Hudtype: Kombinasjon, fet og akne-utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere Essence My Must Haves Eyeshadow i skyggen 09 Chilli Vanilli. Les videre for å vite mer om denne skyggen.

Produktbeskrivelse: De myke pulverøyeskyggene er enkle å bruke og blander for langvarige resultater. velg bare favorittfargene dine med 20 øyenskygger og bruk den spesielle klikkmekanismen for å plassere dem i den multifunksjonelle paletten.

Pris: 129 PHP eller 175 INR ca.

ingredienser: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, talkum, DIMETHICONE, sinkstearat, OCTYLDODECYL stearoyl-stearat, nylon-12, Trimethlsiloxysilicate, kaprylyl glykol, DIMETHICONOL stearat, dinatrium EDTA, tinnoksyd, alumina, sorbinsyre, fenoksyetanol, CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (Ultramarines) , CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUMDIOXID)

Min erfaring med essens Min Must Haves Øyenskygge-09 Chilli Vanilli:

emballasje: Øyenskyggen kommer i en liten, rund, svart farget plastpanne med et klart lokk. Lokket bærer merkevarens tagline preget på det som andre essensiske øyenskygger, men emballasjen til denne øyenskyggen er litt forskjellig fra vanlige essensskyggepanner. Disse er forholdsvis mindre og disse pansene kan bæres sammen eller kan tilpasses i en øyeskyggepalett også. Dette gir deg frihet til å tilpasse en palett med de øyenskyggene du ønsker, som også er reisevennlig. Lokkene på pannen lukkes pent, men det lukkes ikke for tett og kan komme av mens du bærer i sminkeposen. Det klare dekselet bidrar til å lete skyggen lett fra sminkehinnen under rushtiden. Baksiden av pannen har et lite sirkulært klistremerke med skyggenavnet og -nummeret, sammen med annen nødvendig informasjon om produktet. Disse små pansene er enkle å lagre og kan enkelt legges opp. Det kommer ikke med noen applikator, men dette er egentlig ikke en con for meg, da jeg ikke foretrekker å bruke de små svampapplikatorene som er festet. Samlet sett er emballasjen til produktet fint. Disse må pakkes forsvarlig mens de bæres rundt. Dessuten virker plasten av pannene ganske skjøre og kan bryte på fallende.

Skygge: De fleste nyanser i dette området er veldig glitrende skinnende og flotte for den kommende bryllupsåret. Bare noen få nyanser lener seg mot en matt finish. Skyggen Chilli Vanilli er en av dem. Det er en myk naken skygge, som absolutt er blottet for noen glans eller shimmers. Den har en fin matte finish. Skyggen er god for å fremheve pannebenet. Denne øyenskyggen kan brukes når som helst på dagen og hvor som helst, uten å ha en annen tanke, da den blander seg inn i huden som en drøm og ser veldig naturlig ut. Det ser ikke ut som en sminke, siden den har en matt finish og blander sømløst inn i huden. Det er fallout problemer med denne øyenskyggen. Formelen er anstendig pigmentert. To til tre swipes av denne øyenskyggen er gode nok til å bygge opp perfekt.

Tekstur: Tekstur av denne øyenskyggen er myk og glatt. Men det føles litt pulverisert mens du først søker. Den har en myk fløyelsaktig følelse. Den glir lett på øyelokkene uten å dra. Den blander uten problemer og ser til og med på øyelokkene. Øyeskyggen har ikke en tendens til å øke. Det er ikke en vanntett øyenskygge og fades bort når den kommer i kontakt med vann. Lengden på denne øyeskyggen er et sted rundt 4-5 timer på øyelokkene med en øye primer under.

Pros av Essence Min Må Haves Eyeshadow-09 Chilli Vanilli:

 • God emballasje.
 • Kan tilpasses i en palett.
 • Ganske nyanse.
 • Ingen microshimmers.
 • Matt finish.
 • Flott for å markere brow-bein.
 • Kan brukes når som helst på dagen.
 • Super myk og jevn tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Lett å blande.
 • Egnet til bruk på dagtid.
 • God pigmentering.
 • Langvarig.

Ulemper av meg Min Must Haves Øyenskygge-09 Chilli Vanilli:

 • Lokk kommer av mens du bærer i sminkepose.
 • Ingen speil eller applikator.
 • Lite fallout problemer.
 • Lang levetid kunne vært bedre.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Min Must Haves Eyeshadow-09 Chilli Vanilli? Ja.

Essens Min Must Haves Øyenskygge 04 Brownie'licious Essens My Must Haves Øyenskygge 18 Black as a Berry Essens 06 Raspberry Frosting My Must Haves Eyeshadow Essens Min Must Haves Øyenskygge 03 Frøken Foxy Roxy Essens Min Must Haves Eyeshadow 08 Peach-Party Essens Min Must Haves Øyenskygge Cotton Candy Essens 01 Alt om den basen min må haves lip base Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color Lakme Enrich Satin Lipstick 255 Chili Plum Review, Swatch Lakme Berik Lipstick Classics 255 Chili Plum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: