Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop Amber krystallkolleksjon består av innstilling av spray, høylys og leppebalsam. Jeg har allerede vurdert høylyset fra samlingen her. I dag skal jeg gjennomgå Amber Crystal-leppebalsammen, så la oss se hvordan denne leppebalsamet gikk for meg.

Pris: $ 5 USD for 0,11 oz. produktbeskrivelse: Hvert produkt i Amber Crystal Bundle ble laget med ekte knuste Amber krystaller. Amber krystaller avgir en beroligende, lys energi som beroliger og energi samtidig. Ofte referert til som "Flytende solskinn", hjelper denne krystallet til å balansere følelsene dine, rydde ditt sinn og slippe ut noen negativ energi. En nærende og fuktighetsgivende, opaliserende balsam som er lastet med E-vitamin og ekte krystaller for å gi leppene litt glitrende og skinnende. Den Amber Crystal Balm er en nærende, fuktighetsgivende, tonet leppebalsam som er lastet med vitamin E, mango og shea smør for sunne, kyssbare lepper.

Min erfaring med ColourPop Amber Crystal Lip Balm:

emballasje: Jeg elsker emballasjen av ColourPop Amber Crystal leppebalsam. Det er slank og vakker. Leppebalmen kommer i hvitt leppestiftveske med sølvring. Det er et ColourPop-logo på toppen av leppebalsammen. Bunnen av leppebalmen inneholder navnet på leppestiftet "Amber". Samlet er leppebalsamemballasjen veldig lett og reisevennlig.

Tekstur og applikasjon: Tekstilbalsamens tekstur er veldig kremaktig og blank. Leppebalmen er infundert med vitamin E og shea smør. Denne leppebalmen er veldig fuktighetsgivende og gjør at leppene mine ser hydrert og fyldigere ut. Søknaden er super enkel med denne leppestiften. Leppebalmen føles lett på leppene mine. Den har en fin mango peachy mild duft. Duften varer bare i noen minutter og er ikke overveldende.

Skygge og finish: ColourPop Amber leppebalsam er en vakker, varm oransje terrakottaskygge. Leppebalmen er infundert med ekte knuste gule krystaller. Denne nyansen passer for alle indiske hudfarger. Denne nyansen er perfekt for daglig bruk. Lippens balsam er ferdig fuktig og kremaktig med et glimt av glans. Du kan bruke denne leppebalsammen med en leppepinne over din flytende leppestift for ekstra fuktighet.

Pigmentering og dekning: Leppebalmen har en ren pigmentering. Du kan bruke leppebalmen på toppen av din favorittmatte leppestift eller leppeforing for å gi mer dekning.

Forbli kraft: Leppebalmen forblir på mine lepper i to til tre timer uten at du må røre opp. Men det vil begynne å falme hvis du spiser måltider og drikker vann. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne leppebalmen, den er super kremaktig og føles fantastisk på leppene.

Fordeler med ColourPop Amber Crystal Lip Balm:

 • En nydelig ren terrakotta oransje skygge.
 • Denne leppebalmen har ren pigmentering.
 • Kremet og blank struktur.
 • Glider glatt på leppene.
 • Vekter ikke ned i leppene, har en lett tekstur.
 • Moisturizes mine lepper og gir det et fyldigere utseende.
 • Peachy mango duft.
 • Infundert med vitamin E og shea smør.
 • Rimelig.
 • God oppholdsstyrke.
 • Vakker, lett emballasje.

Ulemper med ColourPop Amber Crystal Lip Balm:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg ColourPop Amber Crystal Lip Balm? Ja, jeg anbefaler det til alle. Ville jeg tilbakekjøpe ColourPop Amber Crystal Lip Balm? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop Amber Crystal Liquid Highlighter ColourPop Ultra Satin Lip Magic Wand ColourPop Ultra Matte Lip Kae ColourPop Succulent Ultra Matte Lip L'Occitane Pivoine Sublime Tonet Lip Balm - Rose Amber L'Oreal Glam Shine 6 Hours Lip Gloss - Amber Fidelity Estee Lauder Amber Bronse Lip Tint Balm Rose Nector Ansikter Glam On Velvet Matte Lipstick Sweet Amber Maybelline Baby Lips Crystal Lip Balm i Crystal Kiss Maybelline Twinkling Taupe Baby Lips Crystal Moisturizing Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: