra som solbeskyttelsesprodukt for kropp.
 • Ikke testet på dyr.
 • Ingen parabener, ftalater eller syntetiske dufter.
 • Avlaster kløe og gjør huden myk.
 • Forhindrer solbrenthet.

Cons av Alba Botanica Beroligende solkrem Pure Lavendel Lotion SPF 45:

 • Stings øyne dårlig.
 • Suger som et ansikt solkrem.
 • Fettete.
 • Ikke egnet for normal / oljeaktig hud.

IMBB Rating: 2.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Alba Botanica Beroligende solkrem Pure Lavendel Lotion SPF 45? Nei, hvis du bare vil ha en tykk kremaktig solkrem til din hånd og føtter, prøv dette. Som et ansikts solkrem vil jeg anbefale deg å fjerne det.

Alba Botanica God og ren Pore Purifying Mini Peel Alba Botanica Good & Clean Toxin Release Scrub Alba Botanica AcneDote Face og Body Scrub Alba Botanica Selv Avansert Deep Sea Facial Mask Supergoop Skin Beroligende Mineral Solkrem med Oliven Polyfenoler SPF 40 Biotique Bio Aloe Vera solkrem Ultra Soothing Body Lotion SPF 50 Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion Khadi Herbal Lavendel Fairness Lotion Crabtree og Evelyn Lavender Body Lotion og Shower Gel Kama Ayurveda Pure Lavendel Vann

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: