Hei kjære damer,

Jeg fikk denne BB Cream fra Boots 'merkevare Seventeen. Her er gjennomgangen av denne blemmen balsam.

Pris: £6.99 Produktbeskrivelse: For den ultimate alt i en for hud, se ikke lenger enn SEVENTEEN BB Blemish Balm. Forbedrer hud - ingredienser som bidrar til å forhindre breakouts, minimerer porene og kontrollerer olje. Forbedrer huden - gir huden en jevn og jevn, feilfri finish. Omslag - skjuler mangler med full dekningsformulering. Beskytter - med SPF 25 Avslør magien i feilfri hud med SEVENTEEN BB Blemish Balm.

Min erfaring med støvler Seventeen Blemish BB Balm:

Blemish balsam kommer i et skinnende svart rør og en skrue på hetten. Dysen disponerer en liten mengde produkt. Røret er innkapslet i en svart pappkasse. Produktdetaljer er skrevet på røret og esken. Samlet sett er hele emballasjen veldig sassy, ​​praktisk og lett å reise med.

En venn av meg hadde fått dette fra en Boots butikk i London. Jeg trodde ikke at han skulle matche min skygge, og den skyggen han plukket opp, var "Light." Dette er mer eller mindre et nært samspill til huden min, en tad lettere men brukbar med riktig blanding.

Det er en ren-medium dekning balsam, som dekker noen blemishes. Det beste er at det gir et jevnt og jevnt utseende til ansiktet mitt. Jeg dab og blander det, bruker leppestift og det er godt å gå. Den har en fløyels matt finish, men kan forårsake stretchiness til tørr hud. På min vanlige oljeholdige hud virker det ganske bra; Blandingen er imidlertid litt utfordrende, og jeg vil anbefale å fukte ansiktet ditt for å oppnå et "jevnt" utseende.

Det er en veldig behagelig formel, som har lang levetid, og huden min ser strålende ut og glatter i 5-6 timer lett. For ekstra slitasje, pusser jeg ansiktet mitt med en støv av W7 Banana Dreams Loose Powder, og jeg er klar for dagen. Det reduserer mine porer betydelig og gjør huden min så bedre. Jeg fjerner den med oljerensingsmetode, da bare et ansiktsvask ikke blir kvitt det helt.

Den har SPF 25, som kan legge en hvitaktig støpt på ansiktet. Hvis jeg ikke blander det godt, spesielt på kantene på pannen og kjevebanen, står den ut fra min opprinnelige hudtone. Dette anbefales ikke for flashfotografering, men fotograferer ganske bra om dagen.

Pros av Boots Seventeen Blemish BB Balm:

 • Sassy, ​​reisevennlig emballasje.
 • Økonomisk.
 • Skyggen "lys" passer til blek / nøytral, rettferdig hud.
 • Smoothens ansikt.
 • Har SPF 25.
 • Gjør huden ser veldig jevnt tonet ut.
 • Helt medium dekning.
 • Reduserer porene

Ulemper med støvler Sytten Blemish BB Balm:

 • Kan etterlate en hvitaktig støping hvis den ikke stemmer overens med hudtonen.
 • Litt vanskelig å blande.
 • Skjuler ikke dype flekker.
 • Ikke ideell for flashfotografering.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal støvler Sytten Blemish BB Balm? På en eller annen måte har jeg blitt svært avhengig av dette. Vil anbefale denne BB krem. IMBB Rating: 4/5

Støvler Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick Boots Tea Tree og Witch Hazel Charcoal Face Mask Støvler Botanics 100% organisk ansiktsolje Støvler Simply Sensitive Gentle Micellar Water Jane Iredale Zap & Hide Blemish Concealer Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 10 beste BB kremer for akne utsatt hud Natio Pure Mineral Skin Perfekt BB Cream Kiko Milano BB Cream Colored Beauty Balm SPF 15 MAC Prep & Prime BB Cream SPF 35 The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020