Hei damer,

Her er en annen anmeldelse, og jeg fikk denne mascaraen fra det rimelige apoteket, Wet n Wild. Dette hevder å være den svarte mascaraen. La oss se hvordan denne gikk for meg, og hvis den levde opp til sine krav.

Pris: AED 35 Produktbeskrivelse: Gjør en innvirkning med Wet n Wild Mega Impact Mascara, den rikeste og mest intense blekk-svart tenkelig. Denne revolusjonerende mascaraformelen gir ekstremt volum og lengde. Wet n Wild Mega Impact Mascara inneholder et silisiumkompleks som gir elastisitet og fleksibilitet, som har vist seg å forbedre naturlig lash opp til åtte ganger. Denne all-in-one-formelen er beriket med arganolje for å permeere og forutse hver lash for å fremme sunt, sterkt hår mens du legger farge og glans. Cruelty Free: Ikke testet på dyr.

Min erfaring med Wet n Wild Mega påvirkning Blackest Black Mascara:

Jeg plukket opp to apoteksmascaras fra Essence og våt og vill. Siden disse maskarene ikke er tilgjengelige i India, tenkte jeg på å plukke opp to til meg selv for lang tid mens du handlet i Dubai. Du kan lese om hvordan essensen jeg elsker ekstreme volum mascara her.

emballasje: Plastemballasje av denne mascaraen er veldig lett og solid. Dette er et flott alternativ når du reiser. Fargen på mascara-røret er neon oransje og denne fargen er iøynefallende. Jeg kan lett nå ut for denne mascaraen i min sminke ved å bare se på fargen. Luken låses og låser seg tett uten noe oppstyr.

Munnen eller åpningen av flasken er verken liten eller stor - den er bare perfekt. Jeg kan lett trekke ut tappen min uten problemer. Det er denne lille buede kuttet eller design på hatten som gjør at den ser litt fancy ut. Jeg liker hvordan denne ser ut, og andre detaljer som holdbarhet etc ble nevnt på forseglingen.

The Wand: Bustene på staven er tette og myke. De spotter ikke øynene. De er ganske rette og hjelper til med å distribuere applikasjonen jevnt på lashene. Størrelsen på staven er perfekt for mine øyne. Mine øyne er ikke små eller store, og dette fungerer bra for meg. Denne størrelsen på staven gjør det lettere å bruke og overfører ikke rundt øyet.

Ytelse og resultater: Det er en tørr gelbasert formel som har en intens svart farge. Det lever opp til sitt krav om å være den svarte sorten. Imidlertid må du bruke flere strøk for å se de faktiske effektene av denne mascaraen. Med sin første swipe det ikke gjør en stor forskjell, men med andre, tredje og fjerde swipe det ser ganske synlig og fin.

Fargen gjør at vippene ser mer pen ut. Jeg elsker sin farge og dens effekt som den gir til lashene mine. Jeg er glad for at formelen er tørr fordi jeg ikke er en våt formel person når det kommer til mascaraer. Våt formel mascara er alltid klebrig og har en tendens til å overføre mye rundt øyeområdet etter påføring. Men med denne er det ikke det samme. Det er ikke nødvendig å vente på lashene dine tørr, da selve formelen er tørr og ikke klistrende.

Det flager heller ikke. Når det gjelder å krølle lashene, kan jeg si at dette ikke er den beste mascara jeg noensinne har kommet over, men ytelsen er anstendig. Det er det samme med å legge til dimensjon og forlenge viskene. Mascaraen krøller seg på øyenvippene, legger til dimensjon og forlenger lashene litt, men lever ikke i stor grad til mine forventninger. Det legger heller ikke noe volum på lashene.

Alt i alt: Det ser pen ut etter søknad, og det er en anstendig kjøp for prisen du betaler. Dette er rimeligere i USA sammenlignet med Gulf og andre land. Og det begynner å slites av etter et par timer. Effekten begynner å visne og forblir ikke lenge.

Fordeler av våt n Wild Mega påvirkning Blackest Black Mascara:

• Ganske anstendig og funksjonell emballasje. • Jeg liker hvordan tappen fungerer. • Størrelsen og bustene er perfekte. • Tørr gelbasert formel klumper ikke. • Formelen er ikke klistrende. • Inten svart farge. • Legger til en liten dimensjon på piskene. • Ser ganske etter påføring. • Flager ikke. • Grusomhet.

Ulemper med våt n Wild Mega påvirkning Blackest Black Mascara:

• Fargen er ikke synlig med bare ett program. • Flere frakker ned for å bli brukt for faktiske effekter. • Krøller og lengder viskene, men ikke dramatisk. • Legger ikke noe volum i viskene. • Oppholdsstyrke er ikke god nok.

IMBB Rating: 3.2/5 Vil jeg anbefale Wet n Wild Mega Impact Blackest Black Mascara? Dette er et anstendig produkt og passer bedre til hverdagslige, uformelle utseende. Men jeg vil ikke virkelig anbefale denne som det er bedre mascaras der ute. Du kan fortsatt prøve det som det er rimelig.

Våt n Wild Megaslim Skinny Mascara Wet n Wild Max Volum Plus Mascara Wet n Wild Photo Focus Lash Primer Wet n Wild Mega Volume Mascara Wet N Wild C149 Transparent Megaclear Brow & Lash Mascara Milani Eye Tech Extreme flytende eyeliner - svarteste svart Maybelline Blackest Black Lash Sensational Mascara L'Oreal Infallible Gel Lacquer Liner 24 Timers Svarteste Svart Revlon Blackest Black Bold Lacquer Ved Grow Luscious Length And Volume Mascara Revlon Ultra Volume Mascara - Svarteste Svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: