Hei IMBBians,

Jeg har nylig hentet noen nagelpulver fra Essence. Dagens gjennomgang handler om Essence Fame i en flaske løs glitter. Les videre for å få vite mer om produktet.

Pris og antall: $ 3 for 1,80g

Produktbeskrivelse: Løse glitterpartikler gjør neglene til et trendy tilbehør som passer for enhver anledning - enten som en komplett manikyr eller på individuelle negler.

Min erfaring med Essence 02 Berømmelse i en flaske Loose Glitter:

Produktet kommer i et lite gjennomsiktig glass med en hvit skruelokk, støttet av en papppakke. Du kan se pigmentet du kjøper med en gang. Den grunnleggende informasjonen er gitt på den ytre pakken, men på flasken er det svært liten informasjon. Det finnes 3 varianter i dette løse glitter-området. Jeg plukket opp alle 3 og denne, for åpenbar gullfarge grunn er min favoritt. Den lille flasken er reisevennlig. Det er ingen tetning eller en stopper på munnen av flasken, og dette gjør det litt vanskelig.

Glitteren er lyse gull i farge og det glitrer! Partiklene er veldig myke og gir ingen irritasjon. Du kan bruke glitteren alene eller for å skape ombréeffekter med neglelakk. Alternativene er uendelige med kreativitet. Det er mye rot under applikasjonen. Siden den er løs glitter og ikke har en stopper, gjør den lille munnen litt vanskelig å ta ut produktet. Søknaden er ganske enkel. Du kan påføre neglelakk eller underlag og dryss glitteren, og trykk den forsiktig slik at de holder seg fast på neglen og avslutt med en topplakk. De fine partiklene kommer overalt; Derfor må det tas hensyn, slik at du ikke ender med glitrende gulv! Jeg vasker vanligvis hendene mine grundig etter at produktet er forseglet og tørket. Partiklene kan forårsake irritasjon, hvis det kommer i kontakt med øynene. Finalen er salongaktig, og med litt øvelse kan du lage fantastiske design.

Produktet en gang forseglet, ikke splutter rundt. Men etter at du har brukt toppjakken, smelter det litt ut, og det gjør meg litt vane å skille den ut. Produktet forblir på neglen i en uke, og gnisten forblir for hele uken. Glitteren er flott, men det holder ikke fast på neglene dine. Hvis du prøver å rive den ut, trekker den ut fargen også. Så, med en neglelakk lim kan være litt hendig. Siden flasken er munnen åpen når du direkte bruker flasken til å drysse, gjør det mye produkt å komme ut. Og ved å bruke en spatel kan det også være vanskelig, når du må sprute det selv. Hvis du er i stand til å få litt hjelp, kan du oppnå fantastiske resultater. Den løse glitteren er ment bare for neglene og ikke å bli brukt som en glitter erstatning for sminke.

Pros of Essence 02 Berømmelse i en flaske Loose Glitter:

 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.
 • Endeløse spiker design med kreativitet.
 • Sparkles når i sollys.
 • Varer i en hel uke.
 • Enkle trinn for søknad.
 • Glitteren er veldig myk.

Cons of Essence 02 Berømmelse i en flaske Loose Glitter:

 • Søknaden er rotete.
 • Mye spild og du kan ikke sette den tilbake i flasken.
 • Ingen stopper.
 • Glitteren sitter fast på overflaten.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale eller tilbakekjøp Essence 02 Berømmelse i en flaske Loose Glitter: Ja! Hvis du er en kreativ person, glitrer du med denne løsglansen!

Essens Glitter in the Air - 02 Bli Twinkle In My Eye 2in1 Metallic og Matt Eyeliner Essens Kosmetikk Men Første Espresso Ekstremt Varig Øyeblyant Essence Keep It Perfect! Makeup Fixing Spray Essence Eyeshadow Palette - Alt om nakenhet Faces Canada Glitter Stackables 7 tips for å bruke Body Glitter Davis Eye Glitter-blyant med vitamin A og E Street Wear Over Glitter Victoria's Secret Beauty Rush Liquid Glitter Liner Colorbar Flawless Air Brush Fullfør Løs Pulver, Beige Fair MUA Skin Define Matte Perfect Loose Powder Mac Velg Sheer / Loose Powder L'Oreal Paris Hydra Perfekt Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig Fame and Fortune Eau De Toilette Lady Gaga Fame Black Fluid Perfume er en frøken! Beste måten å stoppe neglelakk tørking i en flaske ColourPop Milk Bottle Ultra Matte Lip

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020