Hei folkens!

Jeg er veldig kresen om ansiktet mitt. Jeg har akne-utsatt, kombinasjonshud, derfor bruker jeg en såpefri rengjøringsmiddel som regel. Nylig prøvde jeg en fra DermoPURIFYER-serien Eucerin. Dagens gjennomgang handler om Eucerin DermoPURIFYER Cleanser.

Pris: 150 AED eller 2,640 INR for 400 ml Produktbeskrivelse: Eucerin DermoPURIFYER Cleanser er en daglig bruk, såpefri og duftfri formel for mild, men effektiv, rengjøring for uren og akne-utsatt hud. Inneholder 6% Ampho-tensider, eliminerer det overskytende sebum (serbboreah) mens du fjerner smuss og sminke. Dens antibakterielle egenskaper frigjør hud av bakterier og hemmer bakteriell reproduksjon, og da den ikke er komedogen, vil den ikke tette porene.

ingredienser: Aqua Sodium Cocoamphoacetate Propylenglykol Natrium Laureth Sulfat Natriumklorid Sitronsyre Natriumbenzoat Salisylsyre

Min erfaring med Eucerin DermoPURIFYER Cleanser:

Dette er mitt første kjøp fra merkevaren Eucerin. Eucerin er en dermatolog anbefalt hudpleiemerke fra Tyskland. Det er lett tilgjengelig på apotek her i UAE. Jeg hadde lest gode anmeldelser av Eucerin-produktene og tenkt på å gi ansiktet deres et forsøk. Eucerin DemoPURIFYER-ansiktsrenseren er ikke-komedogen og hevder veldig god hudtoleranse på flekkutsatt hud. Derfor valgte jeg det for å hjelpe min akne-utsatt hud.

Det var tilgjengelig i 2 størrelser - 200 ml og 400 ml. Jo større viser seg å være mer økonomisk. Flasken er veldig enkel og kjedelig. De fleste av produktene kommer i hvit emballasje. Rensemidlet er av hvit plast. Hetten har en lys grønn farget flipåpning som er veldig praktisk og hygienisk å bruke. Samlet sett synes flasken å være solid og luken lukkes stramt, men siden 400 ml flasken er stor, er det ikke din perfekte reise følgesvenn.

Rengjøringsvæsken er ikke for tykk eller for rennende. Den har en gjennomsiktig gelignende struktur. Det føles veldig lett på huden og spre seg lett over hele ansiktet. På applikasjon lammer det godt med våte fingre. Det er en mild medisinert duft som er satt av for meg faktisk. Rundt en pumpe er tilstrekkelig til en bruk.

Siden teksturen er gelaktig, blir den vasket raskt og enkelt. Etter bruk føles huden ren, oppdatert og myk. Selv om jeg ikke merket effekten av huden føltes fuktig hele dagen, men det ga meg ikke tørre flekker på ansiktet som jeg føler med andre ansiktsvask.

Ved vanlig bruk, hjelper det tydelig å unngå akne og renser ansiktsporene. Denne ansiktsvask er best egnet for de som har sensitiv eller akne-utsatt hud. Jeg vil absolutt anbefale dette ansiktet vaske. Det anbefales også for ansikt, nakke og brystområde siden noen mennesker har mye akne / koke på disse delene også.

Pros av Eucerin DermoPURIFYER Cleanser:

• Ikke-komedogen • Såpe og duftfri • Godt egnet for blemishoppet hud • Rengjør godt • Hud føles rent • Blader huden myk • Lett og beroligende på huden • Hjelper å unngå akne • Litt produkt som trengs for hver bruk

Ulemper med Eucerin DermoPURIFYER Cleanser:

• Mild medisinsk lukt • Ikke reisevennlig

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp Eucerin DermoPURIFYER Cleanser? Ja! Selv om jeg har en lang vei å gå før denne er over.

Inntil neste gang, gutta! Håper du likte å lese!

Eucerin enda lysere nattkrem Eucerin Hyaluron-Filler Nattkrem Eucerin enda lysere dagkrem L'oreal Paris Dermo-Expertise Youth Code Luminize Super Serum L'Oreal Youth Code Youth Booster Serum Beauty Formulas Deep Action Pore Cleanser Dove Beauty Moisture Conditioning Facial Cleanser Forest Essentials Bhringraj og Shikakai Hair Cleanser 6 forskjellige typer rensemidler for hver hudtype

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020