Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop har en "krystallkolleksjon" i sitt sortiment. Denne krystallkolleksjonen består av krystaller som ametyst, rosenkvarts, akvamarin etc. Som en del av Sephora-lanseringen, har de gitt ut samlingen "Amber crystal". I dag skal jeg vurdere gulv-krystall flytende highlighter. Så, la oss se hvordan dette produktet gikk for meg.

Pris: $ 9 USD for 25 ml. Produktbeskrivelse: Hvert produkt i Amber Crystal Bundle ble laget med ekte knuste Amber krystaller. Amber krystaller avgir en beroligende, lys energi som beroliger og energi samtidig. Ofte referert til som "Flytende solskinn", hjelper denne krystallet til å balansere følelsene dine, rydde ditt sinn og slippe ut noen negativ energi. Den Amber Crystal Liquid Highlighter er en lett formel fylt med krystaller og perler for å gi huden din en opaliserende strålende glød.

Søknadstips: For en krystallinfisert glød, bruk 1 til 2 pumper og legg på ansiktet med fingrene eller en pensel. Bland meg med ditt fundament eller fuktighetskrem for et over-strålende utseende!

Min erfaring med ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter:

emballasje: Emballasje av ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter er super slank. Høylyset kommer i en gjennomsiktig, solid glassflaske med en vriddyse for å dispensere produktet. Dysen er dekket med en gjennomsiktig plasthette. Den flytende highlighter kommer inn i en pappkasse med vakker oransje amberkrystall grafisk design foran. Baksiden av esken angir ingredienslisten og produktdetaljer. Siden den flytende høylyseren kommer i en glassflaske, føler jeg ikke at du kan ta det på dine reiser. Samlet er emballasjen vakker og solid, men ikke veldig reisevennlig.

Tekstur og applikasjon: Den gule krystallstrålen har en jevn og kremaktig tekstur til den. Denne highlighter er infundert med ekte knuste gule krystaller. Amber krystaller avgir en beroligende og beroligende energi. Det bidrar til å balansere dine følelser, rydde og frigjøre negativ energi. Highlighteren er silkemykt å berøre. Du kan blande denne highlighteren i fundamentet for å gi den en generell, nydelig ny glød, eller du kan bare bruke denne høylytten på de høye punktene i ansiktet og blande det med en Beauty Blender. Denne highlighteren smelter enkelt bort.

Skygge og Avslutt: Amber krystall highlighter er en vakker peachy champagne gold highlighter. Høylyset inneholder ultrafine perler og luminescerende gullpigmenter som ikke er for glitrende eller glitrende. Glitteren er finmalet. Denne høylyseren gir en vakker glans til huden. Det understreker ikke porer eller fine linjer på huden min. Den kan brukes på toppen av kinnbenet, nesebroen og øynene for å gi en naturlig lysende hud. Det er ingen duokrom effekt. Den har en super lett og blendbar formel som gir en jevn effekt og føles som ingenting på huden. Denne nyansen av highlighter passer perfekt til indisk hudtone.

Pigmentering og dekning: Høylytten er pigmentert. Du må bygge den opp hvis du vil ha en intens glød. Hvis målet ditt er å få en naturlig, subtil glød, er dette perfekt. Denne highlighteren er perfekt å bære for daglig bruk.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er god. Det forblir på i rundt 6 timer uten at det må brukes på nytt.

Totalt elsker jeg virkelig denne ColourPop Amber Crystal Highlighter.

Fordeler med ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter:

  • Vakker peachy champagne gullstifter.
  • Gir en "opplyst fra" glød.
  • Kan blandes med et fundament for å oppnå en samlet naturlig glød.
  • God levetid.
  • Ekstremt komfortabel.
  • Rimelig.

Ulemper med ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter:

  • Ikke veldig reisevennlig, siden highlighter kommer pakket i en glassflaske.

IMBB Rating: 4.5/5 Anbefaler jeg ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter? Ja, jeg anbefaler denne høylyseren. Ville jeg tilbakekjøpe ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter? Ja, jeg vil tilbakekjøpe dette produktet.

ColourPop Super Shock Cheek Highlighter Candyman ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter ColourPop Super Shock Cheek Pearlized Highlighter Lunsjpenger ColourPop Super Shock Highlighter Glasset ColourPop Monster Super Shock Cheek Highlighter MUA Opaliserende Amber avklare huden din fremhever pulver L'Oreal Paris True Match Rose Lumi flytende glødelyser L'Oreal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator Golden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: