Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne-utsatt Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Watsons bleking og fuktighetsgivende ansiktsmaske med Camu Camu ekstrakt. Les mer om dette produktet.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 59 PHP eller INR 80 ca. for 1 ark

ingredienser:

Min erfaring med Watsons Whitening and Moisturizing med Camu Camu Mask:

Lakkemasken kommer i en lyse rødt farget plastpakke. Forsiden har rødfargede Camu Camu bær trykt på den, sammen med merkevarens tagline trykt i hvite skrifter. Hele produktrelaterte opplysninger og bruksinstruksjoner skrives ut på baksiden av pakken. Hver pakke inneholder en arkmaske. Masken kommer foldet med en plastplate som bidrar til å påføre masken lett og forhindrer at den rives fra hverandre, ettersom maskenes materiale er veldig delikat. Den slanke emballasjen til arkmaskeren gjør den egnet til å transportere rundt mens du reiser. Samlet sett finner jeg ingen feil om emballasjen.

Det er veldig enkelt å bruke arkmasken. Legg klutens side av masken på ansiktet og glatt det på huden og fjern eventuelle bobler. Ta av plastplaten på toppen og la masken stå i 20-30 minutter. Jeg foretrekker å holde den i hele 30 minutter for å la essensen synke inn i huden min riktig. Ikke fjern plastlaget før du påfører masken på ansiktet, ellers vil du ende opp med å rive arkmasken, hvis den blir brettet. Størrelsen på masken er stor nok til å dekke ansiktet mitt riktig. Det har normal størrelse cutouts for øyne, nese og lepper som andre ark masker. Masken holder seg godt til huden og glir ikke av. Det gir kjølig og beroligende følelse mot huden. Det føles behagelig og lett på huden.

Masken er riktig fuktet med serumet. Masken har en søt og mild duft, som er så forfriskende og ikke plagsom. Jeg elsker duften av denne masken. Duften forblir en kort periode og fader deretter bort gradvis. Serumet synker lett inn i huden. Jeg masserer det venstre ut serumet inn i huden til det er fullt absorbert. Det forlater ikke noe oljeaktig skjede eller det gjorde huden min fettete.

Min hud så litt dugg og jeg så en sunn glød på huden min. Det gjør huden myk til å berøre. Masken hevder å bleke og fukte huden. Nå, la oss se hvordan denne masken levde opp til sine krav. Ingen produkt kan gi øyeblikkelig blekningsvirkning. Så jeg forventet egentlig ikke at det skulle fungere på den måten, men jeg forventet absolutt at det skulle lyse opp min kjedelige hud og gjøre den livlig. Og det gjorde absolutt huden min glødende og sunn. Denne masken gjorde huden min mer lysere og skinnere. Skinnet det ble levert var sunt og ikke-fettete. Det refines min hudtekstur. Masken fuktet huden min briljant ved å fjerne de tørre flekkene og effektene varet opp gjennom dagen. Det holdt huden min hydrert lenge. Jeg bruker normalt masken før sengetid og jeg våkner med en utrolig glødende hud om morgenen. Denne gløden varer hele dagen.

Pros av Watsons Whitening og fuktighetsgivende med Camu Camu Mask:

 • Hyggelig emballasje.
 • Søt duft.
 • Myk arkmask med utskjæringer.
 • Billig og veldig effektiv.
 • Fukt og hydrerer huden.
 • Lyser opp hudfarge.
 • Glatter huden.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Serum blir absorbert pent inn i huden.
 • Bryter meg ikke ut.
 • Lever hudmatte.
 • Ingen oljeaktig rester bak.
 • Fri fra parabener, alkoholer og farger.

Cons av Watsons Whitening og fuktighetsgivende med Camu Camu Mask:

 • Ingen

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Watsons Whitening og fuktighetsgivende med Camu Camu Mask? Ja, til begge deler.

Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask Watsons Fuktighetsgivende ansiktsmaske Aloe Vera Extract Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask Watsons Beauty Buffet Kull og Cypress Oil Facial Mask Peter Thomas Roth Camu Camu Strøm C x 30 Vitamin C Lysende Serum Peter Thomas Roth Camu Vitamin C Brightening Fuktighetskrem Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Lotus Herbals WHITEGLOW Havregryn og Yoghurt Skin Whitening Scrub 5 Hydrating Face Packs For Winter Cetaphil fuktighetsgivende lotion Kroppshandelen Vitamin E fuktighetsgivende krem MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Masker Aide Detox Diva Hydrating Face Mask The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask Maskeraide All Nighter Hydrating Face Mask Sephora grønn te, granatäpplearkmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019