Vintre er offisielt her damer! Det er den tiden av året når vi alle takker Gud for tørr sjampo. Vi vet hva en smerte er å sjampo håret ditt på en kald vinter morgen, så jeg trodde hvorfor ikke gjennomgå en tørr sjampo for deg alle, slik at det hjelper deg å gjøre opp i tankene dine dersom du var felting på alternativer. Så, la oss komme inn i anmeldelsen av Batiste Dry Shampoo Instant Hair Refresh Blomstret og Feminin Blush straks.

Pris: INR 649 for 200 ml. Produktbeskrivelse: Batiste oppdaterer håret ditt mellom vasker, slik at det føles gorgeously rent og friskt med lagt til kropp og tekstur. Ingen vann nødvendig! Med en rekke produkter å velge mellom, gjør Batiste hver dag en fantastisk hårdag. Eksempelbruk Anledninger - På dagene mellom vasker for å raskt oppdatere håret ditt. Om morgenen før arbeidet. Hvis du har kort tid eller bare vil ha og en halv time i senga. Når du vet, vil du vaske håret ditt senere på dagen. Når du drar ut rett fra college / arbeid. Når håret ditt har gått litt halt i løpet av dagen, og det trenger en rask perk opp. Når kanten ser litt greit ut. Etter at du har tørket og stylet håret ditt, mangler du fortsatt litt liv. Før du setter håret opp for å gi det litt mer grep. Det er også flott for bruk som stylinghjelp som det legger til tekstur og grep.

Min erfaring med Batiste Dry Shampoo Instant Hair Refresh Blomstret og feminint rødme:

Alle Batiste tørr shampoos leveres i en standard spray emballasje, og de har to størrelsesalternativer. Jeg kjøpte dette er i 200 ml variant fordi vintre kommer! Sprøytemunnstykket gir en perfekt mengde produkt som kreves for engangsbruk. Den eneste forskjellen mellom alle varianter er "søte" utskrifter over boksene. Jeg elsker utskriftene fordi de bruker lyse farger, motiver og annen illustrasjon som går hånd i hånd med navnet på varianten. Til reiseformål har de mindre varianter ellers, jeg føler at det er fint å reise med den større også.

Før jeg kjøpte denne tørre sjampoen, hadde jeg allerede tømt en kan av Bblunt tørr sjampo, som jeg sterkt mislikte fordi det ikke gjorde noe for mitt fettete hår, pluss gjort dem enda mer tørr og skitten utseende. Jeg ferdig på en eller annen måte. Så denne gangen tenkte jeg hvorfor ikke prøve noe fra det mye omtalte merket Batiste.

For å være ærlig, er jeg forelsket i denne sjampoen siden den første sprayen. Det virker som magi. Jeg prøvde det på mitt fettete hår og ved påføring ble håret mykt som om de bare hadde blitt vasket. Jeg brukte denne sjampoen til mitt "3-dagers uvaskede hår", forlot det i noen sekunder og kammet ... Tadaa !! Jeg var god å gå om noen minutter.

For de som prøver tørr sjampo for første gang, vær så snill å ikke bli panikk hvis du ser hvitt kastet over håret ditt etter sprøyting. Det er helt greit, og det vil forsvinne når du kammer håret ditt.

Samlet sett er jeg så fornøyd med denne Batiste tørr shampoo og anbefaler å bruke den, spesielt om vinteren.

Pros av Batiste Dry Shampoo Instant Hair Refresh Blomstret og feminint rødme:

  • Lett å bruke.
  • Fungerer fint.
  • Søt emballasje.

Cons av Batiste Dry Shampoo Instant Hair Refresh Blomstret og feminint rødme:

  • Litt dyrt for 200 ml.

IMBB Rating: 5/5

Batiste Dry Shampoo in Blush Batiste fruktig og frekk kirsebær tørr sjampo Batiste Instant Hair Refresh Light og Breezy Fresh Dry Shampoo Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo Dove Refresh + Care Detox og rens tørr sjampo Burt's Bees Gud Blomster Cherrynova Mykgjørings-conditioner Urte Essenser Body Envy Instant Clean Dry Shampoo Percy og Reed Ingen Fuss Fabulousness Dry Shampoo TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo L'oreal Fresh Dust Dry Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: